Heej! Jag kollar på huset fullt varje dag . Nu eftersom dom vissar om det . Jag tycker det är jätte bra. Men nån som vill snacka lite om det ? Nån som vet bra sida med bra bilder på dom som är med i serien ? __________________________ |
Jag tycker att "Huset Fullt" är en väldigt rolig och bra TV-serie. Danny och Joey är roliga! ![]() __________________________ |
Den är roligt,men så otroligt moraliskt korrekt ibland så man kan kräkas, såg ni avsnittet idag t ex när Jesse skulle flytta ut.....det är ju bara för mycket,men visst den är kul.![]() __________________________ it easy mkay... |
Det är en jätte bra serie!Men jag har sett de flesta avsnitt __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger !! Vi älskar Peking! Hata Rasism o Nazism!!! |
tycker det är hyffsat, men det är lite smålöjligt. mitt i allt skämt så blir det lite allvar i det hela med den löjliga musiken i bakrunden om ni nu fattar vad jag menar! orkar inte förklara fullt ut! __________________________ |
Du har ju till viss del rätt om det krillan, det blir lite sådär som du säger ibland. __________________________ Skräck äger!!! IFK Norrköping äger !! Vi älskar Peking! Hata Rasism o Nazism!!! |
ja håller med jättebra serie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________ |