Det är lika med mig Wookad. Det känns så upprepande att se en i stort sett likadan film igen. Däremot så tror jag att kvaliteten skiljer sig, jag får kolla upp den. __________________________
Har sett båda filmerna men kan inte avgöra vilken som är bäst, Jag satt lixom bara där och fick "Tänk-om-man-hade-varit-där-känslor" hela tiden XP Hemsk historia
Tårframkallande hjältesagor är just såna som INTE fungerar. Stoppa istället några människor i ett plan som vi vet kommer att dö. DET är snyftsaga. __________________________
Ja kommer inte ihåg om det var united 93 eller flight 93 som jag såg men jag kommer däremot ihåg att jag tyckte den var riktigt bra. Grät nästan i slutet och det med tanke på dem som dog men också de som dog i world trade center. __________________________
World Trade Center måste vara en av de värsta filmskapelserna jag fått stå ut med. Ärkeklåpare, det är vad Oliver Stone är och bör snarast lämna regi-stolen, innan jag kommer över och smetar ut hjärnsubstans över hela hans vägg.
Ja känner så när det gäller Uwe Boll (vet ej hur hans namn stavas men ja... ni vet nog vem ja menar) och hans något dåliga spelbaserade filmer... __________________________
//Madeleine
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!