Vilken stad bor ni i här i Sverige, Norge, Finland, Danmark eller vart ni nu kommer ifrån.. vill veta om det är någon eller några som bor här i närheten ^^ Själv bor man häruppe i norr i en liten byhåla kallad Timrå! ni kanske hört talas om Timrå IK från elitserien i hockey ![]() Vart bor ni? ![]() __________________________ this isn't where I parked my car! |
Ballt... Bor i Borås, finns det någon mer från Borås?. __________________________ cstroMANIA |
Jag bor i Finland __________________________ |
coolt ^^ vart i Finland då? ja är halv finsk å har släktingar som bor i finland ![]() ![]() __________________________ this isn't where I parked my car! |
Jag bor i Perstorp (för er som inte vet var det är, typ 1 h från HBG) __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Norrtälje bor jag i, 8 mil nordost om Stockholm. Kommer dock från Uppsala. Jag har åkt förbi Timrå rätt mycket, min farmor bor i Härnösand. Fy f*n vad det luktar illa där!! ![]() __________________________ |
I Falkenberg... men befinner mig hos familjen i Herrljunga under loven... __________________________ |
lill:saasta: Glöm, det säger jag inte. __________________________ |
modv0074: Men fan, Finland är ju stoort! Kan du väl säga![]() __________________________ |
Norrköping __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Gävle. __________________________ |
I en liten håla utanför Malmö ![]() __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2006-03-22 18:08:30] |
Vasa - Finland. __________________________ |
JBE: Jag bor inte långt ifrån dig då. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-03-22 18:51:47] |
modv: bor du inte långt ifrån dig ??? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Shadowfax:Ja ja, jag skrev lite fel bara. Det är ändrat nu. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-03-22 18:52:33] |
Jag bor i en stor och mäktig stad i Uppland som heter Norrtälje. Är dock uppvuxen 8 km utanför staden, i en tuff förort med mycket kriminalitet och droger. __________________________ |
Jag bor i Stockholm Segeltorp. För där jag bodde hände det saker! Som en gång var det en galning som hade fått en pistol av någon och gick in bland älderboende och skjöt en personal i benet. Då kom polisen och grep han. Fem år senare kom han tillbaka och gjorde samma sak igen! Då rykte nationella instastyrkan in. Men det blev för grovt för polisen, så en kryppskytt fick skjuta han. Han dog på en gång. Låter påhittat? Men sant! Efter det flyttade vi. __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Trevligt ställe att växa upp på, skönt för dig att ni flyttade. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Jag är också stockhomare, Älvsjö... ![]() Timoti, bodde du i Segeltorp innan och flyttade någon annanstans eller var det DIT du flyttade efter skottdramat? __________________________ I learned a new word today: Atom-bomb. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-03-22 21:40:22] |
Om inte jag minns fel så spöa Älvsjö i innebandy i mina yngre dagar, kan minnas fel. __________________________ cstroMANIA |
Jag bor i lilla kumla som är känt för kumla fängelset som det rymmer skurkar från stup i kvarten ![]() __________________________ Hette cher_is_best förut |
Vi flyttade efter skottdramat. __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
trevliga ställen ni alla bor på..men ingen verka va typ i sundsvall eller så..![]() haha!! Shining_pearl_: det luktar inte illa..det luktar pengar ^^ men när man bor här så känner man ingenting ![]() ![]() __________________________ this isn't where I parked my car! |
modv0074: Världen e liten ![]() ![]() __________________________ |
Jå, kanske det. __________________________ |