sexigt eller hur? shadowfax: nej, jag tycker fortfarande bönsyrsor är äckligast. eller kackerlackor. eller vårtbitare. eller gräshoppor. eller myror. äh, bara insert valfri insekt så tycker jag den är äcklig __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! |
Men äcklig betyder ju inte otäck rivulet. Jag vet att mitt könsorgan inte heller klassas som en otäck varelse men något som dväljs i de mörka Göteborgska skogarna måste väl ändå skrämma dig. ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" [Inlägget redigerades av Lepre 2007-03-13 17:51:49] |
Göteborg tillhör ju Danmark, så det lär ju finnas troll där. __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
tss vilka göteborgska skogar, jag är fan dalslänning, jag tål allt! (utom insekter, och dom ÄR otäcka!) __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! |
Det låter intressant. Tål allt... __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
hahahah, don't get any ideas!![]() ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! |
DE RRRR ![]() __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
rivulet: Hur är det med vanliga flygor, vanliga myggor vanliga myror? Är du skrajj för såna också? __________________________ |
klart! dom är skitläskiga ju! vanliga svarta myror är nog ärligt talat nåt av det mest otäcka som finns.... dom rör sej så äckligt! toxic: u know what I'm talkin bout ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! |
Jag förstår det fortfarande inte. Hur kan man vara så förbannat rädd för något som är helt ofarligt - ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Clowner? Sedan, hur ofta stöter man på en terrorist tror du? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Nu har jag vissterligen inte tittat på alla era länkar men jag måste hålla Rivulet om att bönsyrsor har ett läskigt utseende. hittade en liten bönsyrsa i trädgården för en månad sen och den var skit liten, men såg förbannat läskig ut med sina stora ögon och ben med hakar på. Moviewise, så vet jag inte riktigt vilken jag tycker är läskigast, men jag tycker att den där Alien/människan som sugs ut i yttre rymden i Alien 4 är jäkligt otäck. __________________________ //Inzomnia Frank the Tank : "We´re streaking! come on! Everybody´s doing it!" |
inzomnia: tack för lite medhåll. lepre: terrorister är jag inget rädd för, människor är egentligen inte så skrämmande... och visst terrorister är hemska osv osv, men de för ett gerillakrig. remember att många anser che guevara vara en hjälte idag, och han var en av världens mest välkända terrorister och orsakade enorm civil skada... hahah skit samma, krångligt ämne, ville bara säga att det handlar inte om vad man tror ska hända när man stöter på det man är rädd för, utan hur man föreställer sej det man är rädd för.... vilken utläggning va? ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! [Inlägget redigerades av rivulet 2007-03-14 07:17:32] |
Insekter är otäckast, punkt slut..? __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
ungefär, jaa __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! |
Den här bilden är dock jävligt obehaglig. http://www.bujiacreativa.com/blog/images/aids.jpg __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
en aidskampanj? iofs är det jävligt obehagligt i sej... __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! |
rakad var hon ju iaf __________________________ // |
glöm det killen... om det ska bli så slätt måste man vaxa __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! |
Det märks att någon aldrig har vaxat sig förrut, kom igen Wookad, det är störtskönt. Verkligen. Dessutom blir det så slätt och fint som på bilden...., alla tjejers dröm, typ. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |