The texas chainsaw massacre: The beginning Hur tror ni den kommer att bli, jag blev absolut inte besviken på remaken, som helt klart var värd bioupplevelsen, det tror jag den här kommer bli också, eller vad tror ni? http://www.imdb.com/title/tt0420294/ __________________________ "I Learned a new word today" "Atom-bomb" - Solens Rike [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-06-27 21:28:46] |
Det låter den ganska bra. Låter lite som Resident evil 1 spelet om jag ska vara ärlig. __________________________ |
Jag tyckte remaken var galaxer bättre än originalet, riktig fräsch och välgjord, man kan ju bara hoppas att dom lyckas igen, samma regissör? __________________________ Kalles |
nej det är inte samma regissör, men tack och lov får vi se Andrew Bryniarski i rollen som Leatherface, och han var ju grymt bra i remaken. Jag bryr mig inte om manus, regissör skådespelare. För det var så förbannat läskigt i remaken, därför vill jag se denna. Vill ni ha ett tips: Se den på bio, det är lätt värt det. Motorsågen brummar i hela biosalen, kan man kräva mer!?!? __________________________ "I Learned a new word today" "Atom-bomb" - Solens Rike |
Men grabben då, svårt att spela Leatherface, du behöver ju bara 2 meter och 120 kilo stor så är du ju kanon.. Behövs inte precis nån nyansrik karaktärsskådis.. Det är ju sminkören som göra jobbet.. Jag och mina polare var ensam på premiären av remaken här i Gävle, vi var alltså helt ensamma i salongen, ruskigt knepigt det.. __________________________ Kalles [Inlägget ändrat av kalles 2006-03-12 23:32:03] |
Underbart intressant, dock tror jag den kommer ligga hästlängder efter den sjukt skrämande re-maken. Jag är ju ett barnsligt fan av historien och dem övriga filmerna och längtar redan efter denna filmen. Skulle ändå vara kul om Nispel låg backom regin, men men, längtar ordentligt mycket efter den fortfarande. Plus att rollen som Leatherface är direkt ingen dans på roser att göra, klart man borde ha en relativt bra fysik, men det krävs mer än så för att skrämma slag på mig vilket Bryniarski gjorde. __________________________ cstroMANIA [Inlägget ändrat av carlstrom 2006-03-13 11:00:23] |
Ja det är sant, alltså jämför det gamla orginalets Leatherface med Bryniarskis, den skådespelaren var alltså genomusel, man såg till och med, även om han bar mask att han var dålig. Bryniarski ÄR ju faktiskt en skådis, bra eller inte vet jag inte, men han skrämde mig ordentligt i alla fall, Kalles inte ens DU skulle kunna spela Leatherface. __________________________ "I Learned a new word today" "Atom-bomb" - Solens Rike |
Jag skulle kunna spela Leatherface ena minuten och Tingeling den andra, that's just how great I am Jag har inte sett Bryniarski i nåt annat förutom Any Given Sunday, och där är hans karaktär inte heller så komplex..__________________________ Kalles |
Heheh okej, men sluta klaga nu Kalles, så bra är du inte. __________________________ "I Learned a new word today" "Atom-bomb" - Solens Rike |
Komplicerad roll eller inte, Bryniarski gjorde rollen helt perfekt. Finns inget mer att säga om det? __________________________ cstroMANIA |
Har inte sett re-maken men värkar värd att se ? __________________________ Hette cher_is_best förut |
Oh ja, men lite besviken blir man efteråt, när man ser den hemma på tvn, det var verkligen en upplevelse att se den på bio, intensiviteten är helt borta när man ser den på video. Men bra var den ändå. Klart det är värt att se den, det som är så intressant med filmen är att "Den är baserad på verkliga händelser", hehe, och det roliga med det är det inte alls är så. Det är bara så att filmen blir läskigare om det hänt på riktigt, egentligen var det så att en amerikansk seriemördare, antagligen i texas hade mördat folk och burit deras ansikten som maskar. Så en Hewitt var det inte, nej det var en Ed Grein, tror jag att han hette. Så på ett sätt har det hänt på riktigt, men motorsågen är helt påhittat. Påhittat eller ej, jag lurades ändå av att det hade hänt på riktigt, därför blev de "autentiska" bilderna som visas i filmen, mycket, mycket värre. __________________________ "I Learned a new word today" "Atom-bomb" - Solens Rike |
Okey är den bättre än orginalet ? __________________________ Hette cher_is_best förut |
Ja mycket bättre, men orginalet är verkligare och mycket vidrigare, på grund av dagens censur och special-effekter så blir inte remaken precis lika bra, men orginalet sög för det mesta. __________________________ "I Learned a new word today" "Atom-bomb" - Solens Rike |
Jag tycker däremot inte att originalet är bättre, lite slappt gjorde kanske, jag vet inte.. Men jag tycker att remaken är suverän att se på dvd hemma också.. och förresten Lepre så har du rätt, filmen är till viss del baserad på seriemördaren Ed Grain, det är även mördaren i När Lammen Tystnar, alltså inte Lecter utan den andra snubben.. Han sydde inte bara masker utan hela outfits av skinnet från sina offer, riktigt läskig typ.. __________________________ Kalles |
Så antagligen är filmen baserad på ett par grova mord i texas, och seriemördaren Ed Grein... Jag är fortfarande rädd __________________________ I learned a new word today... Atom-bomb - Christian Bale |
Nej nej Lepre, inte i Texas, i Hagsätra ska det vara har jag för mig __________________________ Kalles |
Lite rolig fakta, så är mannen backom Psyco också Ed Gein, är hyffsat insatt i hans sjuka plundertåg, då han för mesta dels plundra gravar och dylikt, man kan enbart knyta han till två mord, men polisen är övertygade om att det finn ett 10 tal mer offer. http://www.apelsin.nu/serial/serial.php?disp=287 Där har ni bild och en kort sammanfattning, intressant, men sjukt. __________________________ cstroMANIA |
