Vem tycker ni e den roligaste skådisen då? Själv tycker jag Jim carrey. Han e så crazy ![]() |
Ja, han är ju lite tokig. __________________________ Dagens "Om män styrde världen..." 10. "Badvakter skulle kunna avvisa personer från stranden för att de bryter mot "fulhetslagen"." |
Jag håller på Ryan Reynolds och Dane Cook. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Robert Gustafsson __________________________ //* |
Jo han e ju oxå rolig ![]() |
![]() __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |
Roligaste skådisen i sig är lätt Will Ferrel.. Han är oftast mycket roligare än filmerna han är med i.. |
Sacha Baron Cohen tåls att nämnas ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Topp 5 favoritkomiker på vita duken är: Will Ferrell Robert Gustavsson Jim Carrey Adam Sandler Ben Stiller Will Ferrell är helt klart roligast. The Anchorman kan jag se hur många ggr som helst. [Inlägget redigerades av inzomnia 2007-02-02 03:11:49] |
Just nu är mina favoritskådisar i komedigenren gänget som tydligen refereras till som "The Frat Pack" med Vince Vaughn och Owen Wilson i spetsen. Övriga som ingår där är bl a Ben Stiller, Will Ferrell och Steve Carell med filmer som "Wedding crashers", "Starsky & Hutch", "The Ancorman"... [Inlägget redigerades av tessan81 2007-02-02 09:34:37] |
Klart att Jim Carrey är roligaste skdådespelaren. ![]() __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
Jim Carrey är en ruttigt dålig skådespelare! Tommy Lee Jones är rolig prick han. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Rowan atkinson utan tvekan.![]() __________________________ My name is tony montana |
Ben Stiller Adam Sandler Jim Carrey Rowan Atkinson Alla är redan nämnda ![]() __________________________ // |
Dålig lista Wookad. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Robert Gustavsson Jim Carrey Johnny Depp Är dom roligaste. |
Rowan Atkinson höll jag på att glömma |
Lepre: Varför inte göra en egen lista? __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Äh, va fan. Du har ju redan nämnt vem du vilka du tycker bäst om. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Jim carrey och robert gustavsson![]() |
Jag kan inte förstå varför man kan tycka om Jim Carrey.. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-02 18:45:29] |
Leslie Nielsen |
Word Jacco, word. __________________________ cstroMANIA |
Robert gustavsson är en klar favorit. __________________________ My name is tony montana |
. [Inlägget redigerades av Mr Blue 2011-08-14 16:08:12] |
Sellers, klassiker![]() __________________________ // |
´Jag tycker att Jim Carrey är den absolut roligaste skådisen jag vet. Sedan kommer Robert Gustavsson... |
Petelr sellers är brolig i drstranlove ocj åh viket pary __________________________ Dagens "Om män styrde världen..." 11. Varje man skulle få fyra riktiga "du slipper ut ur fängelse"-kort. |
Jim Carrey heelt klart bäst ![]() Men Johnny Depp som Jack Sparrow är inte heller helt fel |
Robert Gustafsson |
Jim Carrey. Om jag skulle välja någon svensk skulle det nog bli Robert Gustavsson.![]() |
Robert gustavsson eller hela jävla bunten som är med i serien hjälp. __________________________ Jag ogillar dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att hålla dem. |
Zach Braff Robert Gustafsson Rowan Atkinson sedan finns det de som underhåller ibland, men inte alltid :'> t.ex. Jim Carrey Adam Sandler Ashton Kutcher Topher Grace Men det hela beror ju inte alltid på skådespelaren, utan också själva skämten. [Inlägget redigerades av tungspets 2008-03-15 18:41:01] |
Jim Carrey , Adam Sandler och Owen Wilson , de äger. Men roligast är nog Jim Carrey.![]() |
Owen Wilson e inte särskilt rolig, han är bara charmerande. Vince Vaughn äger ju så jäkla hårt även Jon Heder och Rob Schneider. (Vill inte nämna folk som redan nämnts) __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Mina klara favorit är Steve Martin men dessa är också mycket lustiga; Bill Murray Dan Aykroyd Chevy Chase Jim Carrey John Candy John Cleese Gösta Ekman |
Den roligaste skådisen är utan tvekan Peter Sellers. Den näst roligaste är Jason Alexander (George i Seinfeld). __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
Ett tillägg: Adam Sandler är inte rolig. Det är en objektiv sanning. Ni som påstår det har helt enkelt fel! __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
Charles Chaplin måste ju finnas med på en sådan här lista, så då får jag ta ansvaret för det. Sedan så har jag garvat så mycket åt Jim Carrey i mina dagar att han omöjlig kan glömas bort. Robin Williams är också en riktig entertainer ända in i själen, han må vara lite upprepande i sin humor, men hans glöd på scenen eller på duken är otrolig. Förtjänar en plats på min topp Tre. Jim Carrey Charles Chaplin Robin Williams |
lindajjj: Alla i världen kan tyvärr inte ha samma humor som du, jag tycker att Sandler är grym, men det är i mitt tycke. Det finns massvis med roliga skådisar, ni har nämnt de flesta jag kan komma på, men jag tycker att JAck Black är väldigt kul, även Sarah Silverman. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |