Monster, rovdjur m.m. från verkligheten, film, spel.... Detta är det otäckaste som jag. (Kolla länken) http://www.zombiejuice.com/zgamz/graphics/re1dc-f-2.jpg Otäckare varelse finns INTE! __________________________ http://www.zombiejuice.com/zgamz/graphics/re1dc-f-2.jpg [Inlägget redigerades av modv0074 2007-03-07 16:15:16] |
Det där var väll inget, modv. Den var ju till och med vacker på något sätt. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
såg mest ut som miceal jacksson på crack __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |
Här är några hemska varelser http://www.pbs.org/parents/birthdays/teletubbies/images/theme-index.jpg __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
vanliga jävla bönsyrsor är fan det otäckaste som finns! __________________________ restless for the rest of whose life? |
KatrinaL: Vad skulle du göra om ett sånt där monster stog och tittade på dig när du vaknade en vacker morgon? På vilket sätt var den vacker då? __________________________ http://www.zombiejuice.com/zgamz/graphics/re1dc-f-2.jpg [Inlägget redigerades av modv0074 2007-03-07 17:20:52] |
Rivulet: Bönsyrsor måste nog vara det vidrigaste som finns, men att de skulle vara vanliga..? ![]() __________________________ Dagens Chuck Norris: "Most people have 23 pairs of chromosomes. Chuck Norris has 72... and they're all poisonous." |
hahahah relativt vanliga, om manjämför med modvs lilla sötnos han länkade![]() __________________________ jag är jätte emo =( |
Det är defenetivt ingen sötnos, rivulet. __________________________ http://www.zombiejuice.com/zgamz/graphics/re1dc-f-2.jpg |
Åh andra sidan inte speciellt skräckinjagande. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ni har inte sett någonting... http://www.metacafe.com/watch/160365/possible_fallen_angel_in_catalonia_spain/ __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
lepre: fi fan...hade jag varit där, hade jag tvätta alla kalsonger jag någonsin ägt __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. [Inlägget redigerades av tjockjohan 2007-03-07 22:47:14] |
trosor* __________________________ // |
modv: jag skulle tro att jag drömde. Jag menar inte att jag skulle vilja gifta mig med den eller något, jag menar bara att den inte såg läskig eller hemsk ut. Den var ju till och med målad och jag tycker att den var vacker. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Lepre din kärring, vad var det för läskigt med den där? Såg ju ut lite som du, faktiskt. __________________________ Dagens Chuck Norris: "Most people have 23 pairs of chromosomes. Chuck Norris has 72... and they're all poisonous." |
heheh har man sett lepre är det svårt att bli rädd![]() __________________________ jag är jätte emo =( |
van damme är det i särklass otäckaste jad sett __________________________ it can´t rain all the time |
rivulet: Varför tror du jag har så hårda krav på skräckfilmer, "det är inte lätt att leva med ett monster.." Fan det lät som en bra titel, fast inte på en skräckfilm förstås. Senast var i måndags på morgonen när jag vaknade och stapplade framför spegeln. Jag har gått tillbaka till draman nu, de är de enda som har effekt. Elefantmannen kan jag relatera till. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
hahaha eller hur![]() __________________________ på bättre humör än på länge! VÅRKÄNSLOR! E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar |
rivulet: Och du är dösnygg.![]() __________________________ http://www.zombiejuice.com/zgamz/graphics/re1dc-f-2.jpg |
tell me something I don't know![]() __________________________ på bättre humör än på länge! VÅRKÄNSLOR! E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar |
Ojsan Ojsan. Självsäkra är vi. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
klart, nån måste ju vara det också... alla kan ju inte vara lika ödmjuka som du, eller vadå lepre?![]() __________________________ E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar? |
Ödmjuk?! Jag bara låter folk tror det, men i själva verket hånar jag skiten ur dem. Humor a lá Toxic y Lepre. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
självklart, hur kan nån undgå detta genialiska drag.... ni får inte tillräckligt bekräftelse era genin![]() __________________________ E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar? |
Självklart sötnos. Men vi kräver inte på något sätt uppskattning för vår genialitet, själva belöningen ligger i våra skratt efter en hård och orättvis förolämpning, som enbart vi känner till. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
typ den? __________________________ E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar? |
Krabba och även fler, nästan. ![]() __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
Inte 19 __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Bönsyrsor är hur coola som helst jämfört med de här. Usch. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-03-13 11:50:16] |
Skämtar ni? Försöker ni visa ''väldigt inte läskiga varelser''? Min är fortfarande den läskigaste. Skärpning!!! __________________________ |
modv: Allvarligt. Alla tycker olika. Varför frågar du vad VI tycker om du inte accepterar svaren? Då är det en skittråd gjord av dig. Grattis. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Var kom du ifrån? __________________________ [Inlägget redigerades av modv0074 2007-03-13 15:08:36] |
Var det menat att vi alla skulle tycka din zombie var det ultimata läskigaste vi någonsin sett i hela våra liv? En tecknad zombie? Huh? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-03-13 15:09:12] [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-06-22 12:36:36] |
Nope, men jag tycker personligen att min är överlägset läskig än era bilder bara.. __________________________ [Inlägget redigerades av modv0074 2007-03-13 15:12:44] |
Javisst, det kan du ju få tycka. Men om du faktiskt frågar vad vi tycker är det läskigaste vi sett, så ska du ju inte klanka ner på våra svar. Man kan ju nästan tro att du vill att vi ska hitta bilder till dig som du tycker är läskiga.. Men det var ju inte frågan. Förstår du var jag vill komma? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jåjå. __________________________ |
Kanske jättespindeln Shelob i Sagan om konungens återkomst.![]() __________________________ Punsh crunsh. |
Här är en ganska obehaglig bild.. http://www.strelna.ru/thn/800/rel/dba/datesperson/44704/image_blob/chron_id.jpg __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
Ett portträtt på en flicka á 3*5 cm?![]() ![]() __________________________ // |