nejdå... dessutom är en männsika som är besatt typ 200ggr svårare att döda än en människa som inte har en demon som hyresgäst.. så det är nog ingen fara med Shadowfax.. lovar att det finns massor av filmer som stöder den teorin.. ![]() __________________________ |
Modv: Ja då löser vi ju faktiskt problemet, på ett annat sätt..![]() Forlorat: herregud vilken besserwisser, kommer in och förstör det roliga, detta handlar inte om medicinska förklaringar eller bevis från "film", hallå? Hur kan en film bevisa att hon inte är besatt? Det är klart hon är besatt kvinnan, vad tänker du med!? ÅÅH! __________________________ "Relax David. Open your eyes" [Inlägget ändrat av Lepre 2006-04-05 16:27:05] |
Lepre: Skaff Kloroform och söv ner henne med det. Då skadas hon inte. __________________________ |
Lepre: va??.. vet att hon är defenitivt besatt, menade bara att din idé om att slå henne i huvudet inte skulle ge henne några dödliga skador, som modv0074 befarade... __________________________ [Inlägget ändrat av Forlorat 2006-04-05 16:35:04] |
Betyder det här att jag måste fixa livvakter? (jag och modv har kommit fram till att du hjälper mig om jag får andningsnöd, lepre. enjoy.) __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-04-05 19:29:33] |
Shadi: Om Lepre söver ner dej med kloroform så kommer du att sova som ett sött barn.![]() __________________________ |
Jaaa.. och sen vaknar jag upp med ev. 3 snygga killar runt mig. Finns det nåt bättre? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Självklart kommer jag hjälpa dig om du får andningsnöd, fråga: Hur vill du bäst bli strypt, jag skulle väl hjälpa till? ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes" |
en plastpåse över huvudet är ju ett förslag.. det funkar och man ser hemskt kul ut under tiden.. ![]() __________________________ |
Jag samlar ju mest på filmer som jag gillaroch olika spelkort. __________________________ But if you just put some hart in the game, there's nothing you can't do.. |
Nu har jag fyra SNES spel. Dem heter Dinkey Kong Country, Jurassic Park, Lethal Weapon och Donkey Kong Country 2. Det bästa spelet är än så länge Donkey Kong Country 2. __________________________ Jag hatar verkligen fjortisar! Dem går mig verkligen på nerverna. |
Jag har spelat Donkey Kong. Det var ju med den där apan och gorillan. __________________________ |