Sådant är otroligt intressant, men sjukt och läskigt som sagt, hur vissa människor kan bete sig.. __________________________ Kalles |
Hehe Kalles ja självklart är det i mina trakter... Hur kunde jag komma på nåt helt annat? __________________________ I learned a new word today... Atom-bomb - Christian Bale |
Jo det var jäkligt intressant, körd människa alltså... __________________________ I learned a new word today... Atom-bomb - Christian Bale |
Om ni som jag, vilket jag tyckte det lät som kan jag informera er om att det bara är till att söka så dundrar det upp med sjuka människor, vilket intresserar mig. __________________________ cstroMANIA |
Tyvärr så är det ju ett överflöd av dom.. __________________________ Kalles |
Jag sökte på Manson, men konstigt non så dök inget upp, känner inte till så många seriemördare, spännande at läsa ju. __________________________ I learned a new word today... Atom-bomb - Christian Bale |
Fast Charlie Manson var ju ingen seriemördare, om jag inte har helt fel så tog han faktiskt aldrig något människoliv alls, men han låg ju bakom ett flertal.. Jag har läst en massa psykologikurser på gymnasiet, och morsan är psykiatriker så man har hört en del historier.. Se Copycat, där tar dom upp ett flertal seriemördare.. __________________________ Kalles |
Finns ju en Svensk wanabee "Ed Gein" Thomas Quick, sjuk människa, men verkar vilja vara sjukare än han är. Finns otroligt sjuka människor som härjat på denna planet som blivit filmatiserade, Ted Bundy, Jack The Ripper, Henry mfl. __________________________ cstroMANIA |
John Wayne Gacy var också väldigt störd, han är nog den värsta jag läst om. __________________________ I learned a new word today... Atom-bomb - Christian Bale |
Fast dom har väl också kommit fram till att Thomas Quick kanske inte heller mördat så många som han påstår, men sjuk är han dock absolut.. Jeffrey Dhamer är otroligt läskig, se filmen "Dhamer"(är inte helt säker på stavning) __________________________ Kalles |
Har också hört det Kalles det var något om att han vill vara värre än den har var? Gacy har ju blivit filmatisering om. Dhamer är det han som dödade alla prostituerade, visste inte att det fanns inte filmatisering om han, den vill jag allt se. __________________________ cstroMANIA |
Nope, Dhamer dödade homosexuella, eller försökte förslava dom och sådant hemskt först, se filmen.. Prostituerade dödade ju våran allas Jack The Ripper, som det gjorts minst en miljard filmer om.. http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=2521 Den är bättre än betyget skvallrar om.. __________________________ Kalles [Inlägget ändrat av kalles 2006-03-16 20:36:23] |
Albert Fish, John Wayne Gacy, Ed Gein, Aileen <33, CHARLIE MANSON all riktiga höjdare xD __________________________ Hette cher_is_best förut [Inlägget ändrat av c00per_91 2006-03-17 13:53:42] |
aha, ok, misstog mig totalt då. Är det han som lyckades lura polisen att en kille som sprang naken på stan som påstod att han skulle döda han, att det var hans påtända kille? Å andra gången hände liknande hitta dem ett huvud i kylskåpet, för han åt la lite av offren med om jag inte förståt helt fel, kanske inte tänker på samma mördare, kan int namnet. __________________________ cstroMANIA |
Här har ni en sida om olika mördare. http://www.ettnet.se/~alex/mor/mass_mor.html __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Intressant... det är fan lite creepy att läsa, lär bli läskigare sen om man ser filmer som Dahmer eller Gacy. __________________________ I learned a new word today... Atom-bomb - Christian Bale |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-16 02:03:24] |
Japp Carlström, det är Dahmer, ingen höjdartyp det eller, och Cooper91, som sagt så mördade Charlie Manson aldrig nån, vet inte ens om någonsin var närvarande vid något av "sina" mord, men ingen schysst snubbe för det.. __________________________ Kalles |
Såg att Lee Eremy är med, vilket jag är ypperligt glad för. Mannen är ju en levande legend i mina ögon och helt perfekt som skitig cherrif. Fan vad jag längtar till denna filmen når den vita duken. __________________________ cstroMANIA |
Eremy är typ den läskigaste i hela filmen, han är så förbannat grov.. __________________________ "Hey Frankie! How you Doin'?" |
Han kan spela snuskig, se bara till Full metal jacket. Påtal om filmen har ja tänkt lite på den, och tror att vi kommer få se en mer ocensuerad och bissar film, blir lite som dem två första. För denna rullen har så enormt mycket att leva upp till, hoppas vi får samma miljö, annars kan det kännas lite platt.... __________________________ cstroMANIA |
Mm det har du rätt i, det var verkligen vidriga miljöer i Re-maken, och en sak jag faktiskt märkte starkt var ljudet, surrandet av flugor ovanför skålar med blod och tänder. Då kändes verkligen skräcken som mest påtaglig, och man kunde sätta sig i ungdomarnas ställe. Jag tror också att filmen kommer bli vidrigare, för det måste den bli, för JAG VET ATT: Storyn kommer var det sunkigaste i filmen, för de kan inte skriva en som är helt olik den tidigare, skådisarna har jag sett och de tror jag inte är så värst bra. Nej det har du rätt i, det enda regissören verkligen kan satsa på i uppföljaren är det groteska. Och förhoppningsvis lite mer av Leatherface, jag vill se lite mer spännande bakrund om "Hewitt" pojken. Jag vill verkligen veta varför han blev sådär. __________________________ "Hey Frankie! How you Doin'?" |