Jag är 13 år men jag tror inte jag är yngst. Vet ni någon som är yngre så skriv gärna..?? __________________________ [Inlägget ändrat av Hanes 2005-11-28 14:15:04] |
Jag är 1.86 så jag är nog inte "minst". __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Hanes (och alla andra som tycker att det här var en intressant fråga) , håll in knappen "alt" och tryck sen F4, så får du upp en lista med alla filmpunktare, rankade efter ålder! ![]() __________________________ Life's short - live on the edge. [Inlägget ändrat av DuskBringer 2005-11-28 13:00:07] |
HAHA! __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
Jättekul __________________________ |
Hanes: Varför vill du ens veta? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Yngst, om jag får be. __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
mm,undrar om det finns nån 12:åring här!! __________________________ We Are The Pulse Of The Maggots |
Duskbringer: Nu tyckte du att du var rolig, hålla in alt kanppen och sedan trycak på F4?, jätte roligt. Datorn stängdes ju av nästan. Om du hittar på något liknande igen så... __________________________ |
Hahaha snälla nån, man stänger bara fönstret man har uppe ju...ett gammalt knep man lärde sig i scouterna. __________________________ There's no such thing as free cable |
Replica Du var säkert en lysmask? __________________________ Enthrone Darkness Triumphant |
modv0074: Du var ironisk nu va? Du kunde la det komandot? Annars: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - årets roligaste grejj. __________________________ cstroMANIA |
Modv, det där var ett så kallat practical joke. Tillägnat alla männsikor med ett IQ som understiger deras skonummer. Faller du in i den kategorin? Isåfall: Hahahahahahahahahaha! __________________________ Life's short - live on the edge. |
Jag håller på modv! Fast jag lät mig förstås inte luras med att klicka på knapparna, man ska aldrig lita på Dusk.. han är full med finurliga saker! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2005-11-29 10:33:48] [Inlägget ändrat av Shadowfax 2005-11-29 10:37:32] |
Haha, trodde alla visste om det där, vadå lysmask Raceai? __________________________ There's no such thing as free cable |
Jag tror att min kompis thailand7 är yngst. Hon fyller inte tolv fören i November. __________________________ Love you Jason. See you in hell.. Lordi rock the hell out of you ![]() |
Jag såg en recension på seed of chucky där det va nån som hette Titanic och va nio år!! Men han kanske ljög!! __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth.... |
tänkte också på honom, men det var nog ganska längesen han recenserade den filmen __________________________ Love you Jason. See you in hell.. Lordi rock the hell out of you ![]() |
Fattar ni inte att Modv0074 skämtade? __________________________ -Im gonna kill you! -Vad sa du? -I love you -You're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
Haha, gjorde han det? ![]() __________________________ Everyone wants to be found. |
Jag hoppas det... ![]() __________________________ -Im gonna kill you! -Vad sa du? -I love you -You're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
Rent mentalt så verkar hon KatarinaL yngst! Sedan fattar jag inte varför det blev ett sådant tjöt efter Dusks lilla ksämt ![]() __________________________ |
krillan: Avskyr du mig eller verkar det bara som det? __________________________ Love you Jason. See you in hell.. Lordi rock the hell out of you ![]() |
KatrinaL: Ligger det inte lite i vad Krillan säger då? __________________________ cstroMANIA |
Lgger eeen heel del in det. HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ YA¤Eahaheahhhh MOTHERMANef ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________ -Im gonna kill you! -Vad sa du? -I love you -You're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-07-05 04:35:11] |
Haha.. Det verkar inte spela någon roll VAD man säger på filmpunkten, det är alltid nån jävel som hugger på allt och alla. Nä, man ska ha ett hjärta av sten, och begränsat med svordomar. Jag tycker om Barbie, i själva verket är jag 13 och älskar Lordi, min favoritfilm är Spice World, men jagg tycker inte de är bra. Jag försöker få upp mitt snittbetyg till 4.5, så jag ska bara betygsätta filmer jag tror är bra. __________________________ Everyone wants to be found. |
okej...? __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth.... |
![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
jag trorr at ToxicAvenger ä ungast för hann stava innge bra, hehehehehehehehehehehehe... __________________________ mad world... |
Vem jör det ejentlien?????? ![]() __________________________ Everyone wants to be found. |
HEJJ ASÅ JAG TRORR ATT JA E UNGAST FÖR JA E TIO TUFT VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________ Jag är en gulleplutt hejdå [Inlägget ändrat av Wookad 2006-07-06 07:14:42] |
Wow, ni håller verkligen igång tråden med en massa onödiga inlägg. Var det inte tal om mer filmsnack? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
BAJSMAMMA *fniss* *tihi* *asg* *lol* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________ -Im gonna kill you! -Vad sa du? -I love you -You're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
![]() __________________________ Om blickar kunde döda skulle han inte behöva en motorsåg! |
Snackar man film på den här tråden Shadowfax? Nej just det! Varför tror du att vi sabbar den? Hjelp til!!!111 ![]() ![]() Langa' ren häär aaså!!! __________________________ Everyone wants to be found. |
Är det inte lika bra att ignorera den? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag tror Lepre att Lepre inte var riktigt nykter igårkväll....![]() Alltid innan man kommer in till Filmpunkten borde man göra ett enkelt test.. i alla fall för sådana som Lepre. Och om man inte klarar testet kommer man inte in och om man inte klarar det. Vad betyder det kanske? Jo, att man kanske är i fyllan. __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-07 11:30:28] |
Håller med Shadowfax, trots min "delaktighet" i tråden. Snäll släpp denna tråden och liknande. __________________________ cstroMANIA |
Om Wildpalm eller Kristoffer läser det här tycker jag att de kanske lika bra kan radera tråden __________________________ An eleven years old boy died. An eleven years old boy become a man. A man who killed people. Love you Jason. See you in hell.. Lordi rock the hell out of you ![]() |
Dem kan även då readera dina okunniga inlägg angående fotbolls-vm![]() __________________________ |