Hejsan! Hur tycker ni att Vin Diesel skulle passa som Terminator i Terminator ? Jag tycker inte han skulle passa där för jag tycker att han är en skit skådis. __________________________
Man behöver nog inte vara en speciellt bra skådis för att spela en Terminator, Arnold Schwarzenegger är väl i alla fall inte känd för att vara det. __________________________
Arnold var inte riktigt känd då heller efterssom det va ju i presis början av hans kariär på vita duken conan & terminator var väl presis det första han gjort men jag kan bara se Arnold Schwarzenegger som terminator men jag håller med liksom er andra att det hade räckt med 2 filmer men ska man göra en 3a varför vänta över 10år??.. __________________________
Gemför inte Vin Disel med Arnold,det är han som är en stor del av hela terminator....och Vin skulle förstöra hela filmen,varför enns gemföra dom... __________________________
Vin Diesel skulle få svårt i rollen som the Terminator av en handfull olika skäl. Kroppsbyggnaden är en, visserligen är Diesel grov men mot Arnolds fysik har han inget att sätta emot.
Men det huvudsakliga skälet finns i någonting mer svårdefinierat. Arnold är ingen karaktärsskådespelare, men han har någonting, i sina bästa stunder är han större än livet men lyckas ändå behålla glimten i ögat - detta gjorde att han passade så bra i framförallt T2. Diesel känns mer naturlig, mer människa.
Som fotnot kan nämnas att jag inte tyckte om Diesel i de roller jag sett honom i, xXx, Chronicles of Riddick och the Fast and the Furious. Har även sett Saving Private Ryan men har inga minnen av honom från den filmen. __________________________