Min famtidsdrömm e att bli en skådespelerska!!! har velat den sen jag va typ 7 år gammal efter att jag såg "Casablanca" den va jätte bra enligt mig då. så efter den har jag alltid velat bli en skådespelerska.
Oh, jaaa ... jag har flera stycken ! Jag hoppas få möjlighet att än en gång; iaf innan jag sluter ögonen, få bo på landet, med hund, katt och höns runt benen ... ; och jag vill lära mig italienska, - basta ! - och väldigt gärna skulle jag vilja komma igång med skrivandet igen. Se där. Det var några drömmar det. [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-04-08 14:27:29]
Jag har också skrivardrömmar. Ett tag önskade jag mig en skrivmaskin, elektrisk, för då trodde jag att inspirationen skulle komma. Jag fick maskinen, men jag kom inte igång med skrivandet. Då önskade jag mig en stuga i avskildhet, med skrivmaskinen, för då skulle det fungera! Jag fick låna en stuga och efter ett dygn ringde jag efter mina kompisar, för jag fick lappsjuka! Så min prisbelönta roman, som naturligtvis kommer att filmas, får vänta ett tag till. Tills jag blir pensionär kanske???
Min framtids dröm är att lära mig italiano.. o flytta till italien o blir fotbolls proffs i milan...o bli accepterad som en "äkta" italienare =P //Angelus [Inlägget ändrat av Angelus 2004-04-08 18:15:20] [Inlägget ändrat av Angelus 2004-04-08 18:41:23]
Innebär det att du redan svarar som ett proffs: "Inga kommentarer" eller förstod du inte vad jag menade.... Eller är det jag som inte förstår...??? [Inlägget ändrat av ted 2004-04-08 18:31:39]
Mina framtids drömmar e lära mig italiano (språket) o använda den mkt bra ...o flytta till milano o blir fotbolls proffs ...o sedan blir accepterad som en italiano(italienare)
italiano= italienska (språket) o italienare (man) =p //Angelus
"Det är aldeles för många som planerar morgondagen istället för att leva i dag..." Klokt sagt men min framtidsdröm är att få 5 veckors semester och dra utomlands i åtminstånde två...och köpa ett bra hemmabiosystem med widescreen-tv.
Inga gröna duvor och flygande grisar i dina drömmar då dude(ordvalet var lite av ett monointernskämt, jag fick en dikt av en kompis om drömmar och gröna duvor och flygande dgrisar en gång)!? Jag unnar dej dina semesterveckor och ditt hemmabiosystem, har man så blygsamma drömmar måste man verkligen förtjäna målen! Jag måste säga att jag gärna tog mej ett hemmabiopaket själv faktiskt..
[Inlägget ändrat av Nefern 2004-04-08 19:57:16] [Inlägget ändrat av Nefern 2004-04-08 21:43:32]
vill också bli fotbolls proffs helst i manchester united får väl flytta till england o va både skådis o fotbolls proffs.... he he lite stora drömmar men man kan alltid drömma eller hur??? ;P
Angelus: Jag menade bara om det var en dröm med förankring i verkligheten? Spelar du fotboll idag, så du har en möjlighet att spela som proffs i Italien i framtiden? En dröm behöver ju förstås inte gå i uppfyllelse för då måste man skaffa en ny dröm.
Så sant ted Det är rätt svårt att skaffa sig ordentliga drömmar i dagens samhälle, när vi har typ allt! Samtidigt bör ju drömmar vara såpass ouppnåeliga att vi inte blir besvikna när vi får dem.
Jag undrar om man märker när en dröm går i uppfyllelse? Oftast strävar man hårt för att få det man vill, och känner tillfredsställelse med det. Men KÄNNER man att "Yes! Min dröm har blivit verklighet!"?
Så har jag aldrig känt! Jag kommer fortfarande med vemod och ilska ihåg den underbara drömmen jag hade när jag var liten. Jag bodde i Kuwait och hade aldrig varit på tivoli, men jag hade sett på TV en reklam om DisneyWorld i USA, och det var min högsta dröm att få åka dit, i 3 års tid tjatade jag. Sen åkte vi av en händelse till Florida när jag var 7 och va extremt besviken jag var! Det var bara kommercialism och köer överallt... Sen dess aktar jag mig noga för att ha rimliga drömmar
Jag tycker inte drömmar behöver vara så ouppnåliga, man behöver inte sätt upp några jättemål man kan vara nöjd ändå. Givetvis ska man aldrig vara nöjd för det går alltid att göra saker bättre, bli bättre, osv. Men man ska också vara tacksam för det man har och uppskatta även det lilla för det kan vara nog så viktigt...
Om man sedan vill bli fotbollsproffs som några av grabbarna här så är det ju bara och träna och satsa allt man orkar på att försöka nå dit. Lycka till!
Jo, drömmar är bra att ha .., då har man liksom nåt att sträva efter lite. Men jag håller med dig dude ..., det allra viktigaste i livet är väl att kunna se det stora i det lilla. Det slog mig en dag när jag i somras låg på stranden och pillade med tårna i ljummen sand .., att allt det jag tycker är verkligt v ä s e n t l i g t här i livet, det är gratis. Att simma och dyka ...., att ha riktigt goda vänner .., barn ..,. barnbarn .., kramar ..,, det är väl bara bredbandet som kostar och det är viktigt för mig. Men för övrigt.
Min dröm är att bli lycklig! Vet inte riktigt hur det ska gå till, men den drömmen får gärna gå i uppfyllelse..
En annan dröm jag har är att på något sätt få ihop så mycket pengar att jag kan skita i allt som har med ansvar att göra.. Ansvar är nämligen roten till allt ont... Eller kanske inte, men.. Det är jobbigt iallafall..
"This is supposed to be a happy occasion. Let's not bicker and argue about who killed who"
Jo det är ju precis så jag menar! Man ska inte ta nånting för givet och njuta av det man har. Om man sedan har drömmar att piffa upp livet med, eller som något slags ribba så kan det ju bara gå uppåt därifrån. Men många förgörs av sina drömmar, så det gäller ju att veta skillnaden mellan onåbara och möjliga drömmar... Hah Elisabet! Men filmpunkten är ju iallafall gratis!
På min kylskåpsdörr sitter ett urklipp ur Sydsvenska Dagbladet; en dödsannons ... där det stod ungefär så här ..: "Strålande lycklig och endast 28 dagar efter sitt bröllop, omkom i Holland .. 27 åriga ....". Då, tänkte jag, att hädanefter ska jag försöka att inte skjuta upp allt som man tycker är viktigt. Det gäller att leva just nu.
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!