![]() | Tråden är låst av moderator. |
Såg att den inte fanns i Databasen, därför frågar jag om någon av er sett den och om den är bra. Tipsade just om den. Anledningen till att jag frågar är att jag såg att min snygga, söta, sexiga, underbara älskling Tegoshi Yuya är med. ![]() __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-02-09 14:39:57] |
Wildpalm och Kristoffer har inte äns ni sett filmen? Kom igen är han inte för söt? http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=14345 __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Sök på google så ser du hur feminin grabben är __________________________ // |
Jag vet vem han är. Jag har sökt på honom femtiotusen gånger på google. Han är nämligen med i NewS. NewS är några av mina idoler och jag börjar bli trött på att alla kallar honom tjej och feminim. Han är ju jätte söt tycker jag. Ser inte alls ut som en tjej. Han och Kato Shigeaki (också med i NewS) är dom sötaste jag någonsin sett! __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
han ser ju ut som en tjej!! ![]() ![]() __________________________ Don't drink and drive, take an redbull and fly |
Neeeeeeeeeej!!! Han är söt, snygg, sexig, rolig, underbar inte tjej! ![]() Någon som sett den här filmen!? __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Det vore kanske inte så dumt att införa åldersgräns här på Filmpunkten... ![]() |
Haha. Jag satt precis och tänkte samma Robban ![]() __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
Ja eller censurera ord som KatarinaL så de inte får access till forumet![]() Skoja...förresten, sötaste du sett? Glömde du bort Ondskan-Pierre? ![]() __________________________ // |
Wookad: Jag tycker att Tegoshi och Kato är dom SÖTASTE som finns. Henrik ligger TREA på listan. Men finns det någon som sett filmen? __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Jag har sett filmen nu och recenserat den. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Fem inlägg borttagna pga off-topic. Vi kommer nog inte så mycket längre med den här tråden. Tråd låst. |
![]() | Tråden är låst av moderator. |