Frågan gällde inte vilken film ni har som FAVORITfilm, utan vilken film som han medverkar i som är den bästa! Svaret är självfallet "The Truman Show" ! ! !
nej, knappast bättre än truman show, men kul är den - grymt kul. det dumma är att det är väldigt svårt att jämföra de två filmerna då de skiljer så oerhört i hur de utspelas.
Cable Guy, The Mask, Me, Myself and Irene, Ace Ventura 1, (lägg märka till ettan), The Truman Show, liar liar de är han suverän i men bäst e Dum & Dummare! Den e ju klart bäst!
Eller inte, det finns inte en dålig film där han har huvudrollen.
Svårt att säga vilken den bästa är, för det är så olika beroende på genren, men ingen har ju nämnt Eternal Sunshine of The Spotless Mind den är ju ruskigt bra, i alla fall så spelar han bäst där. Även så The Truman Show.
På komedi-sidan är det väl Ace Ventura och Mina Jag och Irene. Dum & Dummare har man tröttnat på, i alla fall jag, men den är ju riktigt rolig fortfarande. __________________________
Maybe, for once, someone will call me "sir" without adding: "you're making a scene"
Liar Liar spelar Jim Carrey väldigt bra i. Bruce den allsmäktige är också jätte rolig. Det är svårt att välja filmer i topp med Jim, han är väldigt begåvad. Ace ventura 1 & 2 är också grymt roliga, mycket svårt att bestämma. __________________________
Eternal Sunshine är den ända film jag tycker han känns som en verklig människa i. I de andra filmerna känns det som att man bara väntar på att han ska mörda nån eller ta självmord (typ Cable Guy) __________________________
Eternal sunshine of the spotless mine var en mycket bra film men jag håller mig fortfarande till Liar liar med hans bästa film. Fick svar från hans Fanclub idag __________________________
nej, den filmen där han är bäst i är nog Truman Show, för han är allvarlig där. Han är väldigt bra som allvarlig skådespelare. Fast The Mask och Me, Myself and Irene är ju enastående bra... __________________________
"Vi är samma stoff som drömmar vävas av, och vårt korta liv omfamnas av sömn." William Shakespeare
Jag tycker att Liar liar och Truman Show är riktigt bra... Ska bli kul att se honom som elak greve i "Syskonen Baudelairs olycksaliga liv". __________________________
Dem jag sett som han glänst i är, Ace Ventura 1&2, Bruce den allsmäktige, dum dummare och Cabel Guy. Så skall han alltid spela... __________________________
Truman Show är ju läskig. Man blir bara paranoid efter den.. Han har ju medverkat i en hel del bra filmer faktikst..hum, frågan är vilken som är den bästa. det vet jag ej. Jag gillar Eternal Sunshine __________________________