På torsdag kommer tv serien Medium som jag ska se. Det handlar om en när hon sover så drömmer hon om mord som händer på riktigt. Min favorit skådespelare är med också. Jake Weber från remaken Dawn Of The Dead. Nån som ska se? __________________________
oooh är jake weber med? da kanske man ska se den, annars verkar den väl vara sadär. Patricia Arquette spelar huvudrollen va? __________________________
Att försöka är första steget till att misslyckas /Homer Simpson
Patricia Arquette spelar huvudrollen. Jake Weber spelar hennes man som inte tror på henne om hennes mardrömmar som händer på riktigt. __________________________
Jag såg första avsnittet igår och blev väldigt imponerad. Härligt mysigt tempo och fin stämning. Arquette och Weber känns helt rätt.
I övrigt känns det underbart att se Patricia Arquette. Hade nästan glömt bort hur betuttad jag var i henne efter att jag såg henne i Holy Matrimony och True Romance för tio år sedan.
Såg att Patricia Arquette vann en Emmy i söndags natt för Bästa Kvinnliga Huvudroll i en dramaserie. Oerhört roligt att hon fått en sån comeback i Medium. __________________________
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!