Det här spelet måste ni kolla upp och spela för det är kul. Här är en länk http://www.totalmotorcycle.com/downloads/games/Asshunter.htm tryck på den och ni kommer till spelet. Skriv gärna sedan vad ni tyckte om spelet. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-10-19 17:16:56] |
Hmm..det där var nog ett av de mest meningslösa och tråkigaste spel jag spelat. __________________________ There's no such thing as free cable |
Replica: Du är alltid så positiv ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Men modv0074 ville ju att man skulle skriva vad man tycker om spelet. __________________________ /Mikael |
Det är piltangenterna, spacebar och enter ni ska trycka på. Jag sa det ifall ni inte visste vilka knappar ni skulle trycka på. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-10-20 12:14:30] |
Haha, ja det var kul. Det gjorde ont att dö iaf![]() __________________________ |
Shadowfax: Jag säger bara vad jag tycker, jag kan vara positiv också ![]() __________________________ There's no such thing as free cable |
Spela något vettigt i stället.. köp Guild Wars! ![]() __________________________ Raceai |
Ja men det är ett spel man köper. Visst, nog tror jag att Guild Wars kan var bra men det här är bara ett internet spel och såna är inte lika bra som sånadär spel man köper. __________________________ |
Gå in på mosuebreaker.net (alternativt .com, jag kommer inte riktigt ihåg) Där har jag spenderat många trista lektionstimmar. Den förste av er som klarar fackparkeringbanan med hunden i "parking perfection" har förtjänat min respekt. __________________________ Duskbringer |
Jag måste säga en sak till. Spel spelet, sedan när ni spelat så får ni säga en kommentar om det + mera om ni vill och inte hosta ut skitprat före ni spelat spelet. __________________________ |
Är det nu jag ska "passa mig" igen modv0074? __________________________ Raceai |
Skämtar du? __________________________ |
Men sluta nu ni båda. Guild Wars låter ju utomordentligt bra det med ![]() Replica: Anledningen till mitt inlägg var att jag sett 3 inlägg från dig den dagen, som var allt annat än positiva. Men givetvis ska du skriva vad du tycker :p __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Shadowfax: Att du alltid ska lägga näsan i blöt.![]() __________________________ |
mod: Ja, eller hur är jag duktig? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ibland.![]() __________________________ |
Bara ibland? Hur var jag nu då? :p Jag såg att jag var väldigt jobbig när jag skrev i din diskussion med Darth Vader, så jag la ner det ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Nu var det inte så farligt att du la näsan i blöt men ibland så kan du lägga huvudet i blöt men det är ganska sällan. __________________________ |
Inser du vad du skrivit? Att nu när jag la näsan i blöt gjorde det inget, men annars när jag lägger näsan i blöt så är det ganska sällan? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Bla bla bla!!!!!! __________________________ |
Nu var det inte så farligt att du la näsan i blöt men ibland så kan du lägga huvudet i blöt men det är ganska sällan. Hehehe ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Om jag inte missminner mig så sade du att jag skulle "passa mig" i en tråd på ett annat välkänt filmforum. Så jag tänkte bara påminna dig om det så du lever upp till dina ordval. Jag har väldigt svårt att ta "hot" från från en 15-åring som varken kan uppträda en gnutta seriöst eller förstå andras synpunkter utan att explodera av känslor (allt är inte personligt), därav mitt lilla men helt rättvisa missnöje med dig modv0074. Så, då vet du det. Ledsen att behöva smutsa ner tråden din modv0074 men du ber om det. Tack! ![]() Och för övrig så rekommenderar jag Guild Wars starkt till alla som gillar onlinespel av lite högre kvalitet. Klockrent lir rent ut sagt! __________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2005-10-21 10:54:18] [Inlägget ändrat av Raceai 2005-10-21 10:55:31] [Inlägget ändrat av Raceai 2005-10-21 10:55:47] [Inlägget ändrat av Raceai 2005-10-21 10:58:56] [Inlägget ändrat av Raceai 2005-10-21 10:59:56] |
heh, Unreal Tournament duger bra för mig ![]() __________________________ |
Raceai: Det var nog ett par veckor sedan jag sa det på en annan filmsida. Jag har inte sagt det nu alls. Jag sa det för att du var negativ på den tråden som jag gjort men jag menade inte så mycket med det. Så nu behöver du inte börja igen. Det där är historia. Jag lever inte i det förflutna speciellt om det inte är bra. Och förresten du skrev en gång att du inte tar sånadär inlägg så farligt. Det här är bara internet inte nån riksdag. Du har också sagt att du inte är snäll på din första tråd. Det är inte jag heller. Jag kan vara jävligt stor i mun om jag måste också. Xenomorph: Unreal Tournament ganska bra spel det. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-10-21 12:41:13] [Inlägget ändrat av modv0074 2005-10-21 12:41:58] [Inlägget ändrat av modv0074 2005-10-21 12:59:00] |
Fair enough! ![]() __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Vad är Guild Wars Raceai? xeno: en gammal gumma som spelar Unreal Tournament.. ![]() Hm, undrar vad jag gillar för spel? cs.. nej jag bara skoja :p ooh.. jag gillar neopets .. de är så söta. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2005-10-21 14:02:15] |
Det är nog bara ett spel. __________________________ |
Mod: sluta lägg näsan i blöt ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ska du säga. Men okej då. __________________________ |
Ser du "![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Gör det då. Jag ska inte vara till besvär. __________________________ |
Shadowfax: Guild Wars är ett så kallat MMORPG spel, multiplayer online spel. Du skapar en karaktär och utvecklar den med hjälp av träning etc etc.. oerhört snygg grafik och en riktigt underbar fantasy värld att spela i. __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Sorry. Var inte meningen o göra dig sur. Raceai: Jag känner igen titeln. Är det så att man spelar en ung pojke som växer upp till en krigare? Eller är jag helt fel ute? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2005-10-21 14:15:07] |
Jag blev inte sur om du trodde det.![]() __________________________ |
__________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2005-10-21 14:26:34] [Inlägget ändrat av modv0074 2005-10-21 14:29:55] [Inlägget ändrat av modv0074 2005-10-21 15:22:17] |
Shadowfax: Man startar som vuxen, eller det beror ju på hur man ser på saken. Sedan utvecklar man sina färdigheter i diverse stridskonster och trollkonster. Man samlar unika vapen, skills, utför uppdrag etc etc.. __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Det påminner mig om spelet NOX. __________________________ |
Ett tvättäkta nördspel med andra ord. Raceai, har du datorn indragen på toaletten så att du kan sitta och uträtta dina behov samtidigt som du spelar så att du slipper störiga avbrott? Har du en dropp fäst i din överarm så att du slipper att bli hungrig mitt i stridens hetta mot ett gäng slemmiga orcher? Har du en keps med fastsurrade burkar av joltcola med sugrör som räcker ner till munnen, så att du kan släcka törsten utan ansträngning? Om du har mer än ett "JA" på dessa frågor, så kommer jag troligtvis att trycka bort dej ur min kompislista. ![]() __________________________ Duskbringer |
Duskbringer: Nej, nej och nej. Pjuuh.. nu får jag fortsätta vara din kompis va? __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |