Är det någon här som har sett alla 8 filmer i Elm Street serien? Den som har gjort det kan då läsa min fråga och förhoppningsvis svara på den.. Det är så här att sista filmen, åttonde, heter "Freddy vs Jason" och i första filmen så är det endast Freddy som är med, så då undrar jag i vilken film som Jason kommer in i bilden.. I vilken Terror På Elm Street film börjar Jason vara med? Tacksam för svar ![]() __________________________ - I have a dream.. - What? - To have a dream.. |
Vad menar du? "Freddy vs Jason" är väl den enda i Elm Street-serien som Jason är med i? __________________________ Dagens "Om män styrde världen..." 9. "Telefonsamtal skulle automatiskt brytas efter trettio sekunder" |
Mitt svar skulle nog vara att Jason inte är med i någon Elm Street-film.. Freddy vs. Jason är en fristående film, lika dålig som både Freddy's och Jason's tidigare verk.. |
lill_saasta: Jason kommer alltså från Fredagen den 13![]() |
haha , jaa ![]() __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |
Jason är först med i Freddy vs Jason (& i alla fredagen den 13![]() Men Freddy är med i Fredagen den 13 ![]() __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
Nja det är bara freddys hand... inte ens det, det är bara hans vante. __________________________ Any zombies out there? |
hehe okej ![]() ![]() __________________________ - I have a dream.. - What? - To have a dream.. [Inlägget redigerades av lill_saasta 2007-02-04 02:12:57] |