Vid sidan av film är musik den konstform jag värderar högst och man undrar ju lite vad folk lyssna på. För själv dömmer jag alltid personer efter deras skivsammling.![]() Just nu lyssnar jag mest på: 1. Promoe - The Long Distance Runner (Swe hip-hop med reggae influenser) 2. Marit Bergman - Baby Dry Your Eye (Helt underbar pop) 3. Dismember - Where Ironcrosses Grow (Svenskdöds!) 4. Organism 12 - Petar På Döda Saker Med Pinnar (Hip-hop på svenska) 5. Voice Of A Generation - The Final Oddition (Svensk punkrock) Det blev bara svenskt, men det är inte för att andra läder är sämre på musik utan för att vi är så mycket bättre på det! ![]() [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-05-01 19:07:20] |
Det jag lyssnar på är goa, ambient och oldschool-rap. [Inlägget ändrat av Xenomorph 2005-04-09 11:37:47] |
Iron Maiden Inflames Metallica Sportlov Dr.Dre //Angelus |
Det ska vara metal! Ex. Avantasia Blind Guardian Children of Bodom EdGuy Evergrey Falconer In Flames Judas Priest Manowar Nightwish Soilwork Sonata Arctica //Anders Thomasson |
SYSTEM OF A DOWN !!!!!!111 |
Jag lyssnar påall musik just nu är det : Sara Löfgren( jättebra skiva) Evanscense Nora Jones D12- med Eninem Beyonce Knowles Plack eyed peas Det var blandat musik , gilllar också jazz och blues. /pillis |
Iron Maiden Inflames Metallica Sportlov Dr.Dre Evanescence //Angelus |
I Snölyktans Sken Så Smider Vi Planer, Med Svarta Thermobyxor, Varm Choklad Och Bananer, Död Och Förintelse Kantrar Vår Stig, En Mardröm Som Skapats Av Snöbollskrieg! Stiligt Angelus. Sportlov lirar på Belsepub (kompaniet i Gbg) på fredag. System Of A down! Där har ni ett grymt band folks. |
Jag brukar ju vara på dansgolvet för det mesta och gillar därför mycket dance & techno, bara det inte blir för enformigt. Ian van Dahl och Lasgo är bra grupper. Har alltid varit ett stort Madonna-fan och lyssnar gärna på Eminem, Linkin Park och Avril Lavigne. Tyckte även Tatu gjorde en jävligt bra skiva. |
Bengt Johansson gillar ju Toto, ingen som hakar på han? |
Toto är FÖR pretto...![]() |
Jahapp, nu ska man till att bli BEDÖMD .., hmmm. Men .. "here are the results from the Elisabet-jury": Dinah Washington Norah Jones Eva Cassidy Rod Stewart Gitarrmusik och grekisk musik och stillsam pianomusik och häftig rockdito och absolut inte "Lars-Erik-Torbjörns med Helena", men gärna Lisa Nilsson och all form av släpig jazz. |
Jodå, Cleas. Jag hakar på Bengan. //Anders Thomasson |
Jag lyssnar på det mesta, men mina favoritgrupper är: Radiohead (uppenbart kanske?) The Clash Ebba Grön The Cure Dia Psalma Pixies Imperiet Nirvana Eagles Sonic youth Stiff little fingers Velvet Underground Led Zeppelin The Ark Charta77 Thåström The Cranberries Garbage Weezer Liberator Pet Shop Boys Jane's addiction HIM Eyes adrift The kinks mm.. Fast jag gillar som sagt det mesta inom rock, punk, ska, (indie)pop och 60- 70- & 80-tals musik... Själv tycker jag iallafall att jag har en alldeles utmärkt musiksmak ![]() "This is supposed to be a happy occasion. Let's not bicker and argue about who killed who" |
Själv brukar jag vara ute och sladda med PW: n och lyssna på Sator. |
Fäll ner pungen och landa... Trevligt att se att det finns människor med bra musiksmak, i alla fall den stora majoriteten av er som skrivit i denna tråd. ![]() [Inlägget ändrat av The_Dude 2004-04-14 13:06:26] |
Är jag en av dem tro? Radiohead: Du varkar ha en hyfsad musiksmak, även om jag föredrar metal. //Anders Thomasson |
D12-my band Usher-yeah! beyoncé-naughty girl jamelia-superstar eminem-lose yourself 500 cent-wanksta lyssnarmycket på hipp hopp!!! |
Ja men The_Dude, det är en höjdare, sen i bagageluckan har jag Torsten Flinck i tunna fylld med hårbalsam. |
500 cent Charlie, har han ökat i värde? ![]() Ja, Anders du har ju listat Priest (ska bli kul att se dom på Sweden Rock) och Soilwork, sistnämda hör till topp 10 i Sverige när det gäller metal. |
...samma som åvan, det blev två... [Inlägget ändrat av The_Dude 2004-04-15 00:11:18] |
Metallica Iron Maiden Judas Priest Entombed |
Ah, ännu en tråd som jag bara inte kan låta bli att blanda mig in i. Förvånansvärt många med nästan hyffsad musiksmak (utifrån mina mått mätt) Själv har jag sedan ett tag tillbaka placerat hjärtat i power metal och symfonisk hårdrock, men visst blir det en del klassisk musik och filmmusik också. Hmm, lika bra man gör en lista också, så kanske man blir accepterad av mängden... Sonata Arctica Helloween Manowar Nightwish Gamma Ray Stratovarius Judas Priest (inte hört så mycket av dem, men det verkar lovande) Metallica (inte så förtjust i, men en del bra låtar har de allt gjort) När det gäller kompositörer toppas listan givetvis av Danny Elfman Prokofiev Strauss Wagner Usch ja, det var väl det jag kommer på på rak arm... /shoeman Moderator - www.filmpunkten.se |
Jo, visst längtar man till Sweden Rock Festival, The_Dude ![]() Måste säga att både du och shoeman verkar ha en utomordentlig musiksmak! //Anders Thomasson [Inlägget ändrat av kia_sniper 2004-04-15 15:17:55] |
Najs musiksmak Radio! Bob Dylan, Led Zeppelin, Björk, Velvet Underground, Nirvana, Beatles, Cranberries, Deep Purple, Rolling Stones, Smashing Pumpkins, lite Frank Zappa, Peter Gabriel, Jefferson Airplane, Free, Manfred Mann, Serge Gainsbourg, The Clash, Nina Simone och Joss Stone Cornelis Vreesvijk icke att förglömma.. De gör livet lite roligare att leva! Hellre tycka fel än inget alls! ![]() [Inlägget ändrat av Nefern 2004-04-15 16:00:48] Nån som ska på In Flames den 18e då? Missade den själv! ![]() [Inlägget ändrat av Nefern 2004-04-15 16:02:18] |
Skulle gå nån annan datum, kommer inte ihåg, men jag jag missade dem också ![]() //Anders Thomasson |
Red Hot Chili Peppers R.E.M Pink Marilyn Manson (vissa låtar) olika Soundtrack ![]() Sen finns det många band å artister som jag bara gillar typ en låt utav . ![]() "just keep swiming" [Inlägget ändrat av blackpearl 2004-04-15 16:26:38] |
Jobbigt kia.. Ska vi kräscha globen? Hellre tycka fel än inget alls! ![]() |
Läser Neferns och ser ju att jag glömde Stones och Beatles (mest i början), men Manfred Mann ..., att du gillar dom .., du som är så ung ? Stones har en bit som jag brukade spela så högt på cd:n i bilen, att folk vid övergångsställena nästan dånade ... ![]() |
Jag som är så ung? Vad var detdär då?? ![]() Jo precis, jag gillar inte exakt allt av alla ovanstående, men man hittar vissa avdelningar man verkligen gillar av alla! Jag har valt att skriva ut de som jag jag har störst avdelningar av bra musik i! Helt klart är gamla Stones och Beatles bäst! Jag har just inhandlat 40 licks.. Otrolig blandning av låtar! Somliga är sååå bra och andra är bara ush. Haha vilken handlar om heroin? Hellre tycka fel än inget alls! ![]() |
Jag kommer inte ihåg vad den heter, den finns i exets bil .., men det är närapå reklam för Heroin. *skratt* Och ju högre jag spelade, desto fortare körde jag. Det hände ofta att jag tog en omväg hem, några km längre, -tog vägen längs havet -, för att hinna höra den en gång till och bara gotta mig. Och det är ju prick som du säger, att man kan tycka om vissa spår på en skiva, medan resten är skrutt. Nyss, medan jag torkade långa håret, t.ex. spelade jag Mark Knopflers musik från Skotland eller Irland .., jag tror det är från filmen "Local Hero" .., härlig är den .. så där så man står och småskuttar med hårtorken. ![]() Jag känner att jag håller igen lite, man är rädd att verka töntig bland alla ungdomar. Så dumt ! Alltså ska jag säga att när jag hörde Ricky Martin på Skansen och han sjöng, med fullt blås som accomp. ..., "She bangs", då reste sig nackhåret. Så är det. [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-04-15 17:26:10] |
jag gillar nästan all sorts musik, men jag gillar rätt mycket punk och rock t.ex Black Sabbath Alice Cooper Nirvana Toto Survivor Iron Maiden Metallica Sex Pistols är bra när man e på det humöret... Good Charlotte Evanescence The Beatles Rolling Stones Och mycket mycket mer... Kalla mej Marion ![]() "You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one! |
Hmm. Elisabet, du som är så gammal ska väl inte lyssna på sådan där ungdoms-dunkadunka som Ricky Martin..?![]() Stones låten du menar kanske är Paint It Black? Fast med så många låtar som Stones har gjort och med tanke på hur mycket knark de komsumerat så finns det nog ett gäng knarklåtar. Jag blir lite imponerad av er som har så bred musiksmak, och blandar så mycket från olika tidsepoker som t.ex. Radiohead, Nefern och Marion. [Inlägget ändrat av The_Dude 2004-04-17 10:55:07] |
Nej, absolut inte den låten, den vet jag ju hur den är .. jag ska försöka kolla vad den heter .., det är världens ös i den ! Ricky Martin .., jo, just när han sjöng där på Skansen och det blev sån MAGISK stämning, med gamlingar som hade käpp och unga flickor som gallskrek och allt sax-blåset och all glädjen .., det var så man fick gåshud ! Dessutom såg han så himla trevlig ut. ![]() |
jag glömde ju Bryan Adams och Meatloaf!!! Elijah is mine bytte den 16 april namn till Marion "You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one! |
Jag gick in på google och kollade .. jag tror att den heter "Respectable" och när jag ser texten, så inte är det nån heroin-pr-inte ... *skratt* .. jag har väl haft på ljudet så högt så jag inte kunnat urskilja vad dom sjöng .... jag t r o r det är den .., ska be han som äger datorn att ladda ner den till mig när han slutat jobba idag, så får jag höra om det är rätt. Men Stones har många bra köra-fort-i-bilen-bitar !! ![]() |
jag tycker du verkar vara en riktig liten ståltant!! Elijah is mine bytte den 16 april namn till Marion "You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one! |
Hahaha .. nu skrattar jag gott .. ! "Ståltant" ... ![]() Jag ska bara säga en sak: när jag var femton år eller tjugo,s så trodde jag att när man blev 50, då skulle man iaf känna sig som En Riktigt Vuxen Människa, klok och hela baletten. När man sen blir femtio, så inser man att den där människan som man möter i spegeln, som har skrattrynkor runt ögonen och grå strån och inga silikontuttar ...,. det är faktiskt precis på pricken samma inuti-människa som hon som var tonåring, bara lite mer livserfarenhet i bagaget. Fråga din mamma, får du höra, det är bara det att sina egna föräldrar, dom ser man ju nästan inte, man tror inte att dom känner så. Jag lovar dig, det gör hon. Det är det som är så härligt. Och om man är glad i livet, då fortsätter det att vara så där mumsigt ! /Elisabet ![]() [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-04-17 12:11:01] [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-04-17 12:14:10] |
kloka ord.. som alltid!!![]() Elijah is mine bytte den 16 april namn till Marion "You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one! |
Det är bra musik helt enkelt, dude ![]() ![]() Men nog förändras man väl ändå bettan? Livserfarenhet --> Nya vyer --> Nya tankar --> Nya Prioriteringar --> Ny människa...eller? Bara man inte förändras negativt, till en halvbitter och impatient person så är jag inte alls rädd för att åldras. För övrigt verkar Elisabet vara ett praktexempel på hur vackert åren kan gå fram ![]() Hellre tycka fel än inget alls! ![]() [Inlägget ändrat av Nefern 2004-04-17 12:29:59] |