Ska du inte ge din lärares mailaddress först, tänker ju inte direkt sitta och dela ut pluspoäng till random wankers sådär bara när man har chansen att avancera...
Men nej, tyvärr, har RIKTIGT RIKTIGT RIKTIGT tragiskt nog inte sett tillräckligt av detta verk för att betygsätta det. Vilket förvisso är rätt skönt, då har man pärlor kvar
Jag tänker inte ge mig in på något samhällsperspektiv, då jag varken behärskar eller orkar med det, men berättandet är ju helt enkelt en dramaturgiskt korrekt berättad historia i en kronologisk oordning.. Tarantino själv påstår ju att han valde att behandla sina filmer så enbart för att sticka ut..
Det är en sak som jag tänkt mycket på som jag tycker är lite underlig, fast det kanske inte är så, men: Var är polisen i filmen? Jag kan inte minnas att jag sett en enda snut. __________________________
Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock!
Allt händer ju på en förmiddag(typ), med ett otroligt tight fokus på karaktärerna som inte riktigt släpper in någon omgivning i berättandet.. En annan rätt logisk orsak är ju att karaktärerna har en ganska stor anledning att hålla sig borta från polisen, och eftersom att alla utom Butch är professionella brottslingar och säkert är rätt duktiga på det..
Kalles: Det stämmer, han är polis. Men hans karaktär är ganska obetydlig som just polis, då den utvecklas till något helt annat. __________________________