Du förstår inte ens varför? Nu blir jag fan tårögd. __________________________ Life's short - live on the edge. |
Ähh, bullshit!![]() __________________________ |
DuskBringer: Det är inte alla som har något att göra på Nyår! Om dom tycker det är trevligt att inviga det nya året på det viset, så låt dom göra det! Det är inte alla som går ut lr är med kompisar och släkt! __________________________ Mee* |
soft_wind: Duktig!![]() __________________________ |
aaa![]() __________________________ Mee* |
soft_wind: Ska du se nån film ikväll då?![]() __________________________ |
nej tror inte det...du då?? Hur kan du bo i Finland om du inte kan Finska![]() __________________________ Mee* |
soft_wind: Knappast ska jag se nån film. I Finland så talas det både svenska och finska men mest finsk. Det är ett tvåspråkigt land. __________________________ |
Joo, jag vet..var nån stans bor du då?? __________________________ Mee* |
Menar du nån by i Finland då eller... __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-01-02 20:10:00] |
Ja stad eller by..eller nära en stad. __________________________ Mee* |
Det är hemligt.![]() __________________________ |
humm...okeej..jag kan inte Finland, så det kvittar igentligen. __________________________ Mee* |
Så roligt då.![]() __________________________ |
humm.... __________________________ Mee* |
Men vad du blivit aktiv här soft_wind.![]() __________________________ |
Jag har nämnt det förr men det kan gott sägas igen. modv: Du är verkligen besatt av soft_wind __________________________ |
Nej! __________________________ |
Jo, erkänn nu. __________________________ |
Jo, erkänn nu. __________________________ |
Jo, erkänn nu. __________________________ There's no such thing as free cable |
Usch vad jobbiga ni är.__________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-09-17 17:11:03] |
Men kan du inte bara ta och erkänna det då? __________________________ |
Besatt är att ta i. Jag kanske gillar tjejen lite, men besatt är jag inte så lägg ner. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-01-05 20:33:00] |
Lite? __________________________ Mvh Christoffer |
soft_wind: vill du ge msn adressen din? __________________________ |
__________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2006-02-22 10:07:18] |
Det skulle vara kul om Markus elller Kristoffer såg det här. __________________________ |
Det tror jag dom har gjort, men skitit i o svara och hoppats på att tråden försvunnit i mängden ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
modv0074: I don`t think so!!! __________________________ Mee* [Inlägget ändrat av soft_wind 2006-01-15 21:34:58] |
Hallå! Jag vet att denna tråd borde raderats omedelbart, men på nåt sätt är den ju ändå ganska oförarglig. Filmpunkten har ju inget sätt att kommunicera med varandra på förutom via forumet och jag tror att det är det som är meningen. Känns som om det går åt fel håll om man ansluter privata kontaktvägar över sajten. Det finns ju alltid mail. Kan dock förstå modv0074s frustration över att soft_wind inte har nån mail inlagd. På sätt och vis är han ju ganska modig som skapar denna tråd. ![]() Mvh Markus __________________________ |
Men ni vill inte att vi andra användare ska skapa liknande trådar eller? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
__________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2006-01-16 19:14:54] [Inlägget ändrat av Raceai 2006-02-22 10:07:16] |
Denna tråd hade ungefär 45 inlägg när jag uppmärksammade den. Lät den vara kvar på grund av det antar jag. Jag har dock blivit hårdare och hårdare och kommer absolut inte att låta liknande trådar vara kvar särskilt länge. Man lär sig så länge man lever! Mvh Markus [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-01-16 20:55:05] |
__________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2006-01-17 09:48:41] [Inlägget ändrat av Raceai 2006-01-17 09:48:58] [Inlägget ändrat av Raceai 2006-01-17 09:49:10] [Inlägget ändrat av Raceai 2006-01-17 09:49:24] [Inlägget ändrat av Raceai 2006-02-22 10:07:13] |
Det finns väl inget att diskutera.Ta bort tråden. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Raceai: Å andra sidan blir lektrådarna ganska många och de har ju nästan samma innehåll.. det blir liksom för mkt. Fast jag tycker inte den här tråden ska vara kvar ändå, men ... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
__________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2006-02-22 10:07:11] |
å andra sidan blir det inte så mkt särbehandling om de låter den här tråden vara kvar. eftersom lektrådarna är så otroligt lika varandra behöver man inte ha så många, men det här är å andra sidan en helt annan slags tråd, fortfarande onödig, men den är inte likadan som de andra, och det finns inte så många av den här sorten. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Om ni vill att tråden ska bli borttagen, varför slutar ni inte att skriva och klaga på den. Den försvinner inte då lr hur.![]() __________________________ Mee* |