Tycker att Passion och Braveheart är två fantastiska filmer och det glädjer mig att han fortsätter i samma bana. Eller vad säger ni? __________________________
[Inlägget ändrat av Antimex 2005-08-25 14:02:50] [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2005-11-03 10:04:43]
Ursäkta, men ja bara undrade. ja menade inget illa. Föresten, ja har sett Braveheart och tycker den é bra. Mikael & Xenomorph: Har ni sett "Passion of the Crist"? I så fall undrar jag om den é så bra som dom säger. __________________________
Vet inte vad du hört om Passain of the Christ men jag har inte sett att den fått mycket bra kritik. Jag tycker den är genomusel trots att jag är väldigt religionsintresserad. Jag tycker den är dåligt dramaturgiskt och ger ingen trovärdig bild av Jesus, inte ens om man går efter bibeln. För mycket frossande i våld. __________________________
Jag tyckte att den var bra för att jag såg bort från våldet och såg mer på hur snyggt filmad den var. Men man måste ge att special effekterna väldigt snygga tråkigt att den inte fick bästa smink på Oscarn men men __________________________
" I only got two things in this world and that is my word and my balls and I don't break them for no one."
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!