Shadi: Du är den första tjejen som nämt att du klösit dej. Jag har aldrig sett eller hört att nån tjej har klösit sej, inte så att de får rivmärken i alla fall. __________________________
Jag har hittat en exorcist åt Shadowfax... M.. Me..Merr.- Här! Merrin, Lancaster. Jag ringer honom med detsamma, ta med filmgrejerna, detta får blir en sequal till Besatt, "Exorcisten" har redan för många. Bry er inte om rättigheterna, vi söver Skuggfaxe, då kommer hon inte säga något.. Gud vilken bisarr fantasi jag har, jag skrämmer mig själv... __________________________
Jaha. Oj. Här har vi kommit långt. Jag får också bit- och sugmärkerna när jag sovar (ibland). Meen.. Kanske inte av samma anledning som Shadowfax Mahahaaaaa. __________________________
”Six foot oni cat, I like the way you lick your fur Evil kittykat, what’s it take to hear you purr”
Kommit på den ultimata lösningen för dig Shadowfax, varför inte sova med vantar på, slipper du dina rivmärken, om du inte trivs med dem så att säga. __________________________
Vi söver henne med... Jag vet inte, jag är inte så bra på sådant, vi kan lägga en sten i en påse och slå den i huvudet på henne. Det tycker jag är en bra ide, vi skulle ju kunna använda Etylacetat, men vad är det roliga med det?
modv: Javisst. Det beror också på hur man slår och hur många man ggr man slår. Jag bara säger att jag tror jag tål det, men tanke på allt annat jag tålt. __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.
Ja vi tappar upp en 20 liter i ett badkar och dränker henne i det, somnar hon inte av det så får vi lägga en påse i huvudet med en sten, nej jag menar en sten i en påse och slå den i huvudet på henne, det har jag inte tänkt på förr, jag tror inte att etern hjälper, så pax på påsen med stenen. Det är inte så att jag är fixerad vid stenar i påsar, men det är jú en ide. Lajka. __________________________
Samlar på Skolscheman/ Lektionscheman. Har tänkt att jag ska kunna titta på dessa när jag blir gammal och minnas hur hemsk skolan var. __________________________
Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you!
förlåter aldrig nått som inte förtjänar det. Man ska aldrig glömma plågor som man kämpat emot och besegrat. de kan komma att hemsöka en igen, och då måste man veta hur man ska besegra dem. __________________________
[Inlägget ändrat av Mattias15 2006-04-04 21:48:01]