Vaddå? Vi är ju helt fredliga tessan? Vi gillar bara inte lukten och körvanan ![]() ps. jag hoppas inte du är bonde __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
![]() Det dök mest bara upp en något filosofisk tanke hos mig hur man definierar folkgrupper. ![]() __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Jamen bondeskapet är väl inte en hel folkgrupp eller? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Inte etniskt sett förståss...Men kanske kulturellt sett? __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Ooooooooooooooooooooooookej, allesammans, det känns som om vi har kommit lite of the track nu. __________________________ Är det något jag avskyr mer än korta snapsglas, så är det långa kjolar. |
Duskbringer: Det var ju du som började ![]() tessan: alltså kan vi mobba dem lite ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Men vad gör det, egentligen? Tessan, du påstår alltså att bondeskap är en kultur? __________________________ Är det något jag avskyr mer än korta snapsglas, så är det långa kjolar. |
Go for it, Dusbringer! ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Hmm.. nu hänger jag inte riktigt med, shadowfax... Du är ganska kryptisk emellanåt... __________________________ Är det något jag avskyr mer än korta snapsglas, så är det långa kjolar. |
Tack för den ![]() Först säger du att vi kanske ska sluta (tog jag det som iaf) sen säger du att vi lika bra kan fortsätta och terrorisera även denna forumstråden, som så många andra ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag sa inte alls att vi skulle sluta![]() Och förresten har jag inget minne av att ha terroriserat någon forumtråd tidigare. Det är nog bara du som håller på med sånt ![]() __________________________ Är det något jag avskyr mer än korta snapsglas, så är det långa kjolar. |
DuskBringer: Jag påstår ingenting, jag bara funderade lite. Vid närmare eftertanke tror jag dock inte att det är möjligt att klassa bönderna som en folkgrupp kulturellt sett. Det finns troligtvis för många skilda sätt att vara bonde på. __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Mmm... det ligger nog ganska mycket i det. För hur definierar man egentligen bonde? Måste han ha djur? Eller räcker det med att han har en liten jordlott, som han sår och skördar på? __________________________ Är det något jag avskyr mer än korta snapsglas, så är det långa kjolar. |
*suckar av välbehag* Jag skulle kunna prata om bönder, hur länge som helst! __________________________ Är det något jag avskyr mer än korta snapsglas, så är det långa kjolar. |
Duskbringer: Tycker du att jag terroriserar trådar? *snyft* Kan du prata om bondar hur länge som helst? Wow! Vilket liv du måste ha :p __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Shadowfax: Nu räcker det nu tar jag över så inte så andra får vara i fred.![]() __________________________ |
Bestäm dig nu! Så de ska få vara ifred eller inte? Äsch... jag förföljer väl dig med då.. du är ju alltid inne, mitt lilla offer ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
De ska få vara i fred. [Inlägget ändrat av modv0074 2005-09-29 17:35:07] |
Jag röstar på mig! ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Vad? Alltså vad du talar du om Shadowfax? fattar -0! __________________________ |
Det stod nåt om att vi skulle rösta på vem som vann av dig och mig.. och jag undrade.. vad ska vi tävla om? ![]() De ska vara ifred? Är de med i leken får de leken tåla ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ja nå okej sori då att jag ändrade inlägget. skit också. Det här var pinsamt.![]() __________________________ |
Vad smidig du är mod. Men du ska få som du vill en stund, lite ensamhet. ska nämligen dra snart __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Vad ska du dra för nånting.![]() __________________________ |
jag skulle dra min livlina åt andra hållet. dvs. sticka iväg. kan du inte skånska? :p __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ja nog vet jag det. Ville bara se vad du skulle svara. __________________________ |
Guuuuuuuuuuuuuuud, vad ni tappat ämnet! Är det någon träff på gång och var i så fall??? För att återgå till sladderdebbaten: Bönerna är de som förser oss med förorenad mat genom sin gödsling! (Se eheck) Nä, ja bara skoja lite med er. Jag gillar mat från svenska bönder men dom är inte 'untouchable'. ![]() __________________________ |
ted: ja, vi är lite komiska av oss. På tal om den träffen tyckte jag att det var tal om sthlm. men det var visst svårt för såningar och norrlandsbor att ta sig dit, så vi kör kanske 3 träffer ... vi har liksom inte kommit fram till nåt helt o hållet.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Återupplivar tråden. Hur blir det? ![]() __________________________ |
Javisst, jag är på. Om modv ska med! Då kan jag börja på min plan ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Och den planen är? __________________________ |
Ja vad för plan Shadowfax? Eller jag kanske vet? __________________________ |
Jag hakar också med, men bara det inte blir festa, för när man träffar internet kompisar så brukar det ofta sluta illa. ingen känner ju egentligen ingen på riktigt. Det Perfekta vore ju bio av något slag, sitta på kafe först, hela dagen och föra trevliga konversationer, sedan bio. Och om allt slutar lyckligt, krogen? Sthlm är ju bästa i¨såfall.. Grönan kanske? ![]() __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Tja.. ska ni festa kommer inte jag, det är ett som är säkert. Angående planen diskuterade jag den med modv igår på msn (om du minns?). Så den är hemlighetsstämplad :p __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ja vet planen. __________________________ |
Gillar du inte att festa, Shadowfax? __________________________ |
Robert: Nej, inte så värst. Jag har dåliga minnen från det. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Va e planen?? Gahh nyfiken![]() :p...Hade varit kul att träffa alla ![]() __________________________ Mee* [Inlägget ändrat av soft_wind 2006-02-26 16:12:43] |
Ja jag vill också veta!!!!! ![]() __________________________ -Do you want to know how i did it? -This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Ethan Hawke Gattaca |
Då blir det ju ingen överraskning? soft_wind: eftersom du nu har modvs msn, så ändrar jag planen. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-02-26 16:24:59] |