va fan kan man hitta på när man är 14 cooper? dessutom är det jävligt nice att kurra ihop sig med sin älskling och ta en öl, kolla film och inte bry sig om andra... den som kan komma med nåt bättre, BRING IT hehe __________________________ |
Det finns mkt en 14 åring kan göra :O __________________________ Hette cher_is_best förut |
Jag håller med Miralex, vad finns det som är bättre än att mysa med sin pojk-/flickvän? Dessutom, Miralex, nej, Rednex var inte den enda annorlunda låten. Jag säger inte heller att den är så bra att den kommer vidare efter finalen, den kommer absolut inte vinna i Grekland. Så bra var den inte, men jämfört med de andra låtarna som gick i lördags var den fan bäst (om man tar bort Carola då ). [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-03-16 15:30:33] |
Jag tycker att det har varit snålt med bra låtar det här året i melodifestivalen, och sen det hutlösa "ring in" hysterin som all akanaler kör med för att punga ut mer pengar, man blir jävligt trött på det... __________________________ |
MEH! Dom som inte har det då?????? __________________________ Hette cher_is_best förut |
Då går man på krogen och jobbar fram en, eller vad säger du Coop? __________________________ Kalles |
Jag tycker att bidragen i årets melodifestival varit betydligt bättre än vad de brukar vara. Mina favoriter i finalen är The Poodles och Andreas Johnson, men tycker även att Björn Kjellmans låt är ganska okej. Precis som alla andra tror jag dock att Carola kommer att vinna. Ska förresten gå och kolla på genrepet i Globen imorgon kväll. __________________________ |
Så här tycker jag det ska gå i Globen: 1. Linda Bengtzing - Jag ljuger så bra 2. Andreas Johnson - Sing For Me 3. The Poodles - Night Of Passion 4. Björn Kjellman - Älskar du livet 5. Carola - Evighet 6. Magnus Bäcklund - The Name Of Love 7. Magnus Carlsson - Lev livet 8. BWO - Temple Of Love 9. Rednex - Mama Take Me Home 10. Kikki Danielsson - Idag & imorgon __________________________ |
Jo visst krogen xD ett gäng över kåta 14 åringar är alltid lika uppskattat^^ __________________________ Hette cher_is_best förut |
cooper: du kan säkert få nån billig :p __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
varför inte ta nån du redan känner, som tjejerna i klassen eller nåt?? vill du ha en billig får du nog gå på en av de som inte är vanligt att det raggas på... tro mig, var en av dom och dom är kåtare än du tror ![]() __________________________ |
Haha xD ![]() __________________________ Hette cher_is_best förut |
Vem kunde ana att Carola skulle vinna egentligen? Blev ganska chockad när den 1:a låten låg på toppen ett tag. Usch och fy. Synd att BWO inte klarade sig ändå upp... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Nämen vilken chock att hon vann! Det visste man när man läste att hon skulle vara med i Melodifestivalen! P.S. Jag hatar Carola! __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Vad tycker du om låten då Timoti? (Men seriöst, Timoti, gjorde du en tråd med rubriken "test" eller ser jag i syner??) __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-03-18 22:42:41] |
Låten var dålig och fjantig. Det var krille som skapade tråden. __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Tycker Carolas låt var okej men inte mer. Gick väl an att hon vann, men det kändes bara.. trist. Kändes så väntat. __________________________ |
Tack och lov att svenska folket har bättre smak än den värdelösa juryn. Carola är och förblir överlägset bäst. Hon har ALLT och var i en klass för sig gentemot de 31 andra bidragen i år. Senaste gången vi skickade en sån här bra artist och låt var 1991. __________________________ |
BWO hade klarat sig bättre i Europa ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Visst är Carola bäst och duktigast som artist men låten måste ju vara bra också... __________________________ |
Exakt. Både hon och låten var kanon, precis som 1991. Det är så man får rysningar. __________________________ |
Inte helt så oväntat att divan skulle ta hem det. __________________________ |
Tror inte att hon kommer vinna i Athen. Tycker inte det verkar som pampiga ballader a la Carola funkar längre. Det skulle nog gått bättre med BWO, även om jag personligen tycker att Carolas låt är bättre än den. __________________________ |
Roger Pontare skulle ha vunnit, för att han är så jävla cool! __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Det verkar ju lite fjolligt om vi skickat någon till Aten som redan har vunnit en gång. Vi måste la variera oss Lite. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag tror att hon klarar sig bättre än Lena PH om hon bara sjunger på svenska... vilken idiot bestämde att lena skulle sjunga det gör ont på engelska?? låten förlorade ALLT på det! exakt allt, den var så jävla usel! inte så konstigt att vi ska kvala... __________________________ |
Det var inte Lenas låt som gjorde att vi fick kvala utan förra årets låt Las Vegas med Martin Stenmarck. __________________________ |
Japp, Lena kom på 5 plats år 2004.__________________________ |
Ja, och kom inte Fame 5:a året innan också? Tycker det alltid känns som att Sverige kommer 5:a.. __________________________ |
fan det är sant, las vegas sööög ju... tycker iaf att lenas låt var 100 ggr bättre på svenska, varför översatte de den???? __________________________ |
Förstår inte varför Martin Stenmarck vann faktiskt. Vet ingen som gillade låten. Och tycker inte att "Det gör ont" gjorde sig sämre på engelska än svenska. Ingen skillnad helt enkelt. __________________________ |
Nej, inte jag heller, alla jag känner höll på Nanne (man får inte glömma att hon var folkets favorit)... Martin förtjänade att komma på 19e (?) plats. __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2006-03-22 17:01:37] |
Det var ju juryn som gjorde att martin stenmarck vann förra året. Jag tror vi hade kommit på bättre plats om vi skickat Nanne Grönvall! Men jag tror inte Carolas låt blir sämre på engelska, eftersom den först skrevs på engelska, och sen översatte dom den till svenska. Inte tvärtom. __________________________ |
Mja, juryn förra året valde väl Stenmark för han är "sexig"? Jag fattar varken melodifestivalen eller vissa människors sk "smak".Men.. Vad hände med Våga vägra Melidofestivalen? Alla här verkar ju ha följt noggrant! __________________________ ”Six foot oni cat, I like the way you lick your fur Evil kittykat, what’s it take to hear you purr” |