Har ni några tips på bra bögfilmer? __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-03-08 17:27:14] |
ööhh... om du med "bögfilmer" menar filmer med bögar i eller som handlar om homosexualitet har jag ignen aning om... men kolla in priest, den är så otroligt vacker! __________________________ jag är jätte emo =( |
Menar du filmer som typ Brokeback Mountain..? Alltså, filmer som handlar om bögar eller filmer som bara är lite bögiga? __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
Filmer som handlar om bögar inte homusexuella persioner bara homusexuella KILLAR. __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
---> priest __________________________ på bättre humör än på länge! VÅRKÄNSLOR! E=mc^2 --> Einstein hade två motorcyklar |
Du Golle, är bög ett fult ord? __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Det är väl en smaksak. Jag ändrade originalrubriken därför att den kunde leda till missförstånd med vad som avsågs med tråden (något som också de två första svaren tydde på ). Inget annat. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-03-08 18:05:52] |
Ok tack __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Bögarna kallas sig själva för bögar. I och för sig så kanske det är tabubelagt för straighta att kalla dem för det. Vita får ju till exempel inte säga.. Ja ni vet till... till en svart person. Den enda filmen jag kommer på är "Sparkler", som visserligen inte handlar om bögar generellt, men som bjuder på en och annan twist. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Rubriken borde ha ändrats till "Filmer om bögar" istället. __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
Toxic: What for? __________________________ http://www.zombiejuice.com/zgamz/graphics/re1dc-f-2.jpg |
Modv0074: Rubriken var från början "Tips på bögfilmer" eller något sådant, men den blev missförstådd och folk blev osäkra på om hon menade filmer som handlar om bögar eller filmer som är bögiga. Goliatbagge förtydligade rubriken, men han borde inte ha ändrat den så mycket som han gjorde. __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
''homosexuella'' låter mer sådär ''vårdat'' än ''bög'' och det vet du. Jag skulle inte vilja skriva en sån rubrik med ordet b..b.böög. __________________________ http://www.zombiejuice.com/zgamz/graphics/re1dc-f-2.jpg |
vad är det för fel på att använda ordet bög? det heter bög. samma gäller med vad lepre sa om svarta, det heter ju neger, varför inte säga det då. anser ej att det är fula skällsord utan vanliga svenska ord. Angels in America är helt okej....fast kom i skrivande stund på att det är en mini serie..men se den iaf. handlar mest om aids..men även en del om bögar. __________________________ Hej hej, Monsda heter jag. |
Ehm homosexualitet finns i Boys don't cry, men där är det tjejer... Gå in på altavista/filmer/sök på gay XD __________________________ // |
"Tips på bögfilmer", det borde ju bli en klassiker på tråds namn. Ofattbart kul så här på kvällen, haha. Filmer som f ö har "manlig homosexalitet" i filmen som är bra: Pixote - gatans barn Crash (1996) Tranceamerica mfl.. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
The Crying Game Priest Brokeback Mountain Pensionat Oskar ( tror jag den heter, med Loa Falkman i huvudrolllen) __________________________ //Inzomnia Frank the Tank : "We´re streaking! come on! Everybody´s doing it!" [Inlägget redigerades av inzomnia 2007-05-28 05:19:43] [Inlägget redigerades av inzomnia 2007-05-29 05:26:49] |
"Passion, vänskap, längtan" är en film med totalt fokus på relationer mellan homosexuella män. Intressant film med bra skådisar. __________________________ Fem fyror är fler efter fyra elefantöl. |
Tjockjohan: Att du äns kan skriva N ordet. Dom gillar inte att bli kallade det! __________________________ Jonny Kennedy: Tänk att så många människor fortfarande är rädda för döden. De vägrar tala om den, trots att det är en del av livet. Varför inte istället organisera den som vi gör med en födelsedag eller annat firande? |
Negerordet är ju ett skällsord mer allmänt. Tror inte de vill bli kallade negrer av andra, men att de sedan kallar varandra neger inbördes är ju en annan sak. I New York är det numera straffbart att kalla någon för "nigger". Och läste i tidningen idag att en kvinna släppts fri sedan hon kallat en ordningsvakt för svartskalle, så visst fan bör man se upp. Så mycket kan ni väl inte störa er på att ni inte får säga vad ni vill? Bara acceptera... __________________________ // |
Intressant diskussion, men nu lämnar vi prat om hur man ska benämna homosexuella och mörkhyade på den här tråden. Ni får gärna fortsätta diskutera det i det fria forumet. Off-topic inlägg i den här tråden kommer att raderas fr.o.m. nu. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-03-09 13:52:40] |
Transamerica kanske ingen höjdare men nog fan fanns det bögar i den iaf.. __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
Diamonds are forever - Bondfilm. __________________________ The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Rocky Balboa |
Another Gay Movie (2006) är american pie liknade film fast det handlar om fyra bögar i stället __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
allt med jamie lee curtis [Inlägget redigerades av manne747 2007-05-28 03:54:09] |
Happy together (eller lyckliga tillsammans) är inte så dum ![]() |
jag minns en film som handlade om två killar som skulle på en lyxkryssning. Men när de hamnar i konflikt med reseförsäljaren skickar han dem ovetnades på en bögkryssning. Väldigt rolig film och där finns bögar även om huvudrollerna inte är det. Boat trip heter den. ![]() __________________________ There's always both good and bad sides of everything. |