vilka fighting scener tycker ni är bäst, alla kategorier? 1. Tony jaa VS en kille som är grym på capoeira i PROTECTOR. 2. Jet li VS jet li i THE ONE. 3. Neo VS agenterna i MATRIX RELODED 4. Bruce lee VS Chuck Norris i WAY OF THE DRAGON. 5. Michelle Yeoh VS Zhang Ziyi i CROUCHING TIGER HIDDEN DRAGON. [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2007-01-03 20:11:09] |
Rocky Balboa vs Ivan Drago i Rocky 4 |
Utan tvekan slagsmålet på det regniga schack-placet i "Hero".. [Inlägget ändrat av kalles 2007-01-03 21:34:52] |
Eller slutfighten i Flying Daggers __________________________ // |
Rocky VS. Drago - Rocky IV John Cutter VS. Charles Rane - Passagerare 57 T800 VS. T1000 - Terminator 2 __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget ändrat av modv0074 2007-01-03 20:58:50] |
Den överlägset bästa slagsmålsscenen är ju den mellan Jan Banan och Lembit i "Torsk på Tallinn". |
Haha, ja men det är inte mycket till slagsmål Robban. Jag tänkte direkt på "fighten" mellan The Predator och Arnan, men det blir ju inte mycket till slagsmål då heller eftersom Preddan spöar skiten ur Gluggen.. Det finns så många roliga smeknamn på The Arnold asså. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Fighten mellan Sidney och en vild katt i Scary Movie 2 är ju klockren. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Måste vara den...så grymt välgjord! __________________________ mad world... |
Patricia Arquette vs. James Gandolfini in True Romance Uma Thurman vs. Lucy Liu in Kill Bill vol. 1 __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget ändrat av wildpalm 2007-01-03 20:38:21] |
håller med om att fighten i hero är en av dom bästa.. |
Hatar feta fighter! De är så löjliga! Snacka bara om Pulp Fiction! HAHAHA __________________________ //* |
Kill Bill har mina favorit fighter __________________________ //Inzomnia Det är bättre att vara snäll än att vara stark. |
Obi-Wan vs Anakin i Star Wars III. __________________________ Mr Hitchcock, what makes a great film?” And Alfred Hitchcock said: “To make a great film you need three things — the script, the script and the script |
Rocky balboa vs apollo creed. __________________________ My name is tony montana |
Orkade ej Rangordna, men drog upp lite fighter. . Rocky vs. Drago ( Rocky 4 ) . Neo vs Agenth smith( Slutscenerna) . Steven Vs Cableguy( Riddarfighten) . David Dunn vs Criminal ( unbreakable) . Nameless vs Sky ( Hero) . T800 vs T- 1000 ( T2 ) . Rocky vs Apollo Credd ( Rocky 1) . Hawkey + Chingachgook + Uncas VS Huron warriors + Magua ( den sista mohikanenslutscenen ) . Conan + Subotai Vs Thulsa Dooms warrior ( Conan barbaren ) . John Matrix Vs ca 84 soldier ( Commando ) . Dae-su Oh Vs många personer ( Oldboy - Hämnden) . Darth Maul Vs Qui gon jin + Obi wan Kenobi . Daniel LaRusso Vs Andra ungen i finalen ( Karatekid ) __________________________ "If he dies, he dies". Drago [Inlägget ändrat av Mattias15 2007-01-04 23:28:36] |
... [Inlägget redigerades av modv0074 2013-06-03 19:00:05] |
Wildpalm: Den scenen i True Romance är fan klockren, hon maler verkligen sönder honom, och skriken!! __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Kill bill har blodiga fighter som är bra. __________________________ My name is tony montana |
Apollo VS Rocky i "Rocky 1" Mick O'neil VS Gorgeus George i "snatch" Slut fighten i "Flying daggers" __________________________ The World Is Yours |
Fightscenen i "Devil Horse from Hell" när Vargen får en ölburk i huvudet och Sally biter ihjäl Vesslan. __________________________ "Monsterödlan Franklin är på vift igen!" |
I Shanghai Knights är det med mycket fighter.Jag tycker om kinesen som är så grym på slåss.Han tar typ 10 män. __________________________ Say hello to my little friend! |
Nähä! Högst typ 9 __________________________ "Bord heter i singular "bok" och i plural "böcker"." |
El marinachi i kyrkan i once upon a time in mexico är skön ,men även när (vet inte hur det stavas) Daredevil kickar bullseye __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |
men inget tar ju förstås klassikern. I den gamla goda klassikerna rosa pantern där Clousseou`s livakt gömmer sig i kylskåpet och dom startar sitt vardagliga slagsmål. haha __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |
Håller med Danbanan. __________________________ Say hello to my little friend! |
Den bästa fighten måste ändå vara från They call me Trinity __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" - Max Payne |
Det är väldigt grymma fighter i Legenden om Zorro. __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
Fighterna i alla Steven Seagals filmer. __________________________ Punsh crunsh. |
Lepre: Ja, det är vetenskapligt bevisat att fighten från Trinity är den bästa som någonsin visats på vita duken. __________________________ Dagens aforism/ordspråk: "Konsten att vara värdinna är att få sina gäster att känna sig hemma även om man önskar att de vore det." / Orson Welles |
har inte sett den än men fighten mellan Jason och Freddy lär ju vara rätt ball __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
http://www.youtube.com/watch?v=epJuNCOGjio [Inlägget redigerades av yulaw 2007-02-15 14:39:25] |
Mel Gibson vs. Gary Busey i Dödligt Vapen __________________________ Krankelibrankelfnatt |
dawe100- "Det är väldigt grymma fighter i Legenden om Zorro. " vadå, menar du att den gamla filmes slagsmål är sämre? __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Zorro?? jo kanske det... __________________________ it can´t rain all the time |
J.J. Perry vs. Keith Cooke - Mortal Kombat : Annihilation Chris Casamassa vs. Linden Ashby - Mortal Kombat Rocky Balboa vs. Clubber Lang - Rocky 3 Rocky Balboa vs. Ivan Drago - Rocky 4 Jet Li vs. Jet Li - The One Michelle Yeoh vs. Zhang Ziyi - Wo hu cang long Robin Shou vs. Keith Cooke - Mortal kombat J.J. Perry vs. Lynn 'Red' Williams - Mortal Kombat: Annihilation James Bond vs. snubben som Bond vill sno skon av - Dr. No __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Fanny Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois [Inlägget redigerades av Angelus 2007-04-23 20:34:42] [Inlägget redigerades av Angelus 2007-04-23 23:57:02] |
inget slagsmål, men väl en fight... krigsscenerna i braveheart! och btw lepre, vilken av fighterna i trinity menar du? den me pistolen och bitchslapparna är väl bäst egentligen, trots att det itne är en fight ![]() __________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. "du, anna, de där orden hamnade på fel läppar ungefär som läppglans vid lesbiskt gruppsex!" (heheh SÅ kul hade jag i helgen!) [Inlägget redigerades av rivulet 2007-04-23 20:58:32] |
Jag tycler fightingscenerna i Fearless är helt underbara. __________________________ //Madeleine |
jo madde, håller med, hur kunde jag glömma det? många martial art filmer innehåller ortroligt skillade fighter, lika bra att skriva med dom flesta egnetligen![]() MEN en till som 'r värd att nämna: när lady kluck på rugbyvis övervinner prins johns noshörningssoldater i robin hood lycka att se det![]() __________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. "du, anna, de där orden hamnade på fel läppar ungefär som läppglans vid lesbiskt gruppsex!" (heheh SÅ kul hade jag i helgen!) |
Fast jag kan ju fdaktiskt inte låta bli o tycka att mortal combat filmerna är helt underbara var de gäller fightingscener.. hehhe.. __________________________ //Madeleine |