Tjena! Jag har just skaffat msn och jag undrar hur man ska skriva åt en person där. Man behöver ju såklart adressen och det vet. Jag är inloggad där också. Ja ni vet vad frågan är. Hur ska man skriva åt en person? Tacksam för svar. __________________________ |
Dubbelklicka på den gröna "MSN-figuren", då kommer det upp en ruta, sedan trycker du på "Add a contact". Skriv in adressen och tryck på "Nästa" osv. Sedan kanske den personen loggar in, och då dubbelklickar du på namnet så kommer confersation-rutan upp. __________________________ /Mikael |
Får jag din msn modv? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Inte ännu. __________________________ |
Närdå då? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Kanske snart. __________________________ |
Okej, lägg till mig sedan om du vill.. ![]() __________________________ |
Ni kan adda mig på: Stoffeking93@hotmail.com Har en till men den ger jag bara ut till vissa. __________________________ We Are The Pulse Of The Maggots |
Ni kan adda mig sen också, S0ftAr3n_@hotmail.com __________________________ Mvh Christoffer |
Nu har jag fått igång msn. Fan vad roligt det är.![]() __________________________ |
då kan ni lika gärna adda mig oxå... inte för att nån kommer gö det...men ändå =D c00per_91@hotmail.com =P __________________________ Halloween Halloween 2 Halloween 4 Halloween 5 Halloween 6 Halloween: H20 Halloween: Resurecction |
HaHa den här tråden dog så fort jag skrev nått... __________________________ How very... [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-02-22 14:12:04] |
Det finns inget mera att snacka om på den här tråden. __________________________ |
Jag märker det... __________________________ Hette cher_is_best förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
c00per: Det är bra det.![]() __________________________ |
Då är det väl lika bra att ni addar mej med. Det verkar va det ända ni skriver! Här har ni den: v.nistelrooy_92@hotmail.com. __________________________ |
Jag har addat dej nu ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Jag också __________________________ |
tjoho ![]() ![]() Isånafall.. aja ![]() ![]() ![]() __________________________ The lord of the rings has changes my world << |
Öhh jag hadde den förut men inte nu längre o.O __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
oh shit! så de ä du ![]() ![]() __________________________ The lord of the rings has changes my world << |
hehe. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-04-30 10:02:06] |
hahaha ![]() __________________________ |
Essie: Tack, men jag vet hur man gör nu så jag behöver ingen hjälp.![]() __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-05-02 20:02:43] |
Vadå har vi pratat? var det därför jag kände igen din bild ? ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
höhö . smaart ;P . men ja orkade inte läsa igenom hela altet så ja bara svarade ![]() __________________________ |
Nä. Så kan det vara för mej ibland också.![]() __________________________ |
Coolt, en ny aktiv medlem ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
höhö ^^ ![]() __________________________ |
c00per: Har du nått emot det?![]() __________________________ |
cOOper: jopp, vi har pratat :p nu kanske inte du kmr ihåg det men ![]() __________________________ The lord of the rings has changes my world << |
nej asså vadå? har ni hånglat i cam ? o.O för det skulle jag definitift ha kommit ihåg xD __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
ursäkta? asså, vi skickade såhär 2 bilder till dig. på *oss* åsså skulle du säga vem som va finast. Sen när du hade valt, då fick du veta att de inte ens va vi på bilderna ![]() ![]() ![]() __________________________ The lord of the rings has changes my world << [Inlägget ändrat av Ana-Ana 2006-05-03 16:02:07] |
Ahaa xD Nu kommer jag ihåg er ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Haha!![]() __________________________ |
Och det ska komma från DIG?! __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Ja. Nått konstigt med det? __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-05-03 17:24:30] |
Ja... __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |
Jaha ok. Skulle gärna vilja ha en förklaring. __________________________ |
Om jag säger en liten Penis incident xD __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |