Eh... Hehe.![]() __________________________ |
nu har jag den nya msn ; MESSENGER LIVE 8.0 BETA!!! och den äger! LAdda ner den nu! __________________________ I'll be back ![]() |
Okey ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Nu har jag gjort det, men den äger inte. Allt är fyrkantigt huvud färgen är grön och msn plus fungerar inte.. __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
jaaa xD cOOper skickade en bild, skitfult ! ![]() __________________________ The lord of the rings has changes my world << |
ja ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
hehe jajaa Layouten kanske inte e fin ![]() ![]() Men jag tycker msn messegers layout skulle kunna vara coolare...mer färger eller kanske foton från filmer ;P __________________________ I'll be back ![]() |
Aaa, fast det där med skicka medelande till de som är offline fanns på förra ;D __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
What? det kunde inte jag göra iaf :S jaja godnatt __________________________ I'll be back ![]() |
Ni kan ju nästan göra en film av allt. c00per, modv, anna etc som är inblandade i denna oläsbara soppa. Ett utdrag ur manuset: AzZåH kaN DueH säja LixOm...azZå...*tHiHifnIzZ*...vEm sOm e ZöTasT av osS LixOm? *fNiZz* Anna: SÄG ANNA Kompisen: NEJ JAHH ÄH SÖTTAST Anna: nej jagggg pgmergmemegepmemag (de bråkar om vem som ska ha tangentbordet) Någon: haeheah Någon: ehheahehhea Någon: heaheahaehea Anna: ASSÅ DE E MIN KOMPIS SOM JÄVVLAS!!! Kompisen: 4N466B4B46466Q4 Någon: rhrhshr Anna: sNÄlllla säGgggg heopnmheamphehm *BLOCK* __________________________ "Then we have something in common, cause I do'nt wanna be here either". [Inlägget ändrat av Wookad 2006-05-10 01:32:15] |
du känner inte mej så jävla väl som du tror ska du veta. om du tror att det är sådär ja har det, SÅ HAR DU HELT JÄVLA FEL! SÄG INGET INNAN DU VET NÅTT OM MEJ,![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________ The lord of the rings has changes my world << |
ana: du måste hålla med wookad om att det var ungefär så det gick till ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
asså . den där kompisen . är väll inte jag ? ja ja iaf inte vart me om d där . __________________________ |
de ä äleäc. men asså, cOOper du är lite efter :O duvet, men aja, skitsamma. ja tro inte ens du komr ihåg de där . __________________________ |
Cooper : fyy va du är irriterande . du är så himla hwsjawgksdjhfkdhbsfkgdfkg . o sen den där andra killen , du vet ju inte ett skit . lämna anna i fred o d är NU ! __________________________ |
Essie: VAD?! ska JAG lämna henne ifred????? :S vadåe? Trakasserar jag henne på nått sätt? __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Traigeldrama!!! Jag älskar att läsa sånt!!! __________________________ |
Essie, nu får du ta och förklara dig... Trackaserar jag henne? Jag kan inte ens minnas att jag någonsin har börjat prata med henne på msn.. Eftersom det alltid är hon som skriver.. __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Det är blev typ Wild Things på filmpunkten.![]() __________________________ |
Ni vet hur det är i den åldern, hormonsvängningar. Man söker en identitet och börjar frigöra sig från mamsen. Gräset börjar växa och man förstår att man är på väg att bli vuxen. Inget att ta illa vid sig alltså. Det är normalt att humöret går upp och ner lite hur som helst vid den åldern![]() __________________________ "Then we have something in common, cause I do'nt wanna be here either". |
öö? hahahahahahahahahhahah __________________________ Jag ääälskar olle <333333 ![]() |
Herregud! Tror jag ska flytta ut i vildmarken och bli eremit efter det här. __________________________ Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you! |
Hehe, en lockande tanke faktiskt. ana-ana: väx upp är du snäll. __________________________ |
Snälla skona oss från den här diskussionen. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
:@ __________________________ |
Att förneka saker och håna dem är också vanligt i din ålder Anna. Man vill framstå som vuxnare än vad man egentligen är. Men jag förstår hur det är, inte lätt att vara 13-14. Kom ihåg, psykolog-Wookad finns alltid här om du vill prata ut![]() ![]() __________________________ "Sjung om ditt hjärta slår för Gnaget, sjung för SM-guldet vi ska nå. Sjung för det svartgula laget, sjung om du älskar AIK" |
. [Inlägget ändrat av Ana-Ana 2006-05-13 08:40:01] |
Jag tycker vi glömmer hela den här tråden. __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |