Jag är själv ett stort fan till Galenskaparna/After Shave. Min personlige favorit är Jan Rippe. __________________________ |
Jag har tyvärr inte sett så mycket av deras verk, men det jag har sett är oerhört komiskt. Speciellt "Tornado"....den serien kommer nog alla svenskar ihåg. ![]() __________________________ "One Shot" |
det första jag såg med dom var cyklar på en bussresa,den var väldigt rolig faktiskt.skulle vara kul om den visades på tv nångång __________________________ |
Jag tycker SVT borde satsa på att visa några av galenskaparnas gamla verk. __________________________ |
Jag tycker att Galenskaparna är roliga, även om deras humor ibland kan kännas lite löjlig och simpel. __________________________ |
har varit ett fan sen jag var liten,och dom har gjort mycket kul..Leif och Himmla många pogram är väll några av deras bästa. __________________________ 124 dagar kvar... |
Mina favoritfilmer är Leif och Stinsen Brinner. Alla ska bada är väldigt stark, men man saknar Peter Ragmar. ![]() __________________________ |
Jag tycker de är okej, men gillade de bättre förr.. __________________________ |
Såg deras show Hålligång polisång i Sundsvall för en månad sedan. Det bästa, roligaste och sjukaste jag har sett. __________________________ |
De är ju kul, men kan vara grymt ojämna.![]() __________________________ "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" |
Det finns redan en sådan här länk. Den heter Galenskaprna och After Shave. Skiv på den i stället __________________________ Vad har du gjort? Rakat dig? /Gunvald Larsson |
Dom är mycket bra. __________________________ [Inlägget ändrat av sunde 2005-10-28 17:57:58] [Inlägget ändrat av sunde 2005-10-28 17:58:30] |
Sveriges utan tvekan bästa komiker, iallafall om man räknar tidsmässigt. Är du medlem i GAS-klubben? __________________________ |
har också alltid gillat galenskaparna men är inget större faan till dem. tycker däremot att de har blivit tråkigare ju äldre jag blivit, kan det bero på att deras komik är barnslig eller har jag sett dem för mycket så det blivit uttjatat. Min favorit däremot är Kalle Frey, gillar även roger i macken. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Jag tycker att de fortfarande, efter 24 år i branchen, är de bästa. Från 1982 har de gjort 6 långfilmer (Om man räknar med en som ännu inte har haft premiär) 5 tv-serier 5 revyer 5 musikalpjäser 5 turnéer 3 filmer för tv 5 krogshower + radioprogram, barnteater och alla skivor Ser verkligen fram emot deras nya film "Den enskilde medborgaren" som har biopremiär i september. __________________________ |
Kan inte komma på någon av deras skapelser jag gillar. __________________________ -Fan vad sjyst att supa med hästhuvud... / Ur "Devil Horse from hell." |