hej, jag undrar om det är ngn mer än jag som märkt att det kommer konstiga ljud ibland när man klickar runt här på filmpunkten, eller är det min dator som fått en knäpp? Kanske det är en ny "häftig " effekt som jag missat? Hur som helst. It´s freaky. __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. |
Inget jag har märkt av. Det är inte en inställning i ditt operativsystem då? Om du kör Windows, så gå in på Ljud och ljudenheter under Kontrollpanelen och stäng av ljudet för "Klicka på länk" eller vad det nu kan tänkas heta. |
Kanske det spökar på filmpunkten. __________________________ The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Rocky Balboa [Inlägget redigerades av modv0074 2007-06-09 15:47:55] [Inlägget redigerades av modv0074 2007-06-09 15:48:13] [Inlägget redigerades av modv0074 2007-06-09 16:03:55] |
Kan vara den hemska Mitsubishi-reklamen... |
Har också märkt av det faktiskt. Det lär väll vara det Miss Ljung säger.. __________________________ Det finns två bra bilar gott folk. De ena är en begagnad mercedes. Och den andra är en ny. |
Jag märkte också av det, gick ut bara för att det störde mig. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Det är väl bara att stänga av ljudet om det är jobbigt? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Det är väl bara att blocka den? GetFirefox.com __________________________ "Rockmusik är en mix av glädje, förvirring, ståkuk och en önskan av att vidröra kosmos. Rock är inte veganism, poesi, satansdyrkande, oväsen och samhällsengagemang." /GH http://www.expressen.se/prylar/1.677220 |
va skönt att de e fler som hört de. trodde jag skulle vara tvungen att ringa "singsing" Jo, visst kan man stänga av ljudet, de har ni rätt i, men jag ville bara veta va de var för nåt. __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. |
Det är som Miss Ljung säger ovan - Mitsubishreklambannern. Den har direktljud i sig. Otroligt störigt, det håller jag med om! __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Ja har själv varit med om det. Vet inte riktigt vad det kan bero på. Men jobbigt det är det i alla fall. I alla fall om man, som jag, har högt ljud och lyssna på musik samtidigt. Inge roligt och hoppa till varje gång som man ska ändra sida. __________________________ //Madeleine |
Besök någon annan sida, om det nu är så helvetiskt störande. ![]() [Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-06-10 13:17:41] |
eh FH.. what? hade bara en undran om vad det kunde va. __________________________ //Inzomnia Dammtussarna under din säng är änglarnas tofflor. |
oj oj oj vad sur man kan va da. __________________________ //Madeleine |
Snälla... inte FH. Kalla mig... Härskaren... Åter till Topic. Det är den där förbannade reklamen på den här sidan som stör. Sur? |
Gaaah...hoppas att ljudet snart tas bort, det är helspooky. __________________________ "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" |
mitsubishi-reklamen skulle nog inte finnas där om det inte var för att filmpunktens ekonomi behövde den. Om man ska ta sig en snabb fundering så kan vi nog stå ut med reklamernas skit för att hålla igång sidan. att det råkade vara störande ljud iblandat är väll bara ren otur antar jag __________________________ Det finns två bra bilar gott folk. De ena är en begagnad mercedes. Och den andra är en ny. |
Det är rätt störande ja, man rycker ju till ibland också när det piper till. __________________________ /Mikael [Inlägget redigerades av Mikael 2007-06-17 22:59:57] |
Ganska störande faktiskt! __________________________ Punsh crunsh. |
D e klart att det är Mitsubishi-reklamen! Det förstod man jö sen länge och JA, den är störande jobbig, men som Dan Banan skriver får och kan vi väl stå ut med ljudreklam någon enstaka gång då och då. Fråganär om det ska vara någon del av temamusiken till Ringu (eftersom fråganhandlar on den)? D e en intressant fråga! __________________________ 002mateke [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Jag har också märkt av den, och ibland börjar den väsnas till och med utan att jag klickar på något. Scary. __________________________ I love hitmen. No matter what you do to them, you never feel bad. |
Ja jag har oxo märkt av de,trodde de va nån ny cool effekt kanske __________________________ it easy mkay... |
Jag stör mig också på det ljudet. Spelar man musik med lite volym är det grymt störigt =( __________________________ En kändis är en person som arbetar hårt på att bli känd, och sedan använder svarta glasögon för att inte bli igenkänd - Fred Allen (1894-1956) |
Satt igår kväll o lyssnade på rätt hög musik på datorn, så när låten var slut o jag surfade in på denna sidan så hoppade jag till rätt rejält av något konstigt ljud som låter som en studsboll mot en plåtvägg. Vilket smart miffo kom på den JÄTTERFRÄCKA idén om den det där JÄTTECOOLA ljudet??? Fifan, är det nån j'vla freewebs-sida detta eller? "suck" |
Är fortfarande lyckligt ovetande om vad ni talar om. För er som kör Firefox som internetläsare kan jag bara rekommendera att installera ett litet tillägg som heter Adblock Plus. Det går snabbt och smidigt att installera och alla reklambanners och trams försvinner. Går att hämta här: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 |
Pfff... installerade precis programmet som du länkade till och märkte då ingen skillnad. Börjar skarpt misstänka att goliatbagge placerat en trojan i min dator nu... __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
Oh my GOD! Inte Firefox! Mitt hjärta svider när jag får se det onda namnet. Jag har ALDRIG stött på något värre. [Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-06-19 18:56:54] |
Goliatbagges idiotsäkra (DuskBringer, du kan väl kvalitetsgranska?) guide över att få bort banners i Firefox: 1. Ladda ner Adblock Plus här: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 och installera. 2. Starta om Firefox. 3. Gå till Verktyg -> Adblock Plus... 4. Välj Filter -> Lägg till filterprenumeration... 5. I rullistan som heter Titel för prenumeration: välj EasyList (USA). 6. Klicka OK. 7. Klicka OK igen. 8. Freedom! [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-06-19 19:32:26] |
W00t! Det funkade Säker på att det inte kostar pengar? Om det inte gör det är du min Gud för all evinnerlig framtid. __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
Kan ni inte byta reklam? För oss som inte tror sig veta att vi har Firefox och inte har en aning om hur man skaffar det, eller installerar det på rätt sätt..? ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ni som kallar er för "moderatorer" på denna sidan, kan inte ni ta och ta bort det det förbannade störande ljudet, går ju en på nerverna. "suck" |
Hur kan man tycka att ljudet är coolt ? Asså snälla ja avlider om inte de här ljudet försvinner ! Hate it! __________________________ Red hot chilipeppers <3 . |
Tack Goliatbagge! Aldrig mer reklam! __________________________ "My neighbor Nushuktan Tulyiagby is still assholes. I get iPod, he get iPod mini. Haha! Everyone know iPod mini for girls!" - Borat |