Jag tycker att Grease 2 är mycket bra. Nästan bättre än ettan! Men det tyckte jag inte förr- då var ettan bättre men inte nu. De flesta hatar Grease 2 - som jag inte kan förstå. Jag har bara hört 3 stycken som tycker den är bra. Tycker du att den är bra? Eller tycker inte om den? Skriv varför dy inte gillar den eller varför du tycker den är bra. / Jessica
2:an är mycket bättre än 1:an, för 2:an innerhåller mycket bättre skådespelare tycker jag. Och det är bättre låtar och det, jag vet inte varför, jag bara tycker det!!
skulle bara säga att jag hatar filmer speciellt bra musikaler som de gör en uppföljare till. Det är ju inte Grease om inte John Travolta och Olivia Newton-John är med. Men vissa har nra smak andra inte. tvåan suger.
Jag har sett Grease säkert 500 gånger (från jag var 6 år tills nu 22år) och tycker inte att Grease 2 når upp till den på något vis. Men visst tycker jag att 2:an är sevärd. Den har dock ingen given plats i min film hylla...
Grease 2 är en bra film men hade varit bättre om det inte hade varit en uppföljare till Grease, originalet. Om filmen varit "självständig" hade man (i alla fall jag) inte jämfört med Grease - och den hade i mina ögon blivit bättre. Men nu är det som det är - Grease 2 blir aldrig lika bra som originalet. __________________________
[Inlägget ändrat av Miss Ljung 2005-10-21 19:30:33]
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!