Vilka är era bästa depp-låtar? Mina är: Mad World - Gary Jules (med i Donnie Darko) ![]() Against All Odds - Phil Collins I Am A Rock - Simon & Garfunkel Insidan - 7 År's Olycka __________________________ Say Hello to my little friend! |
Menar du låtar med sorlig text eller helt enkelt låtar man blir deppig av.Är det det sista så har jag ingen favoritlåt precis. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
quicksand - David Bowie black - Pearl jam __________________________ ”Jag ogillar dina åsikter, men är beredd att dö för din rätt att få uttrycka dem.” -Voltaire |
Menar du filmmusik eller allmänt sådär? Du får nog precisera dig lite.. __________________________ andreaS™ |
replica>> Vadå precisera sig? Skriv deppiga låtar, hur svårt kan det va? Menmen, mina bästa är: HIM - Join Me Eagles - The Last Resort Pink Floyd - Goodbye Cruel World Nine Inch Nails - Hurt __________________________ |
Ebba Grön - Die Mauer inte så deppig, men sorglig och vacker text! __________________________ Seeing death, really seeing it, makes dreaming about it fucking redicules // Winona Ryder i Stulna år |
"Marion Barfs" från Requiem for a dream är ju underbar! Vet inte vem det är som gör den dock... __________________________ |
perjonzon: bara överhuvudtaget... replica: svaret ovanför... __________________________ Say Hello to my little friend! |
Fem ganska deppiga låtar med mitt favoritband The Smiths: "Asleep" "Unloveable" "I Know It´s Over" "Never Had No One Ever" "Heaven Knows I´m Miserable Now" __________________________ |
Jag vet inte om man kan kalla den deppigt, men det är vackert, smärtsamt, mäktigt och alldeles, alldeles underbart! Åter igen framhäver jag band som Cult Of Luna, http://www.cultofluna.com/ - Isis, http://www.hydrahead.com/isis/ och Neurosis, http://www.neurosis.com/ För mig låter de här bandes musik som film som man sveps in i och drömmer sig bort och bara njuter av alla känslor som man sköljs över med. För er som kanske inte gillar den hårda musiken så är Mogwai, http://www.mogwai.co.uk/ lite softare. Deras platta Happy Songs For Happy People är riktigt skön. __________________________ Well, you know, the Dude abides. [Inlägget ändrat av The_Dude 2005-10-02 11:49:19] |
Angel med Sarah McLachlan är en av mina favoriter när jag är nere. Även Everybody hurts med R.E.M. __________________________ "Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present." |
Halleljuha med Jeff Buckely är väl inte dirket nån upplyftande låt __________________________ Dark,Darkest,Darko |
vet inte![]() ![]() ![]() __________________________ |
Morrisey har inga glädjande texter han heller. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Mad World med Gary Jules är verkligen deprimerande. (men oerhört bra) __________________________ |
Morrissey - How Could Anybody Possibly Know How I Feel Sixpence None The Richer - Don´t Dream It´s Over Morrissey - You Know I Couldn´t Last Evanscence - Hello Dream Theatre - Solitary Shell Det är nästan omöjligt att korta ner listan till fem låtar...... Måste bara lägga till Ebba Grön - Mental Istid...... __________________________ "How could anybody possibly think they know how I feel, when they are they and only I am I" [Inlägget ändrat av Scary miss Mary 2005-10-12 22:41:05] |
Vill bara säga att jag tycker ordet deppig borde omvärderas till ett positivt ord. Det innehåller ju The One and Only's efternamn. //Böna 2 __________________________ "But why is the rum gone?" |
perjonzon>> För att inte tala om Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me... Annars har vi: Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Bright Eyes - Katie with a K's Song Commander Venus - Do You Feel At Home Cranberries - Zombie Mikael Wiehe - Titanic __________________________ |
Har tyvärr inte hört talas om någon låt som någon hittils nämnt. Varför lyssna på Depp-låtar? Det är väl bättre att lyssna på något som man blir glad av när man är deprimerad. __________________________ |
Hm..deppig musik. Deppig klassisk musik är verkligen...vråldeppigt. __________________________ |