Vilken tycker ni är Robert Gustafssons roligaste karaktär? |
helt klart värmlänningen i torsk på tallinn, helt klockren![]() __________________________ /Linn |
----- [Inlägget redigerades av Robert_Eriksson 2011-03-25 23:57:13] |
Roland tycker även jag är roligast, sedan är Greger rolig för min bror är namngiven det. __________________________ cstroMANIA |
Ja, rollerna han spelar i "Torsk på Tallin" måste vara hans bästa, speciellt Roland. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Tycker han är grym i Tartuffe![]() __________________________ // |
lars brundin utan tvekan. klockren karaktär "formpressad kungspuddel, en liten specialitet frugan brukar laga iordning" __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |
Gustafsson är som bäst i Killinggänget, helt klart. I Skallgång/Rundgång/Grogg tröttnar man ganska snabbt. Chips Kiesby, Ove Markström, The Apache Indian, Ernst-Hugo Järegårds nackspärr, Lena Ph, Fred Asp, Veiron i Ottan, Sudden, ...Underbara karaktärer på ett snöre i "I manegen..." och "Nilecity". [Inlägget redigerades av tessan81 2007-02-01 14:30:08] |
Som Friherre Totte Löwenheilm är han ![]() |
..... [Inlägget redigerades av Robert_Eriksson 2011-03-25 23:57:50] |
När han spelar Greger i Nilecity är rikgit härligt. men han är ju alltid underbar på sin grej ![]() __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |
Lars Brundin-fans måste kolla in: http://brundinogram.daddy.se/make.jsp ![]() |
Haha, vad roligt! Nu ska det skickas Brundinogram till folk! ![]() |
När han spelar tony richardson det är kul. __________________________ My name is tony montana |
Han är som roligast i "Torsk på Tallinn", men är ju alltid rolig ioförsej. =) __________________________ //* |
Ja, det var fan storslaget och oförglömligt. Idrottsgalan 06. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Jag gillade när han skulle dela ut priset "silverfisken" på guldbagge galan för länge sen. Sen älskar jag honom som Roland i Tosk på Tallin, Lakrits troll i nilecity, Apache-homo i manegen, Vejron i ottan samt som brännskadad skåning i fyra nyanser av brunt. Med mera får tilläggas, för han har gjort så himla mkt bra grejjer. __________________________ //Inzomnia I hope that someone´s gonna come and tell this night is over. |
alla gäster i nilecity är klockrena |
Hehe, Popsicle.. ![]() I Manegen när han föreställer olika personer, en konstnär som sprutar en kaviartub genom en tom ram. Han slutar direkt med att säga: "Jag var klar där!..." __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Tycker att han är rätt så överskattad, inte för att jag sett mycket av honom, bara i serien ''Rena rama Rolf'', tror den hette så. Var väldigt, väldigt längesen jag såg det. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
hur kan du då säga att han är överskattad?? ![]() __________________________ //Inzomnia Frank the Tank : "We´re streaking! come on! Everybody´s doing it!" |
Har man enbart sett Rena Rama Rolf, ja då har man inte sett något. |
Greger i Nile City. Den bästa imitationen han gjort är den då han härma Carl Bildt![]() __________________________ jepmiller |
Han är ruskigt rolig när han spelar Greger i Nile City . ![]() __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
tycker han spelar riktigt bra som "papa" i tv-serien "Hjälp" __________________________ http://www.youtube.com/watch?v=PTOWFcbUxPM |
Tycker att hjälp är en ganska rolig serie, men robert gustafsson är hemsk där. Det är nog inte så roligt för dom som stammar att folk skämtar om det. Han var rolig i Jul i Töyengata, men han var roligast när han var med i allsång på skansen __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Som Roland Järverup i Torsk på Tallinn, det är kultstatus på den.. Helt överlägset. Därefter kommer väl alla NileCity-karaktärer såsom Sudden, Pelle Alsing och Greger Klänning. Sedan Lars Brundin, Tony osv.. |
håller med!!hahah __________________________ http://www.youtube.com/watch?v=PTOWFcbUxPM |
Alla hans karaktärer är ju roliga...nästan iallafall![]() |
Nej, alla ni andra har FEL!! Hur kan ni ha missat eller hur kan det ha undgått er, hans två roligaste karaktärer: 1. Succéföreställningen (som jag var live och såg) från Chinateatern i Sthlm av Ray Cooney (brittiske farsmästaren) m Robert Gustafsson, Peter Haber, Suzanne Reuter, Johan Rheborg, Mi Ridell, Lis Nilheim, Per Graffman m fl. Personligt: helt lysande proffsig föreställning! Handling: en präktig riksdagsman, Haber, bor på hotell med frun, Reuter. Han har en fulltecknad eftermiddag på departementet, men tänker istället idka intimt med en sekreterare medan frun är på Dramaten. Den som ska fixa alltihop är hans underlydande, Gustafsson. Det är inte hans fel att allt går fel. En fars om sex, otrohet och lusta. Kritik: AB +++++, Expressen "Mästerligt ... säsongens klockrenaste succé. Jag längtar redan efter att se om den.", SvD "Formidabelt!", Sydsvenskan "Roligare än så här kan det knappast bli." samt Arbetet "Två timmars nonstoppskratt i virvlande tempo.". 2. När han gör parodi/häcklar trädgårdsmästaren Bertil Svensson på SVT från 1980-talet från Blekinge, tror jag han var, men jag minns tyvärr inte namnet. Han fixar även badrumsgrejer som att göra rent under kanten på toalettstolen m en borrmaskin och blodet sprutar hej vilt, han får ingen hjälp, ropar på Karin... och frågar till slut om hon vill att de ska knulla (ha, ha). Från början var det ett inslag i Erik Blixs "Brutal-TV", som var riktigt, riktigt bra. Men även jag måste även tillstå att Gustafsson ibland är överskattad. Allt han gör är INTE roligt. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-03-16 05:42:46] |
Sorry mateke, orkar inte läsa allt det som du nyss skrev. Men jag tycker Roland jag med. Han är ju såååå underbar. Såg på 100 höjdare där originalet var med i ett avsnitt. Perfekt Roland ![]() __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |