Svår fråga.. Från första filmen så tycker jag Boromir är den klart coolaste karaktären, inte lika helylle som de andra på nåt vis, men ändå en riktig hjälte innerst inne. Gollum är också en favorit, mest beroende på den fantastiska animeringen kanske... När jag sedan såg den förlängda versionen av del 2 och sedan del 3 så tycker jag Faramir och Sam har växt fram till två riktiga favoriter. / ZeB
I de första två filmerna var det Smeagol / Gollum. Men nu i tredje filmen insåg jag att det är Gimli som är min favorit. Gollum är bara elak, eller var. Gimli är rolig
Jag diggar Sam starkt! Gollum är bara elak! Jag tycker om Frodo också. fan vad stark han är ändå! Jag menar, inte vem som helst skulle kunna klara att ta Ringen till Domedagsklyftan. Sam är min favoritkaraktär i både böckerna och filmerna. Fast jag gillar Merry och Pippin också. De är så modiga, och söta!
när första filmen kom tyckte jag mest om Legolas och Frodo för att de var så gulliga och legolas tyckte ju typ alla tjejer om då. men efter andra filmen tycker jag nog Sam och Faramir för att de lixom ger ett speciellt intryck. får väl se om jag ändrar mej efter att ha sett tredje filmen.
JAg blev Arwen men mina favoriter är nog Sam och Gimli. Sam därför att han är sagans verklige hjälte och Gimli för att han äre såväl i böckerna som filmerna den härligaste och roligaste karaktären. Gollum har också sina sköna stunder.
nu måste jag hålla med Olofsson, jag vet att jag också brukade snacka om kändisarnas utseende men inte nu längre, eller? nå iallfall så tycker jag också att man ska gå efter skickligheten.
"That there is something good in this world, Mr Frodo, and it´s worth fighting for." [Inlägget ändrat av Elijah is mine 2004-03-31 20:36:07]
var inne på en hemsida nyss och där såg man nog exakt alla karaktärer som fanns med i filmen, riktigt kul att en person av alan lees kaliber har spelat ringvålnad tex
Gandalf är ju grym ju! Tänk dig att vara klokare än de flesta, mästra magi och ha ett sådant vackert skägg! Är det tråkigt så vet jag inte vad som är roligt här i världen! Det var dessutom vad jag blev!
Om jag skulle vara med i filmen o bestämma vilken figur jag skulle vara...hade jag tagit Legolas .....men pga att Arwen var Liv Tyler så skulle jag ta Arargorn.........dt skulle nli Arargorn.......men om Arwen var någon annan....hade jag förmodligen tagit legolas//Angelus
"You're Boromir brother of Faramir", stod det när jag, som inte sett en enda av filmerna gjorde testet. Jahapp, då undrar man ju ... hur är han då ? Och eftersom ingen annan här valde honom, så får man förmoda att det är en riktig otäcking. (Jo, Olofsson hade visst blivit samme man ... , tur det, då är man två ... *skratt*)
[Inlägget ändrat av Elisabet 2004-03-31 19:03:17]
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.