Vad tycker ni om min reklamfilm som jag och mina vänner gjorde på psykologi A. Ni få gärna betygsätta filmen 1-5 vad ni tycker om filmen eller ja om det nu går att betygsätta en reklamfilm :S!? Här är länken till filmen: http://www.youtube.com/watch?v=PTOWFcbUxPM (jag är happy grandson) __________________________ [Inlägget redigerades av ronnbackmeister 2007-02-10 18:13:07] |
Jag tycker att det är en ganska trevlig och rolig reklamfilm, bättre än de flesta som går på TV. En svag fyra ungefär känns rätt att dela ut till den. |
(Du har väl redan visat den) Jag säger som Robert, en svag fyra känns rättvist att ge den. __________________________ Dagens aforism/ordspråk: 1. "Om ditt barn ber dig om ett snöre så ge det inte en kyss. Ge det ett snöre." / Anna Lisa Wärnlöf |
Jag har sett den förut och jag tycker den är väldigt rolig. En stark fyra får det väl bli __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
Den fanns med i din signatur - störtkul idé, men kan behöva kortas ner lite. Annars ett fenomenalt jobb. |
Stark trea, skön! __________________________ // |
jag vet att jag har visat den. jag tror jag hade lagt ut den på forumet tidigare en gång. Så det var meningen att jag bara skulle redigera den lite granna. men nu när den var borta var jag tvungen att göra en ny. __________________________ http://www.youtube.com/watch?v=PTOWFcbUxPM |
En rolig grej i reklamfilmen som få tänker på är när happy grandson och tanten sitter och dricker i soffan. då försöker tanten klappa happy grandson på ryggen men missar och så klappar happy grandson henns rygg. den scenen tog 4 gånger att göra, för vi skrattade så mycket.. __________________________ http://www.youtube.com/watch?v=PTOWFcbUxPM [Inlägget redigerades av ronnbackmeister 2007-02-11 19:19:51] |
Riktigt rolig reklamfilm, en fyra. __________________________ //* |
Den var bra ja å mina tjejkompisar skrattar fortfarande |
En trea i betyg. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-12 18:02:09] |
Hehe, jag visste modv skulle såga filmen __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
Stark etta. |
Lepre: Hurdå? Den gick var lite rolig men inte nått speciellt ändå. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-12 16:56:20] [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-12 17:12:46] |
Ja Modv är en riktig sågare, gör som Ronnback - använd osthyvel istället... __________________________ // |
Ja, ni verkar ju gilla när jag sågar filmer. Ska ta och se mer av Lepres favorit filmer och såga filmerna därefter riktigt ordentligt, om de är dåliga alltså, vilket jag tror för jag gillar inte filmerna han älskar så. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-12 17:02:57] [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-12 17:11:49] |
Det är bra modv, så ska seriösa användare se ut __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Efter några omtittar så höjer jag betyget till en trea, en stadig trea. Skön rulle faktiskt.__________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Ganska rolig. Trea i betyg. __________________________ Punsh crunsh. |
Kul film en stark trea. __________________________ My name is tony montana |
Jag gillar soundtracket, noterade att Ronnback håller upp "Band of Brothers" som BOK och en annan film som FILM - snacka om filmtok som inte har en enda bok hemma ![]() Sen är den så där härligt lågbudget i ljud och bild, fast allt annat är skickligt gjort. Sen är den ju lite lång för att vara en reklamfilm. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Den är små rolig dock om man skall se det som reklamfilm syfte är det långdraget. Som reklamfilm - 1 som underhållning - stark tvåa, bra första film. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Haha lepre.. du har helt rätt.. det var menigen att rösten skulle säga: "ni kan titta på film tillsammans" så skulle jag hålla upp band of brothers och titanic boxen.. men nu blev det som det blev.. faktiskt så ser band of brothers boxen ut som en bok.. och jag har fatiskt inga böcker i mitt rum.. bara gamla vetenskapen värld böcker, som jag förstås inte läser ![]() __________________________ http://www.youtube.com/watch?v=PTOWFcbUxPM [Inlägget redigerades av ronnbackmeister 2007-03-26 17:16:28] |
Lepre: Böcker s.u.g.e.r.!, SUGER!!! __________________________ Jävlas man med tjuren, så får man smaka på hornen! |
Vad tycker ni om kepsen jag har då?.. = ?__________________________ http://www.youtube.com/watch?v=PTOWFcbUxPM |
Ball! __________________________ Jävlas man med tjuren, så får man smaka på hornen! |
Jag gillar slipsen bättre __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
4 = det tycker jag att den är värd. Kan behövas en sådan för dagens gamla. Kanske skulle införa något sådant..![]() __________________________ //Madeleine |