Forum » » Övrig diskussion » Begagnade DVD filmer?   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Begagnade DVD filmer? 2005-11-07 13:35:27
JonMon
Registrerad: 2005-11-07
Vart kan man enklast byta filmer på nätet?

Anledning till att jag frågar är att jag sitter och avlusar ett sådant system och vill ha lite fräsch input.

Tradera.com auktionerar ju ut film... men det måste väl finnas bättre?

Filmälskare sitter inne med ofantliga mängder film som borde ut och motioneras

// JonMon, http://bytadvd.se __________________________

2005-11-07 14:28:45
Mikael
Registrerad: 2004-12-22
Sök på Google.

http://www.google.se/search?hl=sv&q=%22begagnade+dvd-filmer%22&meta= __________________________

/Mikael
  2005-11-14 08:22:54
JonMon
Registrerad: 2005-11-07
Tack för tipset Mikael.

Har ju såklart googlat och hittat det flesta svenska siter redan.

Jag var med ute efter personliga tips på kanske mindre exponerade siter.

Nog för att Google hittar det mesta... men inte allt

// JonMon, http://bytadvd.se __________________________

2006-09-24 08:19:14
Registrerad: 2004-12-09
Nån som brukar köpa filmer på Tradera? Jag la ut några auktioner idag på DVD- filmer. Hoppas få bud!

2006-09-24 14:06:27
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Är det inte jobbigt sen när man ska byta bort dem, att åka till folk eller posta grejer, hålla på med konton och såna grejer. Hur går det till egentligen??

"De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga"

Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext
  2006-09-24 14:57:52
Registrerad: 2004-12-09
Nej, det tycker jag inte. Det är bara att man mailar varandra om kontonummer, slutgiltigt pris och adress. Har inte varit några problem hittils. Enda är väl att man har svårt att skiljas från de..

2006-09-24 15:58:10
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
hehe, så man postar bara filmerna alltså. Jag tycker det låter jobbigt när det bara handlar om en eller två filmer. Kanske skillnad om det är ett helt gäng. Skulle behöva rensa upp lite jag med. Speciellt de där Hellraiser filmerna vill jag inte ha kvar. Det är väl en 200 hundra spenn kanske.

Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext
  2006-09-24 16:43:49
Registrerad: 2004-12-09
Hur många är det då? Det är väldigt olika, ibland kan man få mycket och ibland lite för filmerna. Beror på efterfrågan.. Jag var snäll och satte ett pris på 3 komedier: 80 kr, med den enda anledningen att jag behöver pengar och att jag tror att det är lättare om man sätter ett lågt pris från början.

2006-09-24 18:54:06
Timoti
Registrerad: 2005-07-27
Shining, vilka filmer lade du ut på tradera?

Joe: With the exception of Eddie and myself, whom you already know, we're going to be using aliases on this job. Under no circumstances do I want any one of you to relate to each other by your Christian names, and I don't want any talk about yourself personally. That includes where you been, your wife's name, where you might've done time, or maybe a bank you robbed in St. Petersburg. All I want you guys to talk about, if you have to, is what you're going to do. That should do it. Here are your names...

Joe: Mr. Brown, Mr. White, Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Orange, and Mr. Pink.

Mr. Pink: Why am I Mr. Pink?

Joe: Beacuse you are an faggot that's why.

Mitt favorit dialog från Reservoir Dogs.
  2006-09-24 22:35:47
Skojar du eller, American Pie och Ace Ventura i ett paket
Det andra Christine, Köplust o Halloween

Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.