Brukar använda moviefinder ibland, och där det även vilka anda filmpunktare som har ungefär samma filmsmak som en själv... Vilka medlemmar får ni fram? Tycker ni att det brukar stämma? __________________________ |
Det var ett tag sedan jag använde den men jag brukar alltid få upp wildpalm först, sedan är olofsson ofta med och pillan... __________________________ Well, you know, the Dude abides. |
Jag får alltid upp Xenomorph och SquigBobble (min kompis) __________________________ "One Shot" |
Och jag får alltid upp: Moviemaniac Wildpalm Oskar_90 MrLill pillan Mice_lord __________________________ |
Jag får alltid upp: Robert_Eriksson pillan struwe Rick tie-fighter __________________________ |
Jag fick minsann; (fast ett flertal filmer jag inte ens tycker om kom upp) kia_sniper wildpalm Pedda Vrolok theboondocksaint struwe Sweet... __________________________ andreaS™ |
Jag får upp: pillan Rick aud Hollow_Inside struwe starfighter __________________________ "Like trousers, like brain" - Joe Strummer |
Jag får ibland inga alls.Ibland får jag några stycken.Det är ganska olika __________________________ Dark,Darkest,Darko |
är ny som medlem här.. har inte betygsatt så hemskt många filmer ännu.. men men.. hur många behöver man betygsätta innan man får moviefinder att fungera ok? får inte upp några användare.. och fimtipsen anses osäkra.. __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |
Jag får upp: eco Rick NHL aud struwe wildpalm __________________________ / Vrolok |
Jag sökte nyss och fick upp följande personer: Shining_pearl_ pillan struwe Rick eco Vrolok __________________________ |
Oogie: Jag antar att om du och jag gillar och har betygsatt samma filmer så kommer du få upp mig och jag dig i Moviefinder. __________________________ Well, you know, the Dude abides. [Inlägget ändrat av The_Dude 2005-06-07 23:42:58] |
Jag får också upp många filmer i moviefinder som jag förmodligen inte skulle gilla. Exempelvis får jag upp "Sagan om ringen"-filmerna trots att jag gav "Härskarringen" en etta.. __________________________ |
Myckte har gått snett för mig då ja försökt mig på movie finder men de kan bero på att jag har rätt bred film smak __________________________ Gillar film kvällar! |
De som har samma filmsmak som mig. Rick CinemaniaC die_hard struwe Raceai NHL Och min analys säkerhet har gått från ganska säker till säker. __________________________ Jag hatar miljöpartiet! |
Jag får upp: NHL Rick Hollow_Inside struwe Raceai taz Jag har kollat upp vissa av dessa medlemmars filmer. Vad de har gett för betyg. Jag tycker inte alls att jag har samma filmsmak som de. __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-28 17:13:07] |
Ni har vell märkt att man bara får träffar med folk som har betygssatt grymt många filmer. Alla mina träffar hade betygssatt många fler filmer än mig. __________________________ Chip Douglas: Dry land is not a myth. I've seen it. Kevin Costner. Waterworld. I don't know what the big fuss is about. I saw that movie nine times. It rules! |
Vilka får du upp då? __________________________ |
Jag far upp foljande personer: Mr Blue taz Rune aud struwe NHL __________________________ |
Får upp dessa. Raceai die_hard CinemaniaC aud pillan Rick __________________________ Chip Douglas: Dry land is not a myth. I've seen it. Kevin Costner. Waterworld. I don't know what the big fuss is about. I saw that movie nine times. It rules! |
Nuförtiden får jag upp: Robert_Eriksson struwe Raceai pillan die_hard CinemaniaC Har ändrats lite! __________________________ |
Som sagt bara människor med många betygssättningar. __________________________ Chip Douglas: Dry land is not a myth. I've seen it. Kevin Costner. Waterworld. I don't know what the big fuss is about. I saw that movie nine times. It rules! |
Ja, jag fick upp ungefär samma som alla andra. Wildpalm var självklart med. Men det där verkar inte stämma så bra. Den jämför ju bara med de filmer man "betygsatt" och inte de som är ens favoritfilmer. __________________________ "Roses are red - Violets are blue - Spectre is really great" |
Jag gjorde en sökning precis och de jag fick upp är dessa: flumbollen magnus_65 die_hard Moviemaniac MrLill Maxthieriot __________________________ |