Sitter här och funderar på om alla vi aktiva filmpunktare har betygsatt alla filmer vi sett? Jag har det, även om jag ibland kan finna några filmer som jag glömt att betygsätta. __________________________ |
Jag har inte gjort det. Betygsätter bara det filmer jag har sett nyss, eller om jag känner att jag kommer ihåg dem så bra så jag kan skriva en riktig recension. Dock har det blivit få den senaste tiden, tycker jag upprepar mig själv hela tiden så jag väntar på inspirationen... __________________________ Well, you know, the Dude abides. |
Nope, jag har inte betygsatt alla filmer. Jag resonerar precis som The_Dude, jag vill kunna skriva en någorlunda innehållsrik och personlig recension och det kan jag inte om filmer som jag sett för länge sedan. Sedan jag blev medlem här har jag nog i stort sett betygsatt alla nya (= sett för första gången) filmer jag sett. __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Nix! Jag tror jag knappt har betygssatt hälften av alla jag sett än så länge. __________________________ |
__________________________ [Inlägget ändrat av magnus_65 2005-07-13 22:30:24] |
Precis som Shining_pearl_ så har jag betygsatt alla de filmer jag har sett, men man kan ju inte komma ihåg allt man sett precis. Vissa kommer fram lite då och då. __________________________ "One Shot" |
Kan omöjligt komma ihåg alla filmer jag har sett så därför kan jag inte betygsätta alla. Annars betygsätter jag enbart filmer som jag nyss sett.Dock kan jag se 10 nya filmer utan att betygsätta dem.Handlar om inspiration och dylikt. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
har inte heller betyg satt alla filmer,nästan omöjligt....men håller med om att jag inte heller bara swkriver för att skriva,man vill ha inpiration så att de inte liknar allt annat man skrivit. __________________________ it easy mkay...BRA SAGT |
Jag betygsätter alla filmer jag sett på filmtipset. Här betygsätter jag bara de viktigaste. Det beror på att jag hade filmtipset innan filmpunkten och därför inte orkar betygsätta allt en gång till. __________________________ |
Har betygsatt alla filmer som jag sett sedan jag blev medlem här på filmpunkten. __________________________ Sometimes you wish life were a sitcom |
Xenomorph: Jag är också medlem på filmtipset och har försökt komma in där i många dagar, men har inte gått.. Fungerar det för dig?? __________________________ |
filmtipset är nere ![]() __________________________ "One Shot" |
Pjuu. Betygsatt alla filmer? Jag har typ 2000 filmer kvar innan jag kan stoltsera med en sådan bragd. __________________________ If a mute tells a lie, does his mother wash his hands with soap? |
När jag blev medlem här gick jag igenom alla filmer och betygsatte de jag har sett. Efter det har jag endast betygsatt nya. Har säkert missat en hel del med tanke på att det läggs in nya filmer hela tiden och att det är omöjligt att komma ihåg alla titlar. __________________________ |
Jag har inte betygsatt Disney filmer jag sett. Inte de tecknade i alla fall. __________________________ |
Jag har sett fler filmer än vad jag har betygsatt, men jag kanske inte kommer ihåg riktigt hur filmerna var, och då vill jag inte betygsätta. __________________________ /Mikael |
jag har absolut inte gjort det... __________________________ Halloween Halloween 2 Halloween 4 Halloween 5 Halloween 6 Halloween: H20 Halloween: Resurecction |
Jag har inte betygsatt allt jag sett. __________________________ Mee* |
skulle man göra dte skulle dte ju ta några dagar tar ju först dom man ser senast men när jag har tid kommer jag gå igenom hela listan.. har man iaf något att göra på sin lediga tid. __________________________ |
Jag har inte ens hunnit med hälften, betyssätter bara de jag kommer ihåg titeln och handlingen på. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |