Gillar ni spela tv-spel? Det gör jag så roligt. Jag älskar att spela Dead or alive den nyaste å vissa bilspel oxå. Jag spelar tills jag vinner. Annars blir jag tokig ![]() |
Har funderat på att skaffa 360 enbart för att få spela "Dead Rising" - usch vilket häftigt spel alltså. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
jag kör på mitt hederliga 360 jag, mest racing ![]() __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |
Jag brukar köra Dead rising. Fast det blir lite enformigt efter allt dödande av zombisarna. Det bästa är Call of Duty 3. På internet och att chatta med mikrofonen. __________________________ Mr Hitchcock, what makes a great film?” And Alfred Hitchcock said: “To make a great film you need three things — the script, the script and the script |
joo gillar tv-spel =) spelar ganska mkt.. tänkte köpa PS 3 men den är ju så jävla dyr så jag tänker vänta tills det sjunker i pris.. tills des får jag klara mig med GC & PS 2 __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
Jag har 360 det är en underbar spelkonsoll. __________________________ My name is tony montana |
Det skulle har varit bättre om trådens rubrik hette Spelkonsoll. Själv så har jag inte X-box, men jag har Playstation 2. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
själv är jag en nes, snes, sega megadrive spelare, orkar inte med nya spel. __________________________ Well now that is some fucked up shit. |
ingen som har wii då? jag sitter fortfarande och väntar på mitt exemplar, sen i julas![]() __________________________ /Linn |
Sitter fortfarande på mitt Gamecube, vill inte byta bort den trots att jag är sugen på en senare konsol. Jag har liksom hela Resident Evil serien - oslagbart om man har mycket tid och lite att göra. Fast femman kommer ju till 360, så jag får väl skaffa mig en sådan. Är man ett fan så är man. ![]() __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
Resident Evil... ja, Resident Evil.. det spelet har man inte klarat än heller. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Hehe, fortfarande feg modv. Det var likadant för mig. Det är nästan som att gå till tandläkaren... Nej, dålig liknelse. Det är som att hoppa från 10 meter - Först velar man och är rädd för att göra det. Sedan efter första hoppet vänjer man sig och inser att det inte är så farligt egentligen. Givetvis kan det finnas stenar på botten och då - som hände mig i spelet - är det bara att springa till konsolen och stänga av. Efter en halvtimmes spelande utan att spara... ![]() __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
Det är så förbannat dystert och nervkittlande så man blir som en unkrygg. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Själv sitter jag och spelar på min gamla X-box.Jag spelar mest Bilspel och Doom 3.Någån gång då man har tur får man prova brorsans X-box 360.Men då ska jag ha enorm tur. ![]() __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
Jobbig påminnelse, försöker hitta Doom 3 just nu men kan inte hitta det. Värsta abstinensen alltså. Man tänker att man ska göra något sen när det är dags och det inte går så blir man galen och tänker på det ständigt. Jag får väl festa idag igen alltså... __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
Doom 3 är riktigt kul faktiskt.Till och med lite skrämmande några gånger i spelet.Men det är lite gammalt.Jag menar effketerna är urusla samt grafiken. __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
Lite gammalt? Det är ju hur snyggt som helst och det är inte så krävande heller. Grafiken är just anpassad till de mörka korridorerna så det har de lagt ner tid på. Kanske har du dåligt grafikkort Dawe? Eller ett jävligt bra och att du har koll på de senaste spelen? __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
han kör på ett xbox lepre, så grafikkortet har riktigt bra kvalla , men han har däremot inte så koll på dagens spel och han har inte så mycket att gämföra med forutom mina monstersnyga 360 spel som klassas med film. så han tycker nog att sitt doom 3 inte har så makalös grafik ![]() __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |
Du har inte mycket att säga dan.Du äger inte så många bra spel. ![]() __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
spelar GC, och väntar på Wii exemplar. Anser att Nintendo är den enda konsolerna som är TV-spel, spel till X-box och PS kan man spela på datan lika gärna. Tacka vet jag Zelda och Mario, längtan efter Twilight princess är enorm. __________________________ Var inte rädd för motstånd, kom ihåg: det är i motvind och inte medvind som en drake stiger. |
"More than you can affrod pal ,ferrari!" (till dawe100) __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |
Äsch, Dawe vågar inte ens spela Doom. Jag måste hålla någon i handen när jag spelar det... Det är därför jag alltid dör... Eftersom jag aldrig kommer åt musen - och det är ju ett problem som ofta dyker upp vid andra aktiviteter. __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
Tål man skräcken från Resident Evil 1 spelet så tål man tame fan vilken skräck som helst.. eller finns det värre? __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Nej. Eller, Silent Hill spelen är rätt ruggiga, men med tanke på hur dålig kontrollen är och att kameran suger och att man mest springer runt i dimma så tycker jag att RE är bra mycket vidrigare. __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
10-i-topp av de mest skrämmande spelen någonsin. Silent Hill på plats #1. http://www.youtube.com/watch?v=U7J_J4WhIxE __________________________ "Gamera is heading this way with a spaceship in his mouth!" |
Är det nogån här som vet om Gudfadern på vanlig X-box är bra.Eller är det bara skit,som inte är nåt att köpa? ![]() __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
Det är inge vidare till xbox, bro. __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Det är din åsikt ja,men det skulle vara roligt att höra nogån annans åsikt om spelet. ![]() __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
va glad om nån svarar ![]() __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Antagligen bror. __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
Jag ledsnade på det efter 10 minuter. Skaffade det till pc och det är ju en konsolkovertering, så kontrollen var hemsk, grafiken var buggig och spelkänslan var precis lika trist som med alla filmlicensierade tv-spel. Däremot så var röstskådespeleriet väldigt bra. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Okej,tack för svaret! ![]() __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico |
det är igentligen ett spel man måste spela mer än 10 minuter Lepre. Det tar ett tag att "komma in i" __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Självklart spelade jag mer än "10" minuter. Men för att förklara bättre så sa jag så för att: Jag tröttnade efter 10 minuter, det var inte längre spelbart efter 10 minuter. Alltså, så värdelöst var spelet. Jag kom ju in i spelet och insåg att jag inte ville sitta i flera timmar och göra samma grejer hela tiden. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Älskar FABLE och alla sagan om ringen,dock ej 3an den sög,ska börja spela fable 2 få se om den e lika bra som 1an, sen finns det ju lemony snickets,och harry potter som e mycket bra, jag är en äventyrs nörd![]() |
undrar om nån vet nåt roligt och spännande äventyrspel liknande fable,harry potter,sagan om ringen och lemony snickets?? |