Jag fick just en länk till en skum sida. Jag fattade inte vad det var först, förutom att det var ett jävligt bisarrt videoklipp. Varning känsliga tittare. Videon innehåller otäcka bilder och läskiga - ljudliga - ljud. Detta låter kanske lite konstigt, men ni ska inte alls oroa er. Ni som är lite yngre bör heller inte se filmen, jag vet att det är oundvikligt men jag måste bara visa den här suveräna trailern - vill inte avslöja egentligen men måste väl - till uppkommande "Pulse". http://www.quieroverunfantasma.com/eng/ Klicka på "Play Video" och låt den spela fullt ut, det kommer hända skumma grejer men inget som påverkar datorn. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Har inte sett trailern men är det ser ut att vara en zombie-film. Har jag rätt? __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
__________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" [Inlägget redigerades av Lepre 2007-02-02 13:45:50] |
Ok. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Kolla in bilderna till filmen. Där ser det ut som det är zombies.. förresten, filmen har lågt betyg på ibdb. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Lepre: Haha, det var en kuslig upplevelse. Välgjort och skrämmande... |
Verkar alldeles för läskig för mig.. ![]() __________________________ Dagens "Om män styrde världen..." 10. "Badvakter skulle kunna avvisa personer från stranden för att de bryter mot "fulhetslagen"." |
shit! hehe, var inte riktigt beredd på det där![]() __________________________ /Linn |
Väldigt chockande och otäck. __________________________ My name is tony montana |
Helt klart den bästa trailern jag varit med om alltså. Vilken effekt den hade ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
den var hyffsat creepy faktiskt __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |
Skojar du med mig Johan, jag har redan fått fakturan. 3 nya kalsonger?! Är du från vettet, det räckte med att se den EN gång! __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Ja, det roliga är faktiskt att trailern troligtvis är läbbigare än själva filmen. Tragiskt hur skräcken varierar så fruktansvärt mycket nuförtiden. ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Hehe med det förbannat höga ljudet till. DET var man INTE beredd på. Fan vi förstör för andra som vill se "klippet". __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Ovanligt obehaglig trailer. Jag rös verkligen. Kul! __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Ja, synd att ni - som Lepre sa - förstör för alla andra som vill se den. Ta bort alla "Spoilers", trailern är en upplevelse. __________________________ Dagens "Om män styrde världen..." 10. "Badvakter skulle kunna avvisa personer från stranden för att de bryter mot "fulhetslagen"." |
ber om ursäkt för det...tog bort allt i inläggen så länge så får goliatbagge radera dom helt när han är inne ![]() __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |
Bra gjort Johan, nu är det bara Lepre kvar. ![]() __________________________ Dagens "Om män styrde världen..." 10. "Badvakter skulle kunna avvisa personer från stranden för att de bryter mot "fulhetslagen"." |
Lepre sände mig, han vågade inte säga det själv. Men han ångrar sig av hela sitt hjärta, det ska ni veta. Som han har gråtit ikväll, för er skull. Var nu lite snälla mot honom när han kommer tillbaka. __________________________ // |
tjockjohan: Nu är det fixat! |
En riktigt bra trailer, ovanligt bra. Tack för den! Jag är dock lite tveksam till filmen i fråga - verkar vara lite upphajpad. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
känns som filmen passar sig för något som denna trailer men orka se en och en halv timme med sånt :S __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |
okey den var ganska originel.. __________________________ it can´t rain all the time |
Vart inte ett dugg rädd,Jag som hoppades på en skitläskig trailer.Fast brorsan har inte fixat ljudet på datorn än så jag hade inget ljud. ![]() __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
hrem.. __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. [Inlägget redigerades av Lepre 2007-02-09 09:27:16] |
Okej,då får jag se den när dan fixat ljudet igen då. Förklippet..det kom ju inget efter det? eller? __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
"Fan vi förstör för andra som vill se 'klippet'." Sucker! ![]() |
"Lepre slår sig i pannan och svär tyst för sig själv" Dawe100: Varför tror du det varit ett sånt nedrans snack om trailern, titta igen.. __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |