Jag har hittat en sida på internet där man kan hyra filmer och få det hemskickat. www.boxman.se heter det. Undrar om någon av er har testat det någon gång? Är det bra? Tacksam för svar! __________________________
Har inte provat Boxman, en kompis har det och han verkar rätt nöjd.
Själv kör jag på Brafilm, tyckte det funkade görbra först, men jag är inte lika positiv nu. Verkar inte vara någon riktig ordning på kösystemet, ibland kan man få en film man har längre ner i sin kölista för flera som fanns hemme enligt hemsidan. Tycker också att det är lite merkligt att nästan alle de populäraste filmerna ofta finns tillgängliga medans de mindre populära har en lång väntetid. Borde ju vara tvärt om...
Men jag tycker du ska testa Boxman om du tycker det verkar bra, man känar ju på det jämfört med att hyra och det är väldigt bekvämt. __________________________
Jag har testat både boxman och brafilm. Jag föredrar brafilm för att deras websida är mycket snyggare och mer funktionell. Senast jag testade boxman hade de väldigt snabba leveranser, någon som brafilm inte längre har.
Om boxman gör sin hemsida bättre så kommer jag kanske att gå med där igen, men nu är det brafilm som gäller. __________________________
själv så lånar jag & mina kompisar film av varandra men ibland händer det att vi laddar ner en del hel del filmer också & ser..beror oftast på vad det är för vi litar inte så mycket på såna där betalsidor på nätet.. sen kiosken vi har möjlighet att hyra vhs inga dvd dom tar typ 60kr per film då man & filmen ska va tillbaka nästa dag kl 18:00 därför hyr man typ aldrig film.. __________________________
Jag har hört talas om "brafilm". Är det någon som vet vilket ställe är det som har flest filmer?Vissa jag har sökt på har saknats, fast det är klart, alla kan ju inte finnas. Och någon som vet fler hyrfilmsställen på internet utom boxman och brafilm? Mina 3 första filmer kommer inom 2 arbetsdagar sa de, spännande att se vilka man får! __________________________
Jag ska testa brafilm nu i höst tänkte jag. Det som känns viktigast att det fungerar är att de skickar en ny film snabbt när man returnerat en. Xenomorph, vad menar du med att de inte har snabba leveranser? Hur länge får man vänta?
Dude nämnde att kösystemet funkar si och så men det gör mig mindre...Man har ju valt alla filmer i sin lista så ordningen spelar mindre roll för min del. Som sagt, leveranserna känns viktigast. __________________________
"Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present."
På brafilm så får jag tre filmer i veckan, alltid på torsdagar. Detta innebär att jag ser filmerna över helgen och skickar de vanligvis på söndagen. Då bör jag få nya filmer på tisdagen, men det dröjer ända till torsdagen. Detta har varit ett ihållande problem sen starten, med några få veckor som undantag.
Det kan vara bra att vara med ett tag för de flesta av filmerna finns inte i något hyraffär. Så jag har hyrt massor av klassiker och asiatiska filmer därifrån. __________________________
Maila och klaga! Dom frångår ju sitt avtal. Jag har brafilm, har inte haft några större problem men snackat med andra som har haft det. __________________________
Själv tycker jag att Brafilm och Boxman knappt har några titlar som jag vill hyra, jag letade efter en massa italienska, japanska, ryska och tjeckiska filmer, men utan resultat.
Jag har mailat och klagat, men de skyllde på posten. Inte så mycket en privatperson kan göra mot ett stort företag.
Jag tycker brafilm och boxman har många intressanta titlar. De har massor av klassiska och underhållande b-filmer som Blood for Dracula och Thriller - En grym film.
Italienska filmer har de en del, bland annat 7-8 Argento filmer och en del Fulci. Japanska har de ett flertal av Kurosawa och Miike. Man får vara nöjd över det som finns. De filmer som inte finns där finns oftast inte utgivna i Sverige. __________________________
Xenomorph: Tackar för ditt svar. Jäkligt trist att det ska behöva vara som du säger. Jag tänker pröva brafilm med 2 filmer hemma åt gången. Men det blir inte förrän i augusti tror jag. __________________________
Jag har varit med i Boxman sedan april. Det varierar väldigt mellan hur lång tid det tar att få en ny film. En gång fick jag vänta 5 dagar på att få hem den sedan de skickat filmen. När jag skickat in en film på tex. måndagen (innan tömningsdags), kommer den antingen fram på tisdagen eller onsdagen. Tycker det är dåligt. Varför ska det ibland ta en dag extra?
För i övrigt så tycker jag boxman har många filmer som är svåra att få tag på. Vissa har jag dock inte hittat, som tex. The Omen 4. Någon som vet var man får tag på den? __________________________
Jag testar både Bra Film och Boxmans gratis erbjudanden nu.Jag anmälde mig i Måndags och nu i morse kom filmerna från båda ställena.Fortsätter det så ska jag bli medlem i den klubb som har störst utbud. __________________________
Okej, det borde jag testa. Men jag har ju redan boxman. Vilket har störst utbud egentligen? Tycker de verkar ganska likvärdiga. __________________________
Brafilm har vissa filmer som inte boxman har och boxman har vissa filmer som inte brafilm har. Om du bara är intresserad av "storfilmer" så spelar det ingen roll vilken du är med i. __________________________
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!