Hur många filmer i genomsnitt ser ni i veckan? |
Jag ser 1 film nästan varje dag. |
Healthy. Blir mest slötitt på minst 3 hyrda på fredagar... |
jag titar nästan jämt på 2 timmar lost per dag plus at den blir alltid en film på kvällen |
Förut tittade jag på drygt 5 till 6 filmer i veckan, men nu är det snarare en till två.. ![]() __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Går periodvis men kanske snittar på 7-10 i vk. Försökte mig på 14 ett tag men blev för mycket brist tidsmässigt. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Nu när jag jobbar blir det kanske 5 i veckan, före jobbet förstörde så var man väll uppe i 10-15 i veckan. __________________________ Learning is fun with freddy! [Inlägget redigerades av day wolf 2007-04-20 17:12:06] |
Oftast blir det en varje dag ![]() __________________________ Red hot chilipeppers <3 . |
usch, känner mej verkligen som en missfit![]() blir väl runt 2-3 i veckan. vissa av oss måste plugga också... __________________________ Jag är en smart person med osmarta handlingar. |
Jag jobbar så jag har knappt lust, men jag följer Twin Peaks just nu så lite blir det. Fast mycket film blir det visserligen inte, försöker klämma in biovisningar då och då. Ska gå nästa vecka. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
i vanliga fall 7-12, men sedan dvd-spelaren har havererat så blir det bytligt mindre ![]() __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Rivulet: Jäkla plugghäst! ![]() Tjockjohan: vi tycks dela samma problem.. Besvärligt att elektroniska prylar aldrig funkar som de ska. ![]() __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
toxic: dessutom ryker dom alltid när man ej har pengar och garantin precis tagit slut ![]() __________________________ inte så vacker men jag luktar illa. |
Blir inte alls mycket nu tyvärr då jobb går före. 1 i veckan kanske, men ska försöka så det blir kanske 3, lagom.. __________________________ //* |
Minst tre st. __________________________ I rather follw the dog, i think he's up to something.. |
Ha! Ja, det är jävligt sant. När jag märkte att min dvd var obrukbar hade garantin gått ut för bara en månad sen. ![]() __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Samma som Toxic, förr 6-8 i veckan, nu MAX 1-2...ibland inga![]() __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
Wookad: Ja, det är sorgligt... ![]() __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Brukar se 1-2 om dagen... __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
Toxic: Jag vet hur det känns, min teve har börjat flippa. Den lägger av ibland, smått jobbigt. Fast jobbigare blir det när den "snappar" av varannan sekund. Arg blir man, men nu verkar den funka. Jag har hajat att den börjar bli gammal så den behöver vila, alltså, när jag inte tittat på några dagar så går den som vanligt.. Skumt. Elektroniken tar över och blir självständig. "Terminator/Matrix", någon? __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" [Inlägget redigerades av Lepre 2007-04-21 17:48:33] |
oj ja kommer rätt sist i den här tävlingen. förutom att ja ser filmen JFK varje gång ja ska gå å lägga mej ser ja en film varannan, var tredje vecka... __________________________ have a nice day |
Hehehhe känner igen det där med elektroniken.. min tv är också knepig. Har ingen fungerande tv kontroll till den så ska jag ändra volym så får jag gå fram o göra det.. lite jobbigt om man är fler... men till ämnet, jag brukar minst glo på 4-5 filmer i veckan.. mest blir det kanske dem som går på tv men även en del av dem som jag själv har. __________________________ //Madeleine |
Jag brukar se dem som går på canalplus på vardagar ... fast alla är ju inte särskilt intressanta. Det brukar väl bli omkring 2-3 i veckan inklusive helgerna då jag går och hyr en eller två stycken. |
Det blir någ 4-5 filmer i veckan __________________________ scooby |
Just nu så är jag ganska upptagen av allt pluggande, så det blir 1-2 filmer per vecka. __________________________ Punsh crunsh. |
Ungefär 3-5 filmer i veckan. [Inlägget redigerades av Miss Ljung 2007-08-27 20:29:13] |
Intressant fråga. Faktiskt, när man tänker efter, trots dess enkelhet. Men d e just kanske därför?!?![]() Mitt önskade mål: 1-2 filmer/dag Min bistra verklighet: Ha, ha... kanske 1-3 filmer/vecka Min ödmjuka reflektion: Varför hinner man inte mer? Hmm... kanske för att man hänger mer på Filmpunkten än i just verklighetens gråa vardag. Jag är övertygad om att de flesta medlemmar flyr in i FP:s skyddade fantasivärld så fort de får tid från skola/arbete mm. __________________________ 002mateke [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
No shit Sherlock ![]() __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" |
haha ![]() __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Max 1 /vecka. Önskar att det var många fler, men har aldrig tid ![]() __________________________ -I believe you are blushing, Mr. Big Artiste. I can't imagine Monsieur Monet blushing. -He does landscapes. |
Innan var det 4-5 gånger i veckan, men nu är det typ 1 gång i veckan... __________________________ MOHAHA |