Hej! Känner när jag läser vad vissa av er skriver, att jag måste skänka lite visdom eftersom jag är en gammal kärring. När jag var typ 18-20 hade jag samma tankar o funderingar som ni. Jag hade tagit studenten, var arbetslös, bodde hemma hos mamma o pappa. Man undrar då om man nånsin kommer finna sin plats i tillvaron. Kommer man bli sådär vuxen o få familj o tråkigt som fan med villa o hela skiten? Eller kommer man bli det man drömt om? kanske man inte har några drömmar alls. Jag är 33 och har ingen aning om vad jag ska bli när jag blir stor, men jag provar olika saker. Jag känner en som är 50. Han har ingen aning om vad han ska bli när han blir stor. Jag känner en som är 65. Han undrar när han ska känna sig sådär vuxen, eller tillomed gammal. Min farfar sa när han var 80 att han alltid trodde att han skulle vara liksom någon annan när han blev gammal. Men han var ju samma kille som när han var 25, bara mer illaluktande o skrynklig ![]() Så vart vill jag komma med detta? Jo, att jag har fattat att det gäller att leva NU. Den du är nu, är samma tjej eller kille som du ska vara länge länge. Visst, du kommer att förändras, det gör man av nya erfarenheter. Men själva grunden, jaget, kommer vara detsamma. Om du känner dig deppig o nere o allt är skit, så e de för att hjärnan intalat dig själv att det är de som är sant. Det behöver inte vara så. Jag har inget recept på hur man lyckas. Men jag vet att det är fel att fastna i tanken på vad som ska hända imorgon eller tanken på att man inte har en aning om vad man vill göra. Försök leva idag. Testa nya saker! shit, nu tog jag i så visdomständerna lossnade. __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. [Inlägget redigerades av inzomnia 2007-03-22 21:39:33] |
Jag tänkte på en sak idag: Att man ska ha ett mål ( i mitt fall karriären) och följa det. När man uppnått det man önskat så kan man börja tänka på annat. Så jag tänker inte bara tänka på nuet, jag vill ju kunna njuta av det helt. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Wow, om jag följer ditt exemplar, så är jag ju upptagen hela livet, fan vad tråkigt.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Shadowfax, jaha sorry, fick för mej att du fortfarande pluggade på gymnasiet =) inzomnia, jag kunde inte se så mycket visdom i det där? Snarare en massa plattityder. Att leva i nuet är ju bara ett värdelöst råd som aldrig funkar i praktiken. I dagens samhälle är det den som planerar bäst som vinner mest. Och att det skulle vara något dåligt med att få familj och villa och hela kitet? Shit... vad hade jag inte gett för ett sånt liv just nu... __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
Jag går sista året på ett musikgymnasium och därefter är mitt mål att komma så långt som möjligt i livet utan att anstränga mig. Den största lyckan vore att leva ett helt liv utan att ha arbetat någonting. __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ [Inlägget redigerades av ToxicAvenger 2007-03-22 22:33:00] |
Rivulet> Sökte allt möjligt på Stockholms univesitet. Biologi, molekylärbiologi, kemi, fysik, miljövetenskap, biomatematik m.m. Vill helst in på biologi eller molekylärbiologi. Du läser väl marinbiologi sedan tidigare om jag minns rätt? Har du dykcert? __________________________ // |
inzomnia: är rädd för att jag måste hålla med duskbringer om detta, och det där med att testa nya saker fungerar inte riktigt om om man inte får chans att plugga vidare det man vill eller få något jobb överhuvudtaget. utan jobb finns tyvärr inga pengar och då försvinner ännu mer möjligheter. __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
ok, killar. Jag inser att det är en whole new deal nu för tiden med de här me utbildning osv. Men för att lätta på det varför inte ta ett jobb, vad som helst, fabrik eller korvkiosken, vafaen som helst. Tjäna pengar, spara o sen sticka iväg vart som helst. Det funkar faktiskt. Klart att man måste se långsiktigt på saker och ting, de förstår jag också. Men ibland måste man ta en paus från alltihop. ( typ de jag håller på med just nu) o dra. Jag lever nu. Inte igår, inte imorgon. De kanske är en klysha, de kanske inte ens funkar i dagens samhälle, men jag känner att jag lever. Jag har valt bort Svensson-livet ett tag, för att senare komma tillbaka till det. Jag ville bara säga att de går att komma ur tristessen och att jag är levande exempel på det. ![]() Plattityder och klyshor, visst, jag är full me sån skit. De är lätt att komma med tips till andra när man inte har en aning om deras situation o när man själv seglar räkmacka ( nja, eller iallafall tonfisk..) Anywho. Fan va jag tjötar. Hoppas ni förstår vad jag menar iallafall. __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. |
wookad: wot? marinbiologi? heheh typ så långt ifrån de tman kan komma, läsar IB vilket antagligen är den mest teoretiska linjen i världshistorien![]() ![]() men, dykcert på väg till somamren alltså, ungefär samtidigt som jag börjar fallskärmskurserna ![]() inzomnia: vi är alla fulla av klyshor, det är en del av vårt kulturarv ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! vixen/mr fox har VÅRKÄNSLOR!!! |
Vänta nu lite, IB, är inte det någon kurs där man rabblar engelska hela tiden? Har den ens med naturvetenskap att göra? Hur kommer det sig att du ska ta dykcert, BARA för skojs skull eller? Kommer du att ha användning för det? __________________________ // |
yup, bara engelska hela tiden![]() varför inte, det kan komma till användning nån gång, + att jag tycker om att dyka... sen kan man ju få jobb och leta efter människor i vattnet ![]() men fyi: jag läser biologi. på engelska ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! vixen/mr fox har VÅRKÄNSLOR!!! [Inlägget redigerades av rivulet 2007-03-24 14:11:33] |
Är utbildad lärare i: Idrott & Hälsa Medier & Kommunikation Drama (skådespelare, Kulturama, 2 år) Svenska - Litteraturhistoria (20 p fr SU) Jobbar just nu 75 % på Skuru Förskola i Nacka, Sthlm. Pluggar nu även 50 % retorik kvällstid 1gng/vecka på SU. Hobbies Sporta: innebandy (sedan 1990) i Stockholm Södra BK, löpning, cykling Fotografera Se på Film (e medlem i IMDb, Filmpunkten & Filmdelta) Lyssna på Musik (allt utom modern jazz, country, hårdrock) Läsa Böcker (världslitteraturens klassiker & fakta, i pocket) Resa Surfa på nätet - Född på SÖS, uppväxt i Västerhaninge söder om Sthlm och har de flesta av vännerna & familjen kvar därikring. - Flickvännen Nathalie bor i Lüneburg, nord-västra Tyskland, så det blir en resa dit varannan månad ca. - Älskar skärgårn & fjällen, vandring som skidor utför (de vackraste landskapen vi har i detta land är Gotland & Lappland). --> Ngt mer du/ni vill veta? //002mateke (aka. the real Mastodontfilmsmats) [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-03-24 16:19:22] |
Du gav oss nog allt mateke ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
inzomnia: det är en schysst inställning du har iallafall. Positivt tänkande goes a long way. rivulet: fallskrämskurser och dykcert? Låter som häftiga grejer du pular med =) Om än jävligt dyrt. Farsan betalar eller? Matake: Det hade typ räckt med "Jobbar just nu 75 % på Skuru Förskola i Nacka, Sthlm. Pluggar nu även 50 % retorik kvällstid 1gng/vecka på SU." Men det var gulligt av dej att berätta var du är född och var din flickvän bor =) __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
dusk: vadå farsan betalar? man jobbar väl? hehehhe nä men jag ska sälja min häst till sommarn, så då får jag pengar. men jag jobbar också hallå, jag är fan arbetarklass jänta! ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! vixen/mr fox har VÅRKÄNSLOR!!! |
Det finns ju andra saker att rida på!![]() ![]() __________________________ // |
really? det visste jag itne![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! vixen/mr fox har VÅRKÄNSLOR!!! |
Sälj hästen, få pengar. Rid torskar, få ännu mer pengar! Då kan du ju rida och samtidigt tjäna pengar på det, fattar du galoppen? ![]() ![]() __________________________ // |
hahahah jättesmart, en hel affärsidé ju![]() nånting du sysslar med sj? __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! vixen/mr fox har VÅRKÄNSLOR!!! |
Ja, han har varit hos mig flera gånger. Men han var faktiskt inget vidare... ![]() __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
Ge Wookad nytt jobb nu! ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
Jahapp, inte fan var man uppskattad nånstans![]() __________________________ // |
hahahah din stackare, får väl ta hand om dej då babe... va elaka ni är grabbar, stackars wookad! ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! vixen/mr fox har VÅRKÄNSLOR!!! |
omg... weirdos... __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
Aaaaawe stackars lilla wookinutti, jag är känslig...naaaaaaaww![]() __________________________ // |
hahah dusk, kom du på det nu?![]() wookad: aww stackars bäbis... ![]() (goliat, jag vet, vi är jätte off topic, men kom igen, lite kul är det väl?) __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! vixen/mr fox har VÅRKÄNSLOR!!! |
rivulet: Kul? Jag får snarare huvudvärk när jag läser igenom de senaste inläggen i den här tråden. Och Iprentabletterna är slut sedan jag såg Hannibal Rising, vilket påminner mig om att jag måste till apoteket imorgon. Det kommer att bli en mardrömsnatt. Men ni befinner er åtminstone (för en gångs skull) på det fria forumet... ![]() [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-03-27 22:03:17] |
du ser, vi lär oss...![]() heheh men okej kul kanske är fel ord... stört då? alla behöver lite stördhet from time to time ![]() __________________________ Resting Lights Noises på Sticky Fingers 11 April! Be there! vixen/mr fox har VÅRKÄNSLOR!!! [Inlägget redigerades av rivulet 2007-03-27 23:04:25] |
...och intrigen tätnar __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Goliatbagge: Minska din Iprenranson så ska du se att allt ordnar sig. __________________________ http://www.metacafe.com/watch/412867/how_to_shower_men_women/ |
Mmm och efter att ha läst den här tråden förstår man varför man tycker stockholmare är helkonstiga..., tacka vet jag normala skåningar.. (No offense grabbar, men allvarligt...?) __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-03-28 12:08:47] |
normala och skåningar är två ord jag ej får ihop, hur mycket jag än försöker ![]() __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Det är bara för du är örebroare..., du förstår helt enkelt inte __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
där har du faktiskt en poäng ![]() __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Haha, man tackar ! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
jag känner mig generös idag så bjuder på den ![]() __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Wohooo!!! Jag fick ett jobb!!! I bland har till och med duskbringer tur. Mitt arbetslösa loser-liv is goin bye bye. For now. __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
fi fan..det var inte illa..grattis och farväl ifrån loser-livet ![]() __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Säger som tjockjohan, grattis Dusk. Hoppas du trivs på ditt nya jobb! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Au fan. Tack =) Ska jobba med postdistribution. Inte prostitution... ![]() __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |