vad tycker ni om en fjärde film i serien? jag tror att den kommer bli bra och jag tror att den kommer att handla om att jeff letar efter sin dotter och att man kommer att få veta johon kramer/jigsaw bakgrund
Detta har redan diskuterats, men men. Jag har ingen större lust att se Saw, tycker de tidigare filmerna varit ganska värdelösa. Hoppas mer på Hostel 2 som för en gångs skull är en realistisk och skrämmande film samtidigt som den är ruskigt brutal. Två starka faktorer i en film. __________________________
Personligen så tycker jag mycket om saw filmerna, trots att den senaste var så brutal så att jag höll på o spy över den. Ja jag håller med, ja har en del o ta igen, var det gäller skräckisar.. är ingen van skräckfilms tittare.. mer rysare för min del... nej men nu kom jag ifrån ämnet.. inte meningen... som sagt jag tycker mycket om dem filmerna och ska köpa dem alla när dem kommer ut. Vet någon föresten hur många det kommer att bli innan de överge idén?
Är dock inte riktigt säker på hur fyran kommer att vara.. Är den lika grym som trean så är det faktiskt frågan om jag vill se den eller inte. Kommer nog att se den eftersom jag blev så nyfiken på hur det ska gå för flickan, om hon blir hittad eller inte, vilket lär blir en utmaning efter slutet på tredje filmen. Frågan är om man verkligen lär får reda på mer om Jigsaw och hur han egentligen tänkte och tyckte om saker och ting. __________________________
Jag är faktiskt smått sugen. Känner inget större behov av en FYRA, en trilogi brukar räcka.
Är den "värre" än de tidigare? Det spelar ingen roll. Jag tycker fortfarande konceptet suger så brutaliteten är det enda hoppfulla. Sjukt, men sant. __________________________
"trots att den senaste var så brutal så att jag höll på o spy över den."
Let me laugh! HARD HA HA HA ha ha ha ha!
Nä men, det finns ju känsliga personer som faktiskt äcklas. No offence.
"Är den "värre" än de tidigare? Det spelar ingen roll. Jag tycker fortfarande konceptet suger så brutaliteten är det enda hoppfulla. Sjukt, men sant."
Vadå, trean? Ja, den är "värre" (lite mer hjärna och ben bara), men bara att skratta med/åt. [Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-04-21 18:12:17]
Filmernas härskare None taken. Vet att jag inte är så van vid att se en massa ben och andra äckligheter flyga lite hit och dit och se folk dö på de mest makabra sätten. __________________________
Den första är den bästa och den enda som borde ha gjorts. De andra är väldigt tunna och bygger enbart på korkade stereotyper och ytliga äckeleffekter. Nä, dom skulle hållt sig till det psykologiska spänningsmomentet som var så tydligt i ettan...
En fyra?! Åt h-lvete ... Jag tyckte mycket om den första filmen, men tvåan störtdök rakt ner i dyn av skituppföljare. Har svårt att tro att trean och fyran tar igen för det. __________________________
"That was disgusting." "THAT, young man, is how babies are made."