Kommer ihåg en gammal tecknad rulle som jag såg när jag var runt 7-8 år men kan inte komma på vad den heter. (ÄR 25 bast) Den utspelade sig under vattnet, och jag tror att huvudkaraktären var en säl eller valross. Bitvis är det massor med sång i filmen. Någon som kan ha någon aning om vilken film det kan vara? skicka gärna svar till ztaaf@mail.com [Inlägget redigerades av ThaLuke 2007-04-23 21:00:52] |
"The White Seal" ...kan det vara rätt? __________________________ "Fuck the phones, Lloyd! Unless Carmen Electra calls for an emergency titty-fuck, don’t answer! " |
Tror inte det är The White Seal faktiskt. Såg den på video kommer jag ihåg och tror den var ca 1 timme lång. |
kan det ha varit någon Lilla Sjöjungfrufilm? |
Sen när blev Ariel en säl/valross? __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Sen du blev Kubrick... Har tecknade pappersrullar i mängder i nån väska i källaren. Kan fråga mamma om jag får skicka nån till dig, har säkerligen ett par bilder på sälar och valrossar också. __________________________ // Mumma! http://www.youtube.com/watch?v=P8SPeR60lRI |
du menar inte samson och sally om två valar/kaskelotter? där är det två valrossar som sjunger iaf. __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. [Inlägget redigerades av F_uckFace 2007-05-02 23:01:02] |
Ballt, med tanke på att jag inte är Kubrick. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |