Ja, det blir ju såklart mest kvinnor, det vet väl alla ... (fast JAG ser ju förstås inte ... *skratt*) [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-03-31 21:41:43]
Nejmen jag menar ju kön på folket som ser på filmerna, inte vilka kön man sett haahahaha!! sicken skojare ted
Jo, vi kvinnor är egentligen vulgära vider som kommit hit bara för att reproducera oss och därmed inte har annat på hjärnan Det vet väl alla och en var att kvinnan bara är till för att föda barn!
Är JAG vulgär ? Nä, nu ...... Och jo, jag förstod att det var vilket kön det var på dom som s e r ., jag skulle vara rolig förstås .., det där med att det är mest kvinnor. *L* [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-03-31 22:02:56]
Jag kommer ingalunda med påståenden kära Elisabet, but one can never know
Klart du skämtade! haha Eller så ville du starta igång nån feministisk debatt, då... One never can know! [Inlägget ändrat av Nefern 2004-03-31 22:04:16]
Jadu, jag är förstås v ä l d i g t erfaren .., har ni missat att jag varit gift med samme man i 27 år ... *skratt*. Dessutom är jag inte så noga med det är feministiska .., jo, såklart lika lön för lika arbete och så, men inte för övrigt. (och HADE jag nu sett ekivoka filmer .. så hade jag nog tyckt att kvinnor behandlas som skrutt .., men ja, tyvääärr ... så är det ju bara vad a n d r a har sagt ... ). *ännu mera smajl* För övrigt ska jag nu sluta skriva här, för jag har råkat koka ett ägg i en timmes tid ..... Och ska här diskuteras porrfilm, då byter jag namn här .., tänk, om sonen tittar in och läser vad mamma har skrivit.., *L* [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-03-31 22:53:08]
Ja, jag kom precis hem från jobbet och upptäcker att jag har missat en av de roligaste diskussionerna på forumet... Det är nog dags att köpa laptop så kan jag surfa vid linan. Det finns det inget förbud mot än... (Vi har massa disiplinstandards att hålla oss till)
Angående utseende och sådant, så har jag i ärlighetens namn inte funderat på hur ni andra ser ut. Utan jag har mer dömt er på det ni har skrivit och era profiler... Vissa personer har mer humor i sina inlägg och verkar vara lite pillimariska, medans andra har skrivit saker som jag tycker stämmer bra överens med vad jag tycker. En ska som jag tycker är intressant är att man i ena tråden kan vara helt olika och nästan käfta lite med varandra för att i nästa vara helt överens och ryggdunka i stället...
Jo, men det är ju det som är det roliga, tycker jag ... , att åsikterna flyger och far som virriga myggor. Så många som tycker så olika; ändå är alla besjälade av samma sak; kärlek till film ! [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-04-01 00:30:02]
nja, jag är blond det är rätt, men jag är mer ljusblond än mörkblond, jag är faktiskt blåögd men jag vet inte om man kan kalla mej knubbig...jag är faktiskt ganska smal om jag får säga det själv, och de flesta av mina kompisar säger det också... men annars var det ju nästan rätt!
Ja, jag är fri i morgon och har jobbarhelg, så jag vet vad jag ska göra. Sonen vill ha skjuts till Karlshamn i Blekinge, så får jag låna exets bil, får jag väl ägna mig åt det på lördagafton ? Sen är jag fri tre helger på raken. Vi har haft möte på jobbet ikväll ..., blir nerdragningar och många av dom yngre blev oroliga.
Vad blev dom oroliga för? Vad jobbar du med??? Förlåt, jag läste fel; jag läste nedringningar, nu såg jag att det stod nerdragningar. Ber om ursäkt, men jag är trött som jag vet inte vad... [Inlägget ändrat av ted 2004-04-01 22:03:10]
Ja, dom blev oroliga för hur det ska gå för dem .. jag arbetar i en liten kvartersbutik, har ansvar för frukten, textar skyltar, har kassan (som jag verkligen gillar .., jag tycker om att möta människor), ja, sånt. Ingen jobbar heltid, så det blir svårt för somliga om tiden dras ner yttterligare. Egentligen borde jag bli glad, jag skrev under flera år varje vecka i hemtidningen, en egen spalt så där .., kåserier, men har legat lågt länge. Nu kanske jag kunde sätta fart igen ? [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-04-01 22:04:40]
Jag skulle kunna tänka mig och jobba i butik, tänker ganska ofta på det när jag är på ica, att det skulle vara slappt och jobba på fruktavdelningen. Förhoppningsvis har man den fetaste fruktsalladen till helgen då...eller? Fast jag skulle aldrigt kunna byta mitt nuvarande jobb på fabrik, skulle nog klippa 40% av min lön då. Ja, jag är slav under lönen, friteiden blir roligare då och det är det som räknas...
Jo, det är ett himla kul jobb, men minst av allt "slappt", det är supertungt rent fysiskt, man lyfter ju flera ton per vecka och ofta stressigt, men totalt underbart ändå ! Å, så många ljuvliga människor man får möta och så många öden man får ta del av, så är man intresserad av människor öht, är det ett bra arbete. Men uschligt betalt, såklart, som så många andra kvinnoyrken. Vad för slags fabrik jobbar du på, eller .., vad gör du, mer konkret ?
Det är ju det viktigaste av allt, - vi har så himla bra stämning på jobbet också -, alla är yngre än mig .., dom flesta yngre än dig också .., det spänner från 50 - 22 och det gör att det blir lättsamt. Jag måste kolla var du bor, det kommer jag inte ihåg. Jaha, Alingsås. Jag chattade med en från A-sås i somras, han jobbade eller jobbar på Arla. [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-04-01 23:58:16]
Det bästa att jobba på fabrik är att man kan koplabort jobbet och fundera och prata om annat. Och känner men sig av en dag är det bara att dra på sig lurarna och försvinna. Något jag aldrig skulle klara av är ett jobb där jag sitter still under största delen av min arbetstid, eller behöver konsentrera mig på jobbet alla 8 timmar jag spenderar där. Självklart är man noga med det man gör men det är så injobbat att det går av sig själv när man upptäcker något som inte stämmer...
Jag känner till några på Arla, har en polare som jobbade där förut. Du kommer inte ihåg namnet på personen?
Men jag har varit fri idag ..., det är därför. Men jag är nog en nattuggla annars också, behöver inte så väldigt mycket sömn. Det gäller att ta vara på tiden .., du vet.
Jag jobbade sentskift nu i veckan och var hemma ca 23.40 och för att varva ner lit så surfar jag. Men just nu har jag kommit hem från en runda i Gbg och käkar några jordnötssmörsmörgåsar och lite mjölk...mmmmmm. [Inlägget ändrat av The_Dude 2004-04-03 03:39:24]