Om det vore en skräckfilm skulle den se ut så här: http://www.youtube.com/watch?v=rHsekBHoB4g&eurl=http%3A%2F%2F |
haha, har sett den en gång förut också om jag inte minns fel..![]() __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Hahahaha, briljant recut trailer av en mycket dålig film __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
Jack Black blir nästan lika läskig som Jack Nicholson i The Shining. Tycker de har vissa likheter. |
klockren jämförelse Goliatbagge, tyckte att Jack Black likande någon men kunde inte komma på vem, du e grym du![]() __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
Tycker i regel om dessa trailers då de bjuder på en hel del skratt. Just denna var dock inte riktigt lika bra som de övriga jag har sett - en del klipp från filmen passade inte riktigt in. Inte sjutton blev det en renodlad skräckfilm av denna trailer. The Shining som feel good-komedi är fortfarande bäst. __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
Haha..läbbigt^^ |