Telefonnummer: 099-414 03 SMS: skicka JENS till 72400 Ni kan inte börja rösta förrän klockan 20:00 ikväll. __________________________ /Mikael |
Ja, den sajten har jag hört talas om.. Tror dock att han kommer åka ut ikväll.. __________________________ |
Jag tror faktiskt inte att han gör det. Detta har postats på oerhört många forum, och väldigt många kommer att ta sig tid att rösta på honom.Skulle vara riktigt lustigt om han tog hem allt. __________________________ /Mikael [Inlägget ändrat av Mikael 2005-11-18 19:38:07] |
Idiotiskt. Fullständigt idiotiskt __________________________ |
Synd att han åkte ut, skulle inte förvåna mig om TV4 fifflat med rösterna så att det inte skulle bli en "skandal". __________________________ /Mikael |
Skriv på! http://visasiffrorna.protesteramera.se/
__________________________ /Mikael [Inlägget ändrat av Mikael 2005-11-18 23:48:38] |
Jag hade rätt.. Men blev ändå rätt förvånad. Skulle inte heller förvåna mig om de fifflat. Har du röstat, Mikael? __________________________ |
Jag har röstat väldigt mycket faktiskt. Vi betalar inte telefonräkningarna här, så jag kunde väl ta mig lite tid och ringa. ![]() __________________________ /Mikael |
Oj, hur kommer det sig? Ja, då är det ju lika bra att ringa ![]() __________________________ |