... nån som har sett den, va tyckte ni om den, är den värd biopengarna?? har haft sån jäkla otur den senaste tiden när jag hyrt film, har hyrt riktigt dåliga skitfilmer, vill få en sån svit när det gäller biobesök, men den borde väl ändå vara värd att se eftersom Jessica Alba(lr va det va hon hette) är me inte för att jag vet om hon är en bra skådespelare men snygg som fan är hon men va tycker ni som sett den om den?? __________________________
När går den på bio då? Skulle kunna kolla upp det bland mina vänner om dom sett den så borde dom berätta om den är bra eller dålig & om den är värd att se.. __________________________
vadå "när går den på bio da", den går väl på bio minst 3 ggr om dygnet! men nån som vet, lite nyfiken bara, kmr nog se den ändå men kul o veta vad ni tycker om den, har inte hittat den bland resensionerna(stavning?). __________________________
Jag hittade den på en gång här.Den står under Fantastiska fyran.Jag har inte själv sett den men kolla andras recensioner så får du se. __________________________
Men är man osäker kan man alltid låna den av nån kompis eller slita ner den från nätet om man inte tror att den är värd att se på bio __________________________