Vem anser du har stått för den bästa skådespelarprestationen genom tiderna? __________________________ |
Vilken intressant och rolig tråd du har skapat, Robert. Det är otroligt svårt att nämna just en, men här är några skådespelare som gjort helt fantastiska insatser: Max von Sydow i “Utvandrarna” och “Nybyggarna” Eddie Axberg i “Utvandrarna” och “Nybyggarna” Allan Edwall i “Hemsöborna” Robert Powell i “Jesus från Nasaret” James Caviezel i “The Passion of the Christ” Bruno Ganz i “Undergången - Hitler och tredje rikets fall” __________________________ |
Denzel Washington "Man on fire & The Hurricane" Toshiro Mifune "De sju samurajerna" Tom Hanks "Saving Private Ryan" finns mer kommer bara inte på just nu... __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire [Inlägget ändrat av carlstrom 2005-10-08 09:44:05] |
Toshiro Mifune - Yojimbo livvakten Ernst Hugo Järegård - Riket (I förhållande till åldern) Eamonn Owens - Butcher Boy Derek Jacobi - Jag Claudius Brigitte Helm - Metropolis Frågan är om inte Brigitte Helm är allra mest imponerande... Hon lyckas på något sätt förkroppsliga hela den plågsamma processen och vansinnet som Metropolis genomgår och hon är lika trovärdig som moders/madonna gestalten som den helvetiska roboten. __________________________ "What do you plan to leave behind in the wake of your battles?" [Inlägget ändrat av L Boom 2005-10-07 23:00:36] |
Charlize Theron i "Monster" Bruno Ganz i "Undergången - Hitler och tredje rikets fall" Hilary Swank i "Boys don't cry" och "Million dollar baby" Johnny Depp i "Edward Scissorhands" ... och alla i Sagan om ringen som gör utmärkta skådespelarprestationer. __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2005-11-15 22:19:00] |
Tom Hanks i Philadelphia __________________________ Alkohol är lösningen på, och orsaken till, alla världens problem. |
Tom Hanks i Forrest Gump Sean Penn i 21grams __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Tom Hanks i Foresst Gump Winona Ryder i Heathers Geena Davis i Thelma & Louise Kathy Bates i Lida Kevin Kline i En fisk som heter Wanda + många mer __________________________ Seeing death, really seeing it, makes dreaming about it fucking redicules // Winona Ryder i Stulna år |
Tom Berenger i The Substitute Jeff Bridges i Blown Away __________________________ |
Sean Penn i Attentatet mot Richard Nixon Tom Hanks i Den gröna milen Mikael Persbrandt i Beck m.fl. Återkommer med fler. __________________________ |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-09-02 16:21:09] |
Mel Gibson- Braveheart Tom Hanks- Forrest Gump & Den gröna Milen Bruce Willis- Sjätte sinnet & Armageddon Jim Carrey- Truman Show Kevin Costner- Dansar med vargar Haley Joel Osment- Sjätte sinnet, Skicka vidare & Artificiall Inteligence __________________________ |
Robert De Niro __________________________ |
Väldigt svårt. Här är några absoluta favoritprestationer i mina ögon: Nicolas Cage - Farväl Las Vegas Sharon Stone - Basic Instinct Bill Murray - Ghostbusters Kevin Bacon - Överlagt mord Michael Douglas - Basic Instinct Ernst-Hugo Järegård - Riket Naomi Watts - Mulholland Drive Kevin Spacey - American Beauty Eric Roberts - Nature of the Beast Robert De Niro - Heat Billy Zane - Lugnt vatten Al Pacino - Insomnia __________________________ |
Som jag ser det, den bästa skådespelarprestationen någonsin, så måste det vara gänget i The Blair Witch Project. Dom är så ruskigt duktiga och verklighetstrogna. __________________________ andreaS™ [Inlägget ändrat av Replica 2005-10-16 00:56:52] |
Anthony Hopkins - När lammen tystnar Mel Gibson - Braveheart Alan Rickman - Harry Potter Al Pacino - Gudfadern Clint Eastwood - Flykten från Alcatraz __________________________ |