Skulle vilja ha lite tips på fina dramafilmer. Något i stil med Lasse Hallström-filmerna Gilbert Grape, Cider house rules och Chocolat. __________________________ |
Här är några fina dramafilmer som jag tycker påminner lite om dem du nämnt: Lost in Translation A Love Song for Bobby Long Så som i himmelen Flicka med pärlörhänge The Beautiful Country Mannen som kunde tala med hästar __________________________ |
Några till: Där havet slutar Dagboken- Jag sökte dig och fann mitt hjärta En dag i livet __________________________ |
Hehe ni vet vad jag söker A love song for bobby long The beautiful country Där havet slutar En dag i livet Alla dom har jag sett, och alla utom en dag i livet har jag på dvd hemma haha (kan bero på att den inte finns på dvd än). Skitbra filmer allihop. Ska se de övriga ni tipsat om också. Har precis fått in 12 filmer __________________________ |
A Beautiful mind (kanske kräver lite mer av tittaren) The Virgin Suicides __________________________ cstroMANIA |
Kom på en till: Där floden flyter fram Vi verkar ha lite lika filmsmak.. __________________________ |
Garden State både ljuvlig och vacker __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Jo jag håller med om Garden State, helt klart en av de bästa filmerna jag sett. Lost in Translation är lätt värd att se, flera gånger. The pianist. __________________________ "-Do you know how i know that you are gay?" "-How" "-You like coldplay" Vadå, de är bra!? [Inlägget ändrat av Lepre 2006-01-26 19:27:02] |
Howards End Återstoden av dagen Ett rum med utsikt __________________________ |
Se "Everything is Illuminated" när den kommer ut, vacker som två påsar nötter.. __________________________ Kalles |
Everything is Illuminated verkar jäkligt intressant, den lär ju jag se när den kommer __________________________ -Do you want to know how i did it? This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |
American beauty OM EN POJKE!!!!! __________________________ How very... |
Brockback mountin Ice storm Imagenering Heros __________________________ it easy mkay... |
Mm, de som inte sett Brokeback mountain bör gå och se den på bio, den filmen ÄR nu första prioritet för de som ska gå på bio, helt värd bio-upplevelsen. __________________________ -Do you want to know how i did it? This is how i did it Anton: I never saved anything for the swim back! - Gattaca